• Ειδήσεις
  • Action
  • Hideo Kojima: "Το Death Stranding είναι το χειρότερο σενάριο εξέλιξης του κόσμου μας"

Hideo Kojima: "Το Death Stranding είναι το χειρότερο σενάριο εξέλιξης του κόσμου μας"

Hot
Hideo Kojima: "Το Death Stranding είναι το χειρότερο σενάριο εξέλιξης του κόσμου μας"

Hideo Kojima: "Το Death Stranding είναι το χειρότερο σενάριο εξέλιξης του κόσμου μας"

Αναλύει τα γεγονότα που οδήγησαν στην δημιουργία του παιχνιδιού.

Στα πλαίσια μιας ακομα ανάλυσης που έκανε σε συνέντευξη του στο GameInformer, ο παραγωγός του παιχνιδιού, Hideo Kojima, εξήγησε τον τρόπο σκέψης πάνω στον οποίο βασίστηκαν για τον σχεδιασμό του Death Stranding.

Ο Kojima εξήγησε ότι το παιχνίδι βασίζεται σε έναν κόσμο που έχει κάνει τις χειρότερες επιλογές σε γεγονότα όπως οι επόμενες εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών και το Brexit. Συγκεκριμένα δήλωσε:

"To παιχνίδι διαδραματίζεται σε έναν από τα πιο σκοτεινά και υποβαθμισμένα σενάρια του κόσμου μας. Είσαι μόνος και προσπαθείς να επιβιώσεις μέσα από το χειρότερο δυνατό σενάριο που μπορούσαν να εξελιχτούν τα πράγματα. Οπότε γιατί να μην προσθέσω κάτι που είναι λίγο πιο θετικό παρά αρνητικό."
Επιπλέον επισήμανε ότι μερικοί NPC’s δεν θα είναι και τόσο πρόθυμοι στο να σας βοηθήσουν , ενώ αντίστοιχα και εσείς θα πρέπει να προσέχετε με ποιους έχετε επικοινωνία καθώς οφείλετε να αποφεύγετε τα λάθη του παρελθόντος. Με το ίδιο σκεπτικό πρόσθεσε ότι ο κόσμος του παιχνιδιού ίσως και να έχει ως βάση του γεγονότα όπως η επανεκλογή του Donald Trump ή το Brexit τα οποία σιγά σιγά οδηγούσαν στην ολοκληρωτική καταστροφή του κόσμου μας.

Εν συνεχεία λοιπόν πρόσθεσε και τα εξής: " O χαρακτήρας ταξιδεύει από την Ανατολή ως την Δύση και βρίσκεται στο δίλλημα για τον εάν θέλει να συμμετέχει στo UCA ( United Cities of America). Εάν πάρετε την απόφαση να συμμετέχετε στο συγκεκριμένο σύστημα, θα έχετε και την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε και όλες του τις παροχές. Το αντίτιμο όμως μιας τέτοιας συμφωνίας είναι ότι θα σας παρακολουθούν 24 ώρες την ημέρα. Ουσιαστικά μερικά μέλη της κοινωνίας θα αντιδράσουν, όπως είχε γίνει το 1984 στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ κάτι παρόμοιο ακολούθησε και στην Ευρώπη. Το παιχνίδι βασίζεται σε παρομοιώσεις τέτοιων καταστάσεων, με τον κόσμο του να σκάφτεται ότι δεν θέλει να επαναλάβει τα ιδία λάθη".

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει για PS4 στις 8 Νοεμβρίου.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Death Stranding.

Δείτε τα gameplay videos του Death Stranding και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification