Revenant Hill

New
Revenant Hill

Revenant Hill

Adventure από τους δημιουργούς του Night in the Woods.

Η εταιρεία ανάπτυξης The Glory Society, δημιουργός του Night in the Woods ανακοίνωσε το Revenant Hill, το οποίο έχει αρκετά παρόμοια αισθητική.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο 1919 και πρωταγωνιστής και αυτή τη φορά θα είναι μία γάτα που ονομάζεται Twigs, της οποίας καίγεται το σπίτι και ψάχνει τρόπο να επιβιώσει. Για να το καταφέρει αυτό ανοίγει ένα κατάστημα σε ένα εγκαταλελειμμένο νεκροταφείο, όπου όμως θα πρέπει να πληρώνει ενοίκιο στην κουκουβάγια. Ο Twigs θα πρέπει να καλλιεργήσει φυτά και να κάνει γνωριμίες με τους γείτονές του. Επιπλέον θα πρέπει να αντιμετωπίσει φαντάσματα, μάγισσες, δαίμονες και άλλα μεταφυσικά όντα.

Παίζοντας θα μαθαίνετε ξόρκια και ικανότητες και σύμφωνα με τον technical designer, Coby West, θα ανακαλύψετε ότι κάτι τεράστιο και σκοτεινό συμβαίνει στις πόλεις. Στο πρώτο trailer βλέπουμε τον Twigs να περνάει από δάση πεδιάδες και να καταλήγει σε μία πόλη όπου συναντάει διαφόρους χαρακτήρες.

Το Revenant Hill θα κυκλοφορήσει για PS5 και PS4, χωρίς ακόμα να έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Διαβάστε το review του Night in the Woods και συζητήστε για το Revenant Hill στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification