Housemarque: "Μην παίξετε το Returnal μέχρι να βγάλουμε το νέο patch"
Hot
Housemarque: "Μην παίξετε το Returnal μέχρι να βγάλουμε το νέο patch"
Πληροφορίες
Ένα νέο bug σας αφαιρεί όλη την πρόοδο.
Η εταιρία ανάπτυξης Housemarque υπαναχωρεί από το Patch 1.3.3 του Returnal και επανέφερε το παιχνίδι στην έκδοση 1.3.1.
Η εταιρία ανάπτυξης προτείνει στους παίχτες να μη δοκιμάσουν να παίξουν το Returnal μέχρι να βγει καινούριο patch. Η Housemarque σε ανάρτησή της στο Twitter είπε πως “ Όλοι οι χρήστες που επηρεάστηκαν από το 1.3.3 πρέπει να κατεβάσουν ξανά το παιχνίδι”. Μετά την κυκλοφορία του patch 1.3.3 παίχτες αντιμετωπίζουν ένα game breaking σφάλμα που συνεχώς εμφανίζεται στο Returnal, το οποίο συχνά καταλήγει στην απώλεια της προόδου των χρηστών.
Patch 1.3.3 has been pulled and we are reverting back to 1.3.1 until it's fixed.
— Housemarque (@Housemarque) May 5, 2021
We are fixing the issue now and a new patch will be published in a few hours
All users affected by the 1.3.3 need to re-download the game.
Our sincerest apologies.
Η Housemarque δήλωσε πως θα μάθετε εαν έχετε επηρεαστεί από το patch "Όταν εμφανιστεί στην οθόνη σας το CE-100028-1 error. Στην συνέχεια η εταιρία ανάπτυξης σε επόμενό της tweet είπε ακόμη πως “ Για να είστε σίγουροι, μην ξεκινήσετε το Returnal μέχρι το επερχόμενο patch να είναι διαθέσιμο και εγκατεστημένο”. Η Housemarque την συγκεκριμένη στιγμή αναπτύσσει ήδη το νέο patch και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε λίγες ώρες.
Μην σας αποτρέπουν τα bugs από το να παίξετε το Returnal, εάν ακόμη δεν είστε σίγουροι μπορείτε να διαβάσετε το Review του Ερμή Δερβίση για να πάρετε μια πρώτη εικόνα.
Το Returnal κυκλοφορεί για PS5.
Διαβάστε ακόμη τι προτείνει η Housemarque αν έχετε το PS5 σε λειτουργία αδράνειας και για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.
