The Riftbreaker

Hot
The Riftbreaker

The Riftbreaker

Ανακοινώθηκε για το Xbox Game Pass. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/3/20] Η EXOR Studios ανακοίνωσε ένα Action/Strategy για το PS4 που φαίνεται να έχει ενδιαφέρον.

Ονομάζεται The Riftbreaker και συνδυάζει βασικούς μηχανισμούς building με hack and slash action σε ένα τοπίο sci-fi. Βασικός χαρακτήρας είναι η Ashley S. Nowak, η τιμητική Riftbreaker που ταξιδεύει σε άγνωστους πλανήτες για να δημιουργήσει ένα τοπίο που θα επιτρέπει τον ανθρώπινο αποικισμό. Χρησιμοποιώντας το mech suit της, του οποίου το όνομα είναι Mr Riggs, θα ανιχνεύσετε υλικά για να κάνετε upgrades, ενώ προστατεύετε την βάση σας από εξωγήινα πλάσματα.

Σε ένα Blog του PlayStation, ο συνιδρυτής της EXOR Studios, Pawel Lekki περιγράφει κάτι που ακούγεται σαν στοιχεία tower defence:" Τα πλάσματα της Galatea δεν θα χαρούν με την παρέμβαση σας στο περιβάλλον τους. Μπορείτε να περιμένετε ότι θα επιτεθούν στην βάση σας όσο επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Αλλά μην ανησυχείτε, δεν θα χρειαστεί να τα πολεμήσετε όλα μόνοι. Θα μπορέσετε να κατασκευάσετε defense towers, τοίχους και παγίδες που θα τα κρατήσει εκτός της περιμέτρου σας."
Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

[UPDATE: 6/9/20 - Τρέιλερ με χτίσιμο βάσης] Στο νέο τρέιλερ του Riftbreaker, η EXOR Studios παρουσιάζει το χτίσιμο βάσης.

[UPDATE 2: 22/5/21 - Ανακοινώθηκε για το Xbox Game Pass] Το Riftbreaker, όπως ανακοινώθηκε στο Xbox Wire, θα είναι διαθέσιμο Day One στο Xbox Games Pass. Ειδικότερα, το Riftbreaker είναι μια μίξη Survival, Action-RPG και base-builder. Οι παίκτες θα αναλαμβάνουν τον ρόλο της Captain Ashley Nowak, μέλος της ελίτ ομάδας με όνομα Riftbreaker. Η Ashley Nowak θα ταξιδέψει στον μακρινό πλανήτη Galatea 38, όπου θα πρέπει να προετοιμάσει το έδαφος για τους ανθρώπους. Φυσικά θα έχει την mecha στολή της για να την βοηθήσει.

Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα δωρεάν demo του για τα PC με τίτλο “The Riftbreaker: Prologue”. Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Το Riftbreaker θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S. 

Δείτε τα τελευταία νέα από το PS4 και συζητήστε για το Riftbreaker στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification