• Ειδήσεις
  • Adventures
  • Το 25% των διαλόγων του The Secret of Monkey Island κόπηκε πριν από την κυκλοφορία

Το 25% των διαλόγων του The Secret of Monkey Island κόπηκε πριν από την κυκλοφορία

Το 25% των διαλόγων του The Secret of Monkey Island κόπηκε πριν από την κυκλοφορία

Το 25% των διαλόγων του The Secret of Monkey Island κόπηκε πριν από την κυκλοφορία

Εξαιτίας τεχνολογικών περιορισμών της εποχής.

Οι τεχνολογικοί περιορισμοί οδήγησαν την εταιρεία ανάπτυξης του Monkey Island να κόψει το 25% του διαλόγου πριν κυκλοφορήσει.

Σε συνομιλία με την Alanah Pearce, από την Sony Santa Monica, ο writer Tim Schafer αποκάλυψε πως το The Secret of the Monkey Island ήταν πολύ μεγάλο και έπρεπε να κοπεί πολύ υλικό. Δήλωσε: "Γράφαμε το Monkey Island και μας είπαν ‘δεν μπορείτε να επεκταθείτε σε έξι δισκέτες αποθήκευσης, πρέπει να τις μειώσετε σε πέντε. Έχουμε πολύ κείμενο’. Ο Ron Gilbert είπε πως πρέπει να κόψουμε το 25% του διαλόγου."

Εκείνος δυσκολεύτηκε να το κάνει καθώς όπως θυμάται, "Πήγα και κοίταξα τις σκηνές που έγραψα εγώ και σκέφτηκα ‘Όχι, είναι τέλειο, το πέτυχα’." Ωστόσο, ο συνάδελφος του, Hal Barwood βρισκόταν στο ίδιο studio καθώς δούλευε πάνω στο Indiana Jones: Fate of Atlantis και τον συμβούλεψε σχετικά με το τι να κάνει, "Είναι δύσκολο μα σκέψου το γράψιμο σου σαν έναν ιστό αράχνης και πως μερικές κλωστές πετάνε. Αν κόψεις αυτές, ο ιστός δεν θα αποδυναμωθεί μα θα γίνει πιο ισχυρός γιατί οι άλλες κλωστές του ιστού κρατάνε περισσότερο βάρος. Γίνεται πιο συμπαγές, πυκνό και σφιχτό.".

Αυτή η μεταφορά άλλαξε τον τρόπο σκέψης του Schafer σχετικά με το γράψιμο καθώς αυτή την φορά σκέφτηκε: "Αυτή η γραμμή διαλόγου ωθεί την ιστορία, δίνει κάποια σημαντική πληροφορία; Κρατάει το βάρος του στον ιστό της αράχνης;"

Η σειρά θα επιστρέψει φέτος μετά από μία μεγάλη απουσία με το Return to Monkey Island εντός του 2022, αρχικά για το Nintendo Switch και στη συνέχεια για τα υπόλοιπα format.

Διαβάστε για το Return to Monkey Island και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification