• Ειδήσεις
  • Action
  • Το Lost Judgment θα μπορούσε να είναι o τελευταίος τίτλος της σειράς λόγω προβλημάτων με τα δικαιώματα εικόνας

Το Lost Judgment θα μπορούσε να είναι o τελευταίος τίτλος της σειράς λόγω προβλημάτων με τα δικαιώματα εικόνας

Hot
Το Lost Judgment θα μπορούσε να είναι o τελευταίος τίτλος της σειράς λόγω προβλημάτων με τα δικαιώματα εικόνας

Το Lost Judgment θα μπορούσε να είναι o τελευταίος τίτλος της σειράς λόγω προβλημάτων με τα δικαιώματα εικόνας

Πρακτορείο ταλέντων θέλει να προστατεύσει τα δικαιώματα εικόνας του πελάτη του.

Το Lost Judgment, η συνέχεια του Judgment, θα μπορούσε να είναι o τελευταίος τίτλος της σειράς, σύμφωνα με έκθεση του Nikkan Taishu.

Το πρόβλημα προέρχεται από το πρακτορείο ταλέντων Johnny & Associates, το οποίο φέρεται να ήθελε να αποτρέψει τη δημοσίευση του παιχνιδιού σε υπολογιστή μέσω του Steam, προκειμένου να προστατεύσει τα δικαιώματα εικόνας του πελάτη του και του προσώπου του Judgment Takuya Kimura.

To Lost Judgment ήταν διαθέσιμο για Windows 10 και Steam όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά, εκτός από τις κονσόλες PlayStation και Xbox. Αυτές οι καταχωρίσεις αφαιρέθηκαν ωστόσο ο Wario64 στο Twitter σημείωσε ότι ο κωδικός της ιστοσελίδας εξακολουθούσε να περιέχει ένα λογότυπο του Steam. Ένας εκπρόσωπος της Sega, όταν ρωτήθηκε για αυτήν την έκθεση, είπε ότι η εταιρεία δεν είχε κανένα σχόλιο.



Το Johnny & Associates είναι ένα ισχυρό πρακτορείο boy band στον κόσμο της ιαπωνικής ψυχαγωγίας και είχε μια περίφημη αντι-διαδικτυακή στάση. Η Music Times μέσω του Kotaku σημείωσε ότι η εταιρεία χρειάστηκε δύο χρόνια για να δημιουργήσει ένα κανάλι YouTube για τα ταλέντα της, το οποίο τελικά κυκλοφόρησε το 2018.

Η Sega έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές της όχι μόνο στην ταχύτερη κυκλοφορία παιχνιδιών που αναπτύχθηκαν στην Ιαπωνία σε δυτικές αγορές, αλλά και σε υπολογιστές μέσω Steam και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία τελευταία. Το Persona 4 Golden πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως μετά την κυκλοφορία του στις 13 Ιουνίου 2020.

H κυκλοφορία του Lost Judgment έχει προγραμματιστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου 2021 σε PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X.

Διαβάστε περισσότερα για το Lost Judgment και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification