3 συλλεκτικά Wonder Woman 1984 Xbox One

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
3 συλλεκτικά Wonder Woman 1984 Xbox One

3 συλλεκτικά Wonder Woman 1984 Xbox One

Το ένα με χρυσό 24 καρατίων.

Η Microsoft συνεργάστηκε με την Warner Bros. για να δημιουργήσει κονσόλες Xbox One ειδικής έκδοσης ώστε να προωθήσει την κυκλοφορία της ταινίας Wonder Woman 1984.

Η Microsoft έχει δημιουργήσει τρεις custom κονσόλες Xbox One οι οποίες είναι εμπνευσμένες από την πανοπλία και τα ρούχα της Wonder Woman στην ταινία. Η πρώτη έκδοση είναι η Golden Armor Xbox One η οποία είναι εμπνευσμένη από την πανοπλία της ηθοποιού Gal Gadot από την ταινία. Είναι κατασκευασμένη από φύλλα χρυσού 24 καρατίων περιλαμβάνει ένα αντίστοιχο χρυσό χειριστήριο για το Xbox. Η Microsoft πραγματοποιεί δημοπρασία για αυτή την κονσόλα στο Charitybuzz για να υποστηρίξει την καμπάνια Together for Her, μια πρωτοβουλία που βοηθά τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας κατά την διάρκεια της πανδημίας.

xboxspecialedition 1

Η δεύτερη κονσόλα είναι η Lasso of Truth εμπνευσμένη από το διάσημο λάσο της Wonder Woman. Έχει πορτοκαλί χρώμα με το λάσο ντυμένο μπροστά. Στην κονσόλα υπάρχει επίσης μια έκδοση ουράνιου τόξου από το λογότυπο της Wonder Woman. Μπορείτε να κερδίσετε την κονσόλα Wonder Woman Lasso of Truth κάνοντας like ή retweet από το επίσημο λογαριασμό του Xbox στο Twitter. Η τρίτη έκδοση της κονσόλας είναι η Barbara Minerva, εμπνευσμένη από την κακοποιό της ταινίας Wonder Woman 1984, το Cheetah της Kristen Wiig. Η κονσόλα είναι σχεδιασμένη από δέρμα φιδιού και ψεύτικη γούνα λεοπάρδαλης. Τα χειριστήρια διαθέτουν το αντίστοιχο design. Δείτε τις σχετικές εικόνες.

xboxspecialedition 2

xboxspecialedition 3

Διαβάστε για την παραγωγή των Xbox One και Xbox One X που σταματάει με την κυκλοφορία του Xbox Series X.

Διαβάστε περισσότερα για τη Microsoft που είπε στους developers να επιτρέψουν δωρεάν upgrades από το Xbox One στο Xbox Series X και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification