Big Walk

Σωτήρης Τσόπουλος

Σωτήρης Τσόπουλος  

Επιτυχία δεν είναι η απουσία αποτυχίας. είναι η επιμονή στην αποτυχία.
 
0.0 ()
1 2
Big Walk

Big Walk

Από τους δημιουργούς του Untitled Goose Game.

Η εταιρία ανάπτυξης πίσω από το Untitled Goose Game, House House, ανακοίνωσε το επόμενο της game, ένα multiplayer που ονομάζεται Big Walk.

Στο τρέιλερ που παρουσιάστηκε στα Game Awards βλέπουμε ανθρώπους που μοιάζουν με μυρμήγκια στην όψη, να ταξιδεύουν μαζί σε όμορφα περιβάλλοντα τα οποία είναι πολύχρωμα. Στο website του game αναγράφεται:’’ Βγείτε μια βόλτα με τους φίλους σας σε ένα τεράστιο κόσμο.’’ Με βάση την περιγραφή του game στο Steam το Big Walk είναι ένα co-op multiplayer game το οποίο βασίζεται στην ομαδική δουλειά.

Ο κόσμος του game είναι μεγάλος και γεμάτος προκλήσεις και puzzles τα οποία θα τεστάρουν τις δυνατότητες σας. Η επικοινωνία είναι το μεγαλύτερο όπλο που έχετε στη διάθεση σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε μέσα σε αυτό τον κόσμο. Ενώ ο κόσμος είναι γεμάτος από προκλήσεις η House House, σας προτρέπει να καθίσετε απλά και να απολαύσετε τα σκηνικά και τον πολύχρωμο αυτό κόσμο. Για την δημιουργία του Big Walk, η εταιρία ανάπτυξης πήρε έμπνευση από την χώρα προέλευσης της την Αυστραλία. Το trailer ξεκινάει με τους ήχους Αυστραλιανών πουλιών, και οι χαρακτήρες έχουν Αυστραλιανή προφορά-σε αντίθεση με το προηγούμενο game του studio που διαδραματίζονταν στην Αγγλία.

Το Big Walk θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2025.Όπως και το Untitled Goose Game έτσι και αυτό είναι πιθανό να κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες πέρα από το PC.

Διαβάστε εδώ το review του Untitled Goose Game και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification