For Honor: Πάνω από 700 ευρώ για όλα τα unlockables

Hot
Μάνος Μαρίνος
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
1
For Honor: Πάνω από 700 ευρώ για όλα τα unlockables

For Honor: Πάνω από 700 ευρώ για όλα τα unlockables

Η απάντηση ήρθε σε live stream απο τον ίδιο τον Damien Kieken. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 22/3/17] Ετοιμαστείτε να ξοδέψετε πολλές ώρες ή πολλά λεφτά αν θέλετε να συλλέξετε όλα τα unlockables για όλους τους χαρακτήρες.

Ο παραπάνω υπολογισμός παρουσιάστηκε στο Reddit με σκοπό να ενημερώσει ή να αποθαρρύνει επίδοξους συλλέκτες στο For Honor. Ο χρήστης bystander007 υπολόγισε τον χρόνο ή το χρήμα που χρειάζεται για να ξεκλειδωθούν και οι 12 ήρωες μαζί με τα αντικείμενα τους. Ο bystander007 δήλωσε ότι "η Ubisoft είναι γνωστή για τα ακριβά multiplayer games της, κάτι που φαίνεται και από τα τελευταία Tom Clancy’s games που έχει κυκλοφορήσει. Όταν κάνετε τις πράξεις, θα δείτε κι εσείς το ίδιο".

Σύμφωνα με τους παραπάνω ισχυρισμούς λοιπόν, κάθε χαρακτήρας με όλες τις παραμετροποιήσεις του κοστίζει 91.500 steel (το νόμισμα του For Honor). Αυτός ο αριθμός επί 12 μας κάνει 1.098.000, το οποίο αντιστοιχεί σε περίπου 7,32 πακέτα Steel των 100 δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι η Ubisoft κοστολογεί όλα τα unlockables περίπου 732 δολάρια επιπλέον από το ποσό αγοράς του παιχνιδιού.

Ο άλλος τρόπος να ξεκλειδώσετε αυτό το περιεχόμενο είναι με το να παίζετε και να συλλέγετε Steel. Σύμφωνα με τον bystander007, αν παίζετε κατά μέσο όρο 1-2 ώρες για 5-7 ημέρες την εβδομάδα, θα αργήσετε να πετύχετε τον στόχο σας. Με 1000 Steel από Orders και half-Contracts και άλλα 200 από matches, θα συγκεντρώνετε περίπου 1200 Steel την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείτε περίπου 2,5 χρόνια για να συγκεντρώσετε το απαιτούμενο ποσό. Ακόμα και για τους hardcore παίκτες που μπορούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο ρυθμός απόκτησης των Steel αυξάνεται όσο παραπάνω παίζετε, τότε μιλάμε τουλάχιστον για ένα έτος.

Ο bystander007 έκλεισε λέγοντας: "Προς όλους αυτούς που ρωτάνε «γιατί να τα πάρεις όλα;» απαντάω ότι θα τα πάρεις όλα γιατί τα έχεις πληρώσει. Πρόκειται για περιεχόμενο βασικού παιχνιδιού που έχω πληρώσει σε πλήρης τιμή. Θα έπρεπε να μπορώ να ξεκλειδώσω ότι κι αν ήθελα να ξεκλειδώσω, χωρίς να χρειάζεται να μου πάρει δύο χρόνια."

[Update: 23/3/17 – Απάντηση απο τον director του For Honor] Μετά τα παράπονα των fans του For Honor για το cosmetic store και για το πόσο καιρό χρειάζεται κάποιος για να ξεκλειδώσει πλήρως αυτά που προσφέρει το παιχνίδι η απάντηση ήρθε σε πρόσφατο livestream της Ubisoft Montreal. Συγκεκριμένα, ο director του For Honor, Damien Kieken απάντησε: "Ποτέ δεν είχαμε την πρόθεση να μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα πάντα στο παιχνίδι", είπε ο Kieken συγκρίνωντας τα αντικείμενα στο store με αντικείμενα από RPGs. Στη συνέχεια αναφέρει πώς " στο World of Warcraft δεν μπορείς ποτέ να ξεκλειδώσεις τα πάντα για όλους τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Το ίδιο συμβαίνει και με τα MOBA games, δεν προσπαθείς να ξεκλειδώσεις όλο το περιεχόμενο για όλους τους χαρακτήρες του παιχνιδιού".

Ο Kieken επισήμανε πως πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού οι developers περίμεναν ότι κάθε παίκτης θα έπαιζε με έναν έως τρείς χαρακτήρες. Σε αυτή την θεωρία βασίστηκε ο σχεδιασμός του παιχνιδιού και είναι κάτι το οποίο ισχύει αυτή μέχρι τη στιγμή. Τέλος ο Damien Kieken συμπλήρωσε " Τα cosmetic αντικείμενα είναι για εμάς end-game υλικό και είναι κάτι που θέλουμε να ξεκλειδώνετε μετά από κάποιες εβδομάδες παιχνιδιού".

Διαβάστε το review του For Honor και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 22/03/2017 18:49
Πολύ σωστό αυτό που είπε. Απ' τη στιγμή που πληρώνεις για ένα παιχνίδι σημαίνει ότι πληρώνεις όλο το περιεχόμενό του. Δύο ολόκληρα χρόνια προκειμένου να το ξεκλειδώσεις όλο θεωρείται το λιγότερο γελοίο.
#2 Divine Raiden (Level 26) 22/03/2017 19:01
Να σας πω το βρισκω λογικό γιατί η Ubi έκανε ενα μεγάλο βήμα και μεγάλο οικονομικό άνοιγμα για το παιχνίδι και απο κάπου πρέπει να βγάλει κέρδος αλλιώς το παιχνίδι θα κόστιζε πάνω απο 70 ευρώ.
#3 ashbringer (Level 25) 23/03/2017 08:14
Η εναλλακτικά μπορείτε να ασχοληθείτε με άλλους τίτλους.Τόσοι αξιόλογοι τίτλοι κυκλοφορούν άλλωστε.
#4 drakul (Level 16) 23/03/2017 22:13
ενταξει οι τυποι ειναι για γελια.ασε που το παιχνιδι δεν λεει και πολλα.και οντως υπαρχουν αρκετα παιχνιδια να ασχοληθει καποιος.
Notification