Το K-Pop συγκρότημα Blackpink θα κάνει συναυλία στο PUBG

Hot
Το K-Pop συγκρότημα Blackpink θα κάνει συναυλία στο PUBG

Το K-Pop συγκρότημα Blackpink θα κάνει συναυλία στο PUBG

Θα πραγματοποιηθεί σε δύο διήμερα. 

Το K-Pop συγκρότημα Blackpink θα πραγματοποιήσει συναυλία στο PUBG μέσα στον Ιούλιο.

Ο επίσημος λογαριασμός του PUBG στο Twitter ανακοίνωσε πότε οι παίκτες μπορούν να περιμένουν την συναυλία. Η Βόρεια και η Νότια Αμερική θα μπορούν να την παρακολουθήσουν στις 22-23 και 29-30 Ιουλίου. Ο υπόλοιπος κόσμος θα μπορεί να την παρακολουθήσει στις 23-24 και 30-31 Ιουλίου.

Σε επόμενο tweet, ανακοίνωσε πως στις 15 Ιουλίου οι παίκτες θα μπορούν να λάβουν ένα δωρεάν in-game εισιτήριο και στις 16 Ιουλίου θα μπορούν να κατεβάσουν το concert resource pack, χωρίς να μπουν σε λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί η συναυλία, αν για παράδειγμα το συγκρότημα θα έχει in-game models ή όχι. Μα καθώς ο καιρός πλησιάζει, θα μάθουμε σύντομα.

Οι συναυλίες έχουν γίνει πολύ διάσημες τα τελευταία χρόνια στα Battle Royale, με μουσικούς όπως ο Travis Scott, η Ariana Grande και ο Marshmello να έχουν πραγματοποιήσει συναυλίες στο Fortnite. Τον περασμένο Μάιο το PUBG Mobile συνεργάστηκε με το Baby Shark ενώ περιείχε περιεχόμενο από το διάσημο anime Neon Genesis Evangelion. Με αυτή τη συναυλία, οι Blackpink επιστρέφουν και επίσημα στον χώρο της μουσική καθώς δεν έχουν κυκλοφορήσει κάποιο άλμπουμ από το 2020.

Διαβάστε περισσότερα για τις συνεργασίες του PUBG. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification