The Wild Eight

Hot
ΣΤ
ΣΤ

ΣΤ  

The absurd hero
 
0.0 ()
6
The Wild Eight

The Wild Eight

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διάθεσης μέσω Early Access και η τιμή. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/2/16] Η Ρωσική εταιρία ανάπτυξης 8 Points δημοσίευσε ένα σύντομο τρέιλερ μαζί με κάποια screenshots για το The Wild Eight.

Πρόκειται για ένα Co-op survival για το οποίο γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα προς το παρόν. Η υπόθεση του Thε Wild Eight έχει ως εξής. Ένα αεροσκάφος συντρίβεται μυστηριωδώς στην Αλάσκα και οι επιζήσαντες πρέπει να συνεργαστούν ώστε να αντεπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες και να επιβιώσουν. Θα πρέπει να δώσουν προσοχή στους μεταλλαγμένους λύκους, καθώς ότι κυκλοφορεί μεταλλαγμένο εκεί έξω είναι άκρως επικίνδυνο, όπως γνωρίζουμε από αντίστοιχα games.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Σύμφωνα με το site του παιχνιδιού, οι παίχτες θα πρέπει να αναπτύξουν ικανότητες επιβίωσης όπως χτίσιμο καταλύματος και κυνήγι. Συγκεκριμένα, σε ένα screenshot βλέπουμε την ομάδα να κυνηγάει κάποιο ζώο με μαχαίρια, ρόπαλα και πέτρες. Οι πολικές θερμοκρασίες, οι μεταλλαγμένοι λύκοι και η αιμορραγία είναι προκλήσεις τις οποίες καλείστε να αντιμετωπίσετε, Ακόμη, θα κληθείτε να λύσετε το μυστήριο των ερειπωμένων κτηρίων που βρίσκονται διάσπαρτα στον κόσμο του παιχνιδιού. Η 8 Points εξηγεί πως θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους παίκτες online για να τα καταφέρετε.

[UPDATE: 10/4/16] Η 8 Points ξεκίνησε την καμπάνια του The Wild Eight στο Kickstarter και έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay βίντεο από την pre-alpha.

Η εταιρεία ανάπτυξης από την Ρωσία, προσπαθεί να συγκεντρώσει το ποσό των 50.000 δολαρίων (περίπου 44.000 ευρώ) μέσα από το Kickstarter, ώστε να ολοκληρώσει τον κύκλο ανάπτυξης του The Wild Eight, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One. Μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 19.000 δολάρια, ενώ απομένουν 33 ημέρες έως ότου ολοκληρωθεί η καμπάνια. Όπως αναφέρει, θα υποστηρίζει co-op για έως και οκτώ παίκτες (θα μπορείτε να παίξετε και solo), ενώ θα παρακολουθείτε την δράση μέσω της isometric κάμερας. Περιλαμβάνει story quests και crafting αντικειμένων, ενώ η procedural-generated τεχνολογία που χρησιμοποιείται, έχει ως αποτέλεσμα ο κόσμος γύρω σας να είναι διαφορετικός κάθε φορά που παίζετε, καθώς τα περιβάλλοντα θα δημιουργούνται τυχαία.

[UPDATE 2: 03/5/16] Το The Wild Eight κατάφερε να συγκεντρώσει τα 50.000 δολάρια που ζητούσε μέσω του Kickstarter, ενώ απομένουν ακόμα 10 ημέρες έως ότου ολοκληρωθεί η καμπάνια.

Η 8 Points έχει βάλει πλέον στόχο να φτάσει έως και τις 200.000 δολάρια ώστε να ξεκλειδωθούν τα stretch goals, όπου συναντάμε επιπλέον side quests, μεγαλύτερο κόσμο, μη γραμμική πλοκή με πολλαπλά endings και ταυτόχρονη κυκλοφορία των εκδόσεων για τα PS4 και Xbox One με την αντίστοιχη για PC. Δείτε την σχετική εικόνα στην γκαλερί του άρθρου. Εν τω μεταξύ, διαθέσιμο έγινε και ένα pre-alpha demo, μέσω του οποίου μπορείτε να δοκιμάσετε μια πρώιμη έκδοση του The Wild Eight. Κατεβάστε το demo κάνοντας κλικ εδώ.

[UPDATE 3: 26/1/17 - Early Access και τιμή] Σε ανακοίνωσή της μέσω του Steam, η Fntastic (πρώην 8 Points) δήλωσε ότι η Early Access έκδοση του The Wild Eight θα διατεθεί στις 8 Φεβρουαρίου και θα κοστίζει 20 ευρώ.

Το The Wild Eight συνδυάζει το survival sandbox gameplay με story-driven quests. Από την πρώτη μέρα της Early Access θα μπορείτε να δοκιμάσετε το multiplayer, ενώ η νέα αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει καινούρια δευτερεύοντα quests, εξελιγμένο σύστημα μάχης, βελτιωμένο user interface και map, ενώ πέρα από τα Windows, θα υποστηρίζονται επίσης τα Mac και Linux.

Το The Wild Eight αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC (Windows, Linux), Mac, PS4 και Xbox One μέσα στο 2017. Η Early Access έκδοσή του θα διατεθεί για PC στις 8 Φεβρουαρίου 2017 και θα κοστίζει 20 ευρώ.

Δείτε το προφίλ του παιχνιδιού στο Steam. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 13/02/2016 22:20
Δείχνει να έχει μια ιδιαίτερη αισθητική οπτικά. Όταν δούμε περισσότερα για το gameplay του θα μπορούμε να κρίνουμε καλύτερα.
#2 Mystique (Level 23) 14/02/2016 21:00
Οπου βλεπω survival αμεσως μου κεντριζει το ενδιαφερον. Ειναι τοσα πολλα στο προσκηνιο που ψαχνω απεγνωσμενα το καλυτερο. Δυστυχως τα περισσοτερα ειναι τυπικα παιχνιδια χωρις κατι το ιδιαιτερο.
#3 Insignia (Level 5) 10/04/2016 20:05
Από το pre-alpha gameplay μου μοιάζει αρκετά σε third person Firewatch. Το στυλ γραφικών του, η αφήγηση...
#4 Blood Prince (Level 30) 11/04/2016 12:30
Αρκετά ενδιαφέρον σενάριο έχει,φαίνεται πολύ ωραίο παιχνίδι.Μακάρι να μαζευτούν τα χρήματα από την καμπάνια και υλοποιηθεί η ανάπτυξη του παιχνιδιού.
#5 supermario644ever (Level 20) 11/04/2016 15:02
Χαριτωμένο game και πολύ ενδιαφέρον!
#6 +1 ashbringer (Level 25) 04/05/2016 14:52
Φαίνεται πολύ όμορφο οπτικά.Παίρνει πολλά στοιχεία απο το The Grey με Liam Neeson. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
Notification