Chivalry 2 beta

Hot
Chivalry 2 beta

Chivalry 2 beta

Η open beta του cross-play ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/3/21] Η Torn Banner Studios διοργανώνει cross-play closed beta τον Απρίλιο για το επερχόμενο Chivalry 2.

H closed beta θα περιλαμβάνει cross-play σε όλα τα format, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον στο πεδίο της μάχης ασχέτως του συστήματος που χρησιμοποιούν. Όσοι συμμετέχουν μπορούν να προσβλέπουν σε μαζικές μάχες 64 παικτών, ένα εκτεταμένο οπλοστάσιο με το νέο subclass system, τέσσερις base classes που έχουν επεκταθεί σε 12 subclasses και διάφορα βαριά πολιορκητικά μηχανήματα. Επίσης θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παγίδες για να αμυνθείτε και να κάνετε ζημιά με αντικείμενα που βρίσκετε στο πεδίο της μάχης, όπως ένα άδειο κύπελλο ή ακόμη και ένα φλεγόμενο κοτόπουλο. Ο νέος χάρτης The Siege of Rudhelm θα επιτρέπει την συμμετοχή σε Team Objective mode καθώς και σε διάφορα άλλα modes, μεταξύ των οποίων το Team Deathmatch και το Free-for-All.

Στα πλαίσια εορτασμού αυτής της είδησης και προκειμένου να προετοιμάσει τους παίκτες για την επερχόμενη closed beta, η Torn Banner Studios δημοσίευσε δύο νέα βίντεο που παρουσιάζουν τα αντιμαχόμενα factions. Το ένα βίντεο αφορά την κοκκινόμαυρη Mason Order και το άλλο τους Agatha Knights που χρησιμοποιούν το μπλε και το χρυσό ως χρώματα.

Η cross-play closed beta είναι προγραμματισμένη να διαρκέσει από την Παρασκευή, 23 Απριλίου, στις 16:30 ώρα Ελλάδος, μέχρι την Τρίτη, 27 Απριλίου, στις 5:30 ώρα Ελλάδος. Το Chivalry 2 είναι διαθέσιμο για pre-order, τόσο ως standard όσο κι ως special edition. Όσοι κάνουν pre-order μέσω ψηφιακού καταστήματος, είτε για κονσόλες είτε για PC (μέσω του Epic Games Store) θα έχουν εγγυημένη πρόσβαση στην cross-play closed-beta.

Επιπλέον, το Chivalry 2 θα προσφέρει κίνητρα για pre-order μέσω και των δύο εκδόσεων. Η standard edition θα ξεκλειδώνει το Royal Zweihander weapon skin, ενώ η special edition, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο για ηλεκτρονικό digital pre-order, διαθέτει επιπλέον αποκλειστικά αντικείμενα πέραν του Royal Zweihander weapon skin. Το παιχνίδι προσφέρει επίσης δωρεάν αναβαθμίσεις από PS4 σε PS5 και από Xbox One σε Xbox Series X/S.

[UPDATE: 17/5/2021 - Η open beta του cross-play ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα] Η Torn Banner Studios διοργανώνει το cross-play της open beta του Chivalry 2 την επόμενη εβδομάδα, μετά από την επιτυχία της closed beta.

Η ανακοίνωση ήρθε με ένα σημερινό βίντεο στο YouTube από την εταιρεία. Η open beta θα ξεκινήσει στις έξι το απόγευμα ώρα Ελλάδος την Πέμπτη 27 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 1 Ιουνίου. Τα διαθέσιμα maps θα είναι τα The Slaughter of Coxwell, The Siege of Rudhelm και The Battle of Wardenglade. Επιπλέον διαθέσιμα θα είναι και τα Tournament Grounds, τόσο οι νέοι χάρτες για Team Deathmatch όσο και για Free-For-All. Το Free-For-All είναι ένα καινούριο mode στο οποίο, σύμφωνα με την Torn Banner Studios, “είστε εσείς εναντίων όλων σε μία χαοτική free-for-all φρενίτιδα που εμφανίζεται πρώτη φορά στην cross-play open beta”.

Στην cross-play open beta θα μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε για πρώτη φορά τις πλήρεις δυνατότητες customization. Οι PC gamers μπορείτε επίσης να κάνετε προπόνηση για το 1v1 στους Duel Servers πριν μπείτε σε κανονικά matches. Οι PlayStation gamers θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε την open beta δωρεάν, χωρίς να χρειάζεται να έχετε συνδρομή PlayStation Plus. Οι Xbox gamers όμως θα πρέπει να έχετε συνδρομή Xbox Live Gold για να δοκιμάσετε το παιχνίδι.

To Chivalry 2 θα κυκλοφορήσει για PC (αποκλειστικά μέσω Epic Games Store), PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S στις 8 Ιουνίου με υποστήριξη cross-play.

Διαβάστε περισσότερα για το Chivalry 2 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification