Infinity Nikki

Infinity Nikki

Infinity Nikki

Ένα χαριτωμένο open world Adventure.

Η εταιρεία ανάπτυξης Superpixel ανακοίνωσε ένα open world Adventure, το Infinity Nikki.

Στο Infinity Nikki, οι παίκτες θα ταξιδέψουν με τη Nikki και τον φίλο της, Momo, σε έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο με μοναδικούς πολιτισμούς και περιβάλλοντα. Το game συνδυάζει τη dress-up μαγεία της σειράς με την open-world εξερεύνηση , προσφέροντας ποικίλα στοιχεία παιχνιδιού όπως καταράκτες, ερείπια και λύση γρίφων​.


Οι παίκτες θα μπορούν να συλλέγουν ρούχα με μοναδικές ικανότητες που είναι κρίσιμες για την εξερεύνηση και την αντιμετώπιση των προκλήσεων. Για παράδειγμα, το "Floating Outfit" επιτρέπει στη Nikki να αιωρείται, το "Gliding Outfit" τη βοηθά να πετάει πάνω από εμπόδια, και το "Shrinking Outfit" της επιτρέπει να μικραίνει και να κάθεται στο κεφάλι του Momo​ (Superpixel)​.

Το Infinity Nikki χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5 για να προσφέρει εντυπωσιακά γραφικά και λεπτομέρειες, δημιουργώντας μια πλούσια και μαγευτική εμπειρία για τους παίκτες​ (Worthplaying)​. Το pre-register του Infinity Nikki είναι διαθέσιμο, για PC καντε κλικ εδω, και για PlayStation 5 και​ PlayStation 4 καντε κλικ εδω

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδω και στο αντιστιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification