Διέρρευσε σενάριο για νέο Tomb Raider video game

Ερμής Δερβίσης
Διέρρευσε σενάριο για νέο Tomb Raider video game

Διέρρευσε σενάριο για νέο Tomb Raider video game

Η Square Enix κατέβασε βίντεο του Sacred Symbols με DMCA.

Ένα podcast με την ονομασία Sacred Symbols παρουσίασε, όπως υποστήριξε, το επίσημο σενάριο του επόμενου Tomb Raider, το οποίο αναπτύσσεται από την Crystal Dynamics.

Το σενάριο διαβάστηκε κανονικά και παρότι δεν υπήρχαν αποδείξεις ότι είναι πραγματικό, η Square Enix σχεδόν το επιβεβαίωσε κατεβάζοντας το βίντεο me DMCA takedown. Ο Colin Moriarty, παρουσιαστής του podcast, δήλωσε ότι μόνο στο Patreon δέχθηκε DMCA και σε όλες τις υπόλοιπες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου και του YouTube, το βίντεο υπάρχει ακόμα.

Η περίληψη του επόμενου Tomb Raider δείχνει επίσης αληθινή καθώς μιλάει για μία πιο έμπειρη Lara Croft, η οποία είναι πλέον μία παγκοσμίως γνωστή αρχαιολόγος μετά από όσα έζησε στην προηγούμενη τριλογία. Παρότι έχει μάθει να δουλεύει μόνη της, θα πρέπει αναγκαστικά να καθοδηγήσει μία ομάδα νεαρών εξερευνητών. Στο podcast ο Moriarty τόνισε ότι το νέο Tomb Raider έχει ακόμα αρκετό καιρό μέχρι να ολοκληρωθεί καθώς η Crystal Dynamics ακόμα έψαχνε voice actors για κάποιους δευτερεύοντες ρόλους.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Tomb Raider και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification