Το ChatGPT έλυσε ένα μυστήριο στο Fortnite

Το ChatGPT έλυσε ένα μυστήριο στο Fortnite

Το ChatGPT έλυσε ένα μυστήριο στο Fortnite

Αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσει το επόμενο season update.

Ο δημιουργός περιεχομένου Fortnite, Hypex, χρησιμοποίησε το ChatGPT, για να καταλάβει το πιο πρόσφατο teaser μήνυμα του Fortnite που δείχνει την επόμενη σεζόν.

Το Fortnite έχει κρυφά μηνύματα με τα οποία η Epic Games θέλει το community να την καταλάβει. Το πιο πρόσφατο μήνυμα δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του Fortnite Status στο Twitter. Στο tweet υπάρχει μια σειρά από αριθμούς, ακολουθούμενη από ένα statue update σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει το νέο update. Ακολουθούν λεπτομέρειες για το επερχόμενο patch του παιχνιδιού.

         

Λίγο μετά τη δημοσίευση αυτού του tweet, ο Hypex ανακοίνωσε ότι ήταν σε θέση να καταλάβει τον κωδικό. Στο tweet, δίνει τα εύσημα στο ChatGPT, αποκαλύπτοντας ότι ο αριθμός κρυπτογράφησης στην πραγματικότητα γράφει "crack the code". Παρόλο που αυτή η ένδειξη είναι λίγο ασαφής, είναι αντίστοιχη με το Most Wanted Event του Fortnite, το οποίο έχει θέμα κλέφτες και heist αντικείμενα και τα οποία οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν δωρεάν εάν ολοκληρώσουν συγκεκριμένα challenges πριν από τις 28 Φεβρουαρίου. Αυτή είναι πιθανώς η πρώτη από πολλά teasers που παραπέμπουν στο Chapter 4, Season 2, που αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο μετά τις 8 Μαρτίου, την τελευταία ημέρα της τρέχουσας season.

 

                     

Το ChatGPT είναι μια υπηρεσία AI που δημιουργήθηκε στα τέλη του περασμένου έτους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα πράγματα, όπως απαντήσεις σε ερωτήσεις, διόρθωση λαθών, συγγραφή ιστοριών, game development και πολλά άλλα.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα προβλήματα που έχουν οι παίκτες του iOS στο Fortnite με τα v-bucks και συζητήστε για το Fortnite στο παρακάτω forum topic.

Παίξτε Fortnite online με άλλους gamers. Γράψτε το ID σας εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification