Horizon Zero Dawn

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
7
Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn

Launch τρέιλερ με γιαπωνέζα ηθοποιό ως Aloy. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/6/15] Μία ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλασσε η press conference της Sony. Η Guerrilla Games, εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Killzone, ανακοίνωσε το Horizon: Zero Dawn, ένα νέο third-person Action game. Τα γεγονότα της ιστορίας διαδραματίζονται στο μακρινό μέλλον και μετά από μία ηλιακή καταιγίδα που φαίνεται πως σχεδόν κατέστρεψε τον πολιτισμό μας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει μία νεαρή κοπέλα, η οποία πολεμάει μηχανικούς δεινόσαυρους με ένα τόξο. Στο gameplay video που είδαμε, μπορούμε να παρατηρήσουμε κάποια stealth στοιχεία, ενώ υπάρχουν ομοιότητες και με την σειρά Monster Hunter της Capcom.

[UPDATE: 25/8/15] Ο managing director του Horizon: Zero Dawn, Hermen Hulst, δήλωσε πως ο επερχόμενος τίτλος της εταιρίας θα περιλαμβάνει στοιχεία RPG. Συγκεκριμένα ο Hulst είπε πως υπάρχουν games που βασίζονται πιο πολύ στο Action genre όπως αυτά της σειράς Assassin's Creed και από την άλλη πλευρά έχουμε τίτλους σαν της σειράς Elder Scrolls. Το Horizon: Zero Dawn θα πάρει στοιχεία και από τα δύο genres, τοποθετώντας τον εαυτό του κάπου στην μέση.

[UPDATE 2: 21/9/15] Κατά την διάρκεια του Tokyo Game Show, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε νέο gameplay από το Horizon: Zero Dawn. Το παρακάτω βίντεο αποτελεί in game footage από το πολυαναμενόμενο Action και όχι κάποια pre-rendered σκηνή. Εδώ βλέπουμε την πρωταγωνίστρια να χρησιμοποιεί μηχανισμούς stealth στα φυτά και να πολεμάει με δεινόσαυρους-ρομπότ.

[UPDATE 3: 27/10/15] Κατά την διάρκεια του Paris Games Week, είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μία ματιά στο Horizon: Zero Dawn χάρις στο νέο walkthrough. Δείτε το νέο βίντεο 8 λεπτών παρακάτω:

[UPDATE 4: 28/10/15 - Νέο gameplay video] Κατά την διάρκεια του Paris Games Week, είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μία ματιά στο Horizon: Zero Dawn, με ένα νέο gameplay video. 

Στο σχετικό απόσπασμα βλέπουμε την πρωταγωνίστρια Aloy να βάζει παγίδες για να πολεμήσει με δεινόσαυρους ρομπότ. Όπως μάθαμε από τους developers, το Horizon: Zero Dawn θα είναι Action RPG και συγκεκριμένα θα μπορείτε να κάνετε loot τα πτώματα των εχθρών μαζεύοντας parts, τα οποία θα χρησιμοποιείτε στο crafting.

Δείτε το νέο βίντεο παρακάτω.

[UPDATE 5: 9/7/16 - Τα RPG στοιχεία του Horizon: Zero Dawn] Ο David Ford, quest designer της Guerilla Games, δήλωσε σχετικά με τα RPG στοιχεία του Horizon: Zero Dawn: "Θα έχουμε τόσο βασικά quests όσο και side quests. Θα υπάρχει ακόμα και μια κατηγορία από quests τα οποία θα αφορούν την φυλή σας, καθώς και μεμονωμένες ιστορίες.

Θα βρεθείτε απέναντι σε NPC που θα αντιμετωπίζουν προσωπικά προβλήματα, κρίση στη ζωή τους και καταστάσεις που έχουν πάρει λάθος τροπή. Η Aloy θα βρίσκεται εκεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους ουσιαστικά.

[UPDATE 6: 14/9/16 - Τρέιλερ με τον πρώτο πολιτισμό]
 Στα πλαίσια του Tokyo Game Show 2016 η Sony παρουσίασε το νέο τρέιλερ του Horizon: Zero Dawn. Το εν λόγω βίντεο είναι στην ιαπωνική γλώσσα, αλλά δείχνει αρκετά πράγματα για να το παραλείψουμε. Αρχικά θα πάρετε μια πρώτη γεύση από την μορφή και το επίπεδο στο οποίο είχε φτάσει ο πολιτισμός πριν καταστραφεί και οι μηχανές αποκτήσουν τον έλεχο. Στη συνέχεια θα δείτε και την πρωταγωνίστρια Aloy σε πολύ νεαρότερη ηλικία. Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω.

[UPDATE 7: 14/11/16 - Developer diary για τα περιβάλλοντα] Καταρχήν στο ξεκίνημα του βίντεο ο Hermen Hulst, Managing Director της Guerilla, αναφέρει ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια γίνεται για πρώτη φορά από πλευράς Guerilla. Στη συνέχεια, ο art director του παιχνιδιού, Jan-Bart van Beek, δήλωσε σε σχετικό developer diary της Sony ότι το Horizon: Zero Dawn θα έχει έρημο, ζούγκλα, βουνά και γενικά μια μεγάλη ποικιλία από περιβάλλοντα.

Σε κάποιο σημείο προς το τέλος του βίντεο βλέπετε μία ιδέα από τον χάρτη αλλά και από την πανέμορφη θέα. Δείτε αναλυτικά το βίντεο:

Το παιχνίδι αναμένεται μεταξύ άλλων να διαθέτει πλήρη εναλλαγή ημέρας και νύκτας, δυναμικό σύστημα αλλαγής καιρού και γενικά στοιχεία που θα επηρεάζουν το gameplay.

[UPDATE 8: 11/1/17 - Δείτε το story trailer] Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το story trailer του Horizon: Zero Dawn, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ηρωίδα Aloy, η βασική hunter που θα ελέγχετε στο παιχνίδι.

Δείτε την καθώς συνομιλεί με τους συμπολεμιστές της κι ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την εξωγήινη απειλή.

[UPDATE 9: 24/1/17 - Season Pass και microtransactions] Η Guerilla Games επιβεβαίωσε μέσω του Twitter ότι το Horizon: Zero Dawn θα τρέχει σε ανάλυση 1080p στα 30fps στο βασικό μοντέλο του PS4.

Οπτικά θα εμφανιστεί βελτιωμένο στο PS4 Pro. Συγκεκριμένα, σε 4K τηλεοράσεις θα “τρέχει” σε ανάλυση 2160p μέσω της γνωστής τεχνικής του checkerboard rendering, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό εάν θα συνεχίσει να λειτουργεί στα 30fps ή αν θα το δούμε στα 60fps. Σε 1080p τηλεοράσεις, θα χρησιμοποιείται μια εξελιγμένη τεχνική antialiasing (SSAA). Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι η Guerilla Games δεν έχει στα σχέδιά της κάποιο Season Pass, ενώ το Horizon: Zero Dawn δεν θα περιέχει κανενός είδους microtransactions.

[UPDATE 10: 2/2/17 - H Ashly Burch κεντρική voice actor] Ανακοινώθηκε από την Ashly Burch πως η ίδια θα βρίσκεται στον ρόλο της Aloy, πρωταγωνίστριας του Horizon: Zero Dawn. Η Ashly έχει ένα αρκετά εντυπωσιακό portfolio από δουλειές voice acting στην gaming βιομηχανία. Μερικοί μόνο από τους τίτλους που την έχουμε βρει είναι: Call of Duty: Infinite Warfare, World of Final Fantasy, Battleborn, Lego Marvel's Avengers, Fallout 4, Mortal Kombat X. Τον πιο πρωταγωνιστικό ρόλο όμως τον είχε στο Life Is Strange όπου υποδυόταν την Chloe. Η Ashly είναι μια καταπληκτική voice actor και περιμένουμε να την δούμε και στο Horizon: Zero Dawn που έρχεται σε λιγότερο από ένα μήνα.

Το Horizon: Zero Dawn θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου αποκλειστικά στο PS4.

[UPDATE 11: 5/2/17 - Τρία νέα developer diaries] Στα τρία νέα developer diaries της Guerilla Games, δείτε μέσω βίντεο διάφορες πληροφορίες για την ιστορία του παιχνιδιού και την Aloy ως πρωταγωνίστρια.

Το developmenty του Horizon: Zero Dawn ολοκληρώθηκε και πλέον το παιχνίδι μπήκε σε διαδικασία δημιουργίας της retail έκδοσης από την Sony.



[UPDATE 12: 9/2/17 - Δύο τέρατα του κόσμου] Δύο νέα βίντεο έκαναν την εμφάνισή τους και μας μιλούν για τα τέρατα στον κόσμο του Horizon: Zero Dawn. Ο Snapmaw και ο Thunderjaw αποτελούν κινδύνους στον κόσμο του Horizon: Zero Dawn και στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τακτικές για να βγείτε ζωντανοί.


Το Horizon: Zero Dawn θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου.

[UPDATE 13: 10/2/17 - Αποκαλύφθηκε ο χάρτης] Ο χάρτης του Horizon Zero Dawn αποκαλύφθηκε και περιλαμβάνει μία σειρά από τοποθεσίες.

horizon zero dawn map

Πρόκειται για τις περιοχές Mother's Heart, Meridian και Sunfall. Κάθε ονοματισμένη περιοχή στον open world κόσμο του παιχνιδιού, θα διαθέτει ένα χρώμα, όπως μπλε, πράσινο και κόκκινο. Ακόμη οι ενδείξεις αυτές δεν έχουν διευκρινιστεί.

[UPDATE 14: 16/2/17 - Τρία νέα τρέιλερ] Με αφορμή την κυκλοφορία του Horizon: Zero Dawn η Sony δημοσίευσε τρία νέα τρέιλερ για το παιχνίδι.

Όλα τους είναι αρκετά σύντομα, ωστόσο το δεύτερο ξεχωρίζει γιατί περιέχει ορισμένα σύντομα πλάνα από το gameplay, που δείχνουν την Aloy να ισορροπεί διαμέσω parkour και τεντωμένων σχοινιών. Δείτε τα παρακάτω:

[UPDATE 15: 22/2/17 - Εξάλειψη των loading screens] Στο νέο τρέιλερ του Horizon: Zero Dawn οι developers της Guerilla Games αναφέρουν ορισμένα πράγματα για τον κόσμο του παιχνιδιού. Το βίντεο περιέχει και κάποια στιγμιότυπα λίγων δευτερολέπτων από το gameplay.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το παιχνίδι έχει loading screens σε κάθε fast travel, που ακόμα και στο PS4 Pro πλησιάζουν σχεδόν το ένα λεπτό. Με το patch που θα κυκλοφορήσει στο λανσάρισμα του παιχνιδιού, στόχος των developers είναι η εξάλειψη των loading screens.

[UPDATE 16: 24/2/17 - Launch trailer] Η Guerilla Games δημιούργησε το launch trailer του Horizon Zero Dawn το οποίο κυκλοφορεί νωρίτερα στην Αμερική και την 1η Μαρτίου στην Ευρώπη.

Το βίντεο δεν περιέχει gameplay, αλλά το περιβάλλον του παιχνιδιού και ορισμένες σκηνές δράσης. Το να έχω την τύχη να είμαι απ' τους λίγους στην Ελλάδα που το έχουν τερματίσει εδώ και μέρες και να βλέπω το launch trailer τώρα είναι ότι καλύτερο, μιας και θυμάμαι τις καλύτερες στιγμές του. Άλλωστε λίγες φορές στεκόμαστε τυχεροί και λαμβάνουμε τα games αρκετές ημέρες πριν από την κυκλοφορία (με την Sony είναι σύνηθες ωστόσο).

[UPDATE 17: 26/2/17 - Crafting] Η Guerilla Games παρουσιάζει ένα νέο βίντεο με το crafting στο Horizon: Zero Dawn

Παράλληλα, εν όψει της κυκλοφορίας, ένα ακόμη τρέιλερ με τους developers έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγα λεπτά. Περιέχει ορισμένα ακόμη πλάνα από το gameplay. Περισσότερα θα δείτε από αυτή την Δευτέρα στις 18:00.

[UPDATE 18: 5/3/17 - Launch trailer Ιαπωνίας] Στην Ιαπωνία το Horizon Zero Dawn κυκλοφόρησε μαζί με ένα launch trailer, στο οποίο πρωταγωνιστεί μια γιαπωνέζα ηθοποιός, η οποία υποδύεται την Aloy (βέβαια η Aloy δεν μοιάζει με Ασιάτισσα αλλά μικρή σημασία έχει αυτό για κάποιους).

Δείτε το παρακάτω μαζί με διάφορα Director's Cut πλάνα στο δεύτερο βίντεο.

Διαβάστε το Horizon Zero Dawn review και δείτε την Collector’s Edition. Συζητήστε για το παιχνίδι στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 Crazzy Bass (Level 8) 16/06/2015 05:50
Looks a lot promising!
#2 +1 ThanosRipper (Level 15) 16/06/2015 13:39
Το περιβάλλον και οι εχθροί πολύ προσεγμένοι! Ελπίζω όταν κυκλοφορήσει να μην δούμε κάτι άλλο από αυτό που μας έδ3ιξαν.
#3 +1 the_prophet1987 (Level 22) 16/06/2015 14:00
Πολύ ωραίος κόσμος και αρκετά πρωτότυπος,για να δούμε πως θα εξελιχθεί.
#4 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 16/06/2015 18:49
Δείχνει παιχνιδάρα και τόσο το σύστημα μάχης όσο και η stealth προσέγγιση σε συνδυασμό και με τον τρόπο αντιμετώπισης των bosses φαίνεται τρομερό. Ο τεχνικός τομέας περνά σε άλλο επίπεδο σιγά-σιγά και οι developers μαθαίνουν να εκμεταλλεύονται ολοένα και περισσότερο την ισχύ της 8ης γενιάς των κονσολών. Όντως, η ευχάριστη έκπληξη από πλευράς Sony και όλα δείχνουν ότι παρά τα όποια δανεισμένα στοιχεία από άλλα games, το Horizon θα έχει τη δική του, ξεχωριστή ταυτότητα.
#5 +1 Aljet (Level 6) 11/07/2015 03:58
Από τα παιχνιδια που ξεχωρισα στην E3!!Η ηρωίδα εχει αμφιεση,στυλ,γε νικα ειναι ωραια παρουσια.
#6 +1 An arrow in the knee (Level 22) 25/08/2015 20:27
Ελπιζω να ειναι open world,και να εχουμε την ευκαιρια να θαυμασουμε αυτα τα τρομερα τοπια απο κοντα.Δεν νομιζω οτι με τετοια ωραια δουλεια στην ιστορια και γενικα στα γεγονοτα που διαδραματιστηκα ν παλιοτερα στο παιχνιδι και οδηγησαν σε αυτο τον νεο κοσμο,να πρεπει το παιχνιδι να ειναι κατι αλλο απο open world,γιατι πολυ απλα δεν θα εκμεταλευεται στο επακρο το πολυ καλοφτιαγμενο περιβαλον που τραβαει τα βλεματα με την πρωτη ματια.Πολλα υποσχομενο game,και μαζι αυτο με αλλα 3-4 games ειναι ο λογος που σκεφτομαι να παρω ps4 αντι να κανω αναβαθμηση το pc μου τα χριστουγεννα(πο τε δεν περιμενα να το πω αυτο :P ).Θα δειξει.
#7 +1 Purified Water (Level 17) 25/08/2015 21:30
Πολύ εντυπωσιακό αλλά γιατί αποκλειστικά στο PS4 ρε παιδιά κρίμα :sad:
#8 +1 luffy3131990 (Level 14) 25/08/2015 22:50
Εξαιρετικο παιχνιδι :P
#9 snowviliers (Level 8) 25/08/2015 23:49
Quoting An arrow in the knee:
Ελπιζω να ειναι open world,και να εχουμε την ευκαιρια να θαυμασουμε αυτα τα τρομερα τοπια απο κοντα.Δεν νομιζω οτι με τετοια ωραια δουλεια στην ιστορια και γενικα στα γεγονοτα που διαδραματιστηκαν παλιοτερα στο παιχνιδι και οδηγησαν σε αυτο τον νεο κοσμο,να πρεπει το παιχνιδι να ειναι κατι αλλο απο open world,γιατι πολυ απλα δεν θα εκμεταλευεται στο επακρο το πολυ καλοφτιαγμενο περιβαλον που τραβαει τα βλεματα με την πρωτη ματια.Πολλα υποσχομενο game,και μαζι αυτο με αλλα 3-4 games ειναι ο λογος που σκεφτομαι να παρω ps4 αντι να κανω αναβαθμηση το pc μου τα χριστουγεννα(ποτε δεν περιμενα να το πω αυτο :P ).Θα δειξει.

Κοίταξε, παρ'όλο πο αυτό το game φαίνεται πολύ ωραίο, πιστεύω πως το xbox one θα ήταν μια καλύτερη αγορά, λόγω του ότι είναι φθηνότερο και έχει καλύτερο exclusive lineup παιχνιδιών.Π.χ. gears of war ultymate edition,gears 4, halo the mcc,halo 5,forza motorsport 6,fable legends δωρεάν,rise of the tomb raider και πολλά ακόμα!
#10 snowviliers (Level 8) 25/08/2015 23:52
Φαίνεται εξαιρετικό game και επιτέλους μοιάζει να υπάρχουν κινήσεις πρωτοτυπίας και από πλευράς Sony στην 8η γενιά.Είμαι όμως κάτοχος xbox one και δυστυχώς δεν θα το παίξω... :sad:
#11 An arrow in the knee (Level 22) 26/08/2015 00:37
Quoting snowviliers:
Quoting An arrow in the knee:
Ελπιζω να ειναι open world,και να εχουμε την ευκαιρια να θαυμασουμε αυτα τα τρομερα τοπια απο κοντα.Δεν νομιζω οτι με τετοια ωραια δουλεια στην ιστορια και γενικα στα γεγονοτα που διαδραματιστηκαν παλιοτερα στο παιχνιδι και οδηγησαν σε αυτο τον νεο κοσμο,να πρεπει το παιχνιδι να ειναι κατι αλλο απο open world,γιατι πολυ απλα δεν θα εκμεταλευεται στο επακρο το πολυ καλοφτιαγμενο περιβαλον που τραβαει τα βλεματα με την πρωτη ματια.Πολλα υποσχομενο game,και μαζι αυτο με αλλα 3-4 games ειναι ο λογος που σκεφτομαι να παρω ps4 αντι να κανω αναβαθμηση το pc μου τα χριστουγεννα(ποτε δεν περιμενα να το πω αυτο :P ).Θα δειξει.

Κοίταξε, παρ'όλο πο αυτό το game φαίνεται πολύ ωραίο, πιστεύω πως το xbox one θα ήταν μια καλύτερη αγορά, λόγω του ότι είναι φθηνότερο και έχει καλύτερο exclusive lineup παιχνιδιών.Π.χ. gears of war ultymate edition,gears 4, halo the mcc,halo 5,forza motorsport 6,fable legends δωρεάν,rise of the tomb raider και πολλά ακόμα!

Το Xbox one κατα την γνωμη μου ειναι οντως σαν κονσολα ανωτερο απο το ps4,ποσο μαλλον και με τις επερχομενες καινοτομιες των windows 10 απο την mc.Ο λογος ομως που τουλαχιστον σε πρωτη φαση θα παω για ps4 ειναι τα εξης παιχνιδια:
1.Οπως προανεφερα το Horizon
2.Until Dawn
3.Everybody's gone to the rapture
4.The Last of us 2(πιθανοτατα).
Οχι πως το xbox δεν εχει δυνατα exclusives,αλλα μεχρι τωρα με κερδιζουν τα exclusives του ps4,μιας και ειναι ολα κοντα στον τυπο παιχνιδιων που ψαχνω
#12 Marston (Level 12) 26/08/2015 19:05
Και με RPG στοιχεία? Ωραία ένας παραπάνω λόγος για την ήδη σίγουρη αγορά.
#13 supermario644ever (Level 20) 22/09/2015 21:36
ΠΟλύ ατμοσφαιρικό το game και ενδιαφέρον rpg στοιχείο
#14 ashbringer (Level 25) 22/09/2015 23:25
Δείχνει πολλά υποσχόμενο με τα gameplay videos και τις photos που έχουμε δεί μέχρι στιγμής .Αναμένουμε εως ότου κυκλοφορήσει.
#15 vasileiosathens (Level 5) 26/09/2015 16:15
Ενώ γενικά αγοράζω παιχνίδια μετά από λίγο καιρό, αφού περιμένω να πέσει λίγο το κόστος, το Horizon zero dawn νομίζω ότι θα το τσιμπήσω την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό, ελπίζω να μην απογοητευτούμε εμείς οι περήφανοι κάτοχοι του PS4! :)
#16 Professor_Severus_Snape (Level 28) 27/10/2015 20:45
Με όποια επιφύλαξη για το πρόωρον του πράγματος, πιστεύω ότι θα είναι ένα από τα καλύτερα exclusives του PS4.
#17 Asxetoss (Level 19) 28/10/2015 13:48
Πολύ θετικές εντυπώσεις από τα πρώτα βίντεο και walkthrough που είδαμε. To κακό για εμένα είναι ότι είναι exlusive.Οποτε θα το δω μόνο σε videos όταν με το καλό βγει.
#18 supermario644ever (Level 20) 29/10/2015 22:16
Το walkthrough βίντεο είναι πολύ καλό
#19 Professor_Severus_Snape (Level 28) 06/06/2016 20:40
Αναρωτιέμαι αν η καθυστέρηση οφείλεται απλώς στη βελτίωση των λεπτομερειών του παιχνιδιού ή δούμε ενδεχόμενως και δυνατότητες-προ σθήκες γύρω από το VR.
#20 Lancelot (Level 4) 09/07/2016 19:28
Από καθυστέρηση σε καθυστέρηση πάει. Εύχομαι να βγει καλό στο τέλος
#21 ashbringer (Level 25) 15/09/2016 07:33
Πολύ ωραίο βίντεο και όσο πλησιάζει ο καιρός της κυκλοφορίας του δείχνει ότι θα ξεχωρίσει.
#22 Efane (Level 24) 11/01/2017 19:33
Λοιπόν η Sony μπαίνει πολύ δυνατά το Μάρτιο. Στον τεχνικό τομέα το παιχνίδι δείχνει τα δόντια του, κάποιος φίλος θα με φιλοξενήσει στον καναπέ για να το παίξω και γω 8) :lol:
#23 Dovahkiin (Level 22) 02/02/2017 16:56
Πολύ καλή η επιλογή του voice acting της πρωταγωνίστριας . Έχει ωραίο χρώμα και βγάζει συναίσθημα η φωνή της Ashly, ταιριάζει τέλεια κι εδώ.
#24 risxa (Level 11) 06/02/2017 15:32
Άντε σιγά σιγά όλο και κοντεύουμε...Ελ πίζω να αξίζει τον κόπο η αναμονή!!! :sigh: :sigh: :sigh:
#25 Dovahkiin (Level 22) 11/02/2017 02:45
Μεγαλούτσικος ο χάρτης, καλό αυτό! Επίσης μόνο σε μένα μου 'ρθε στο μυαλό με το που τον είδα, ο χάρτης του Skyrim? Μου θυμίζει πολύ τη δομή του.
#26 ashbringer (Level 25) 11/02/2017 08:20
Πολύ μεγάλος ο χάρτης και αρκετά καλοσχεδιασμένο ς.Περιμένουμε πως και πως.
#27 ashbringer (Level 25) 23/02/2017 08:35
Είναι εκπληκτικός τίτλος και αν το υποστηρίξουν σωστά και διορθώσουν τις μικρές του ατέλειες θα πάρει 10άρι σίγουρα απο όλους.
#28 MASTERSOT (Level 8) 01/06/2017 07:40
Από τα καλύτερα game που εχω παίξει για το PS4, άπλα τιτλαρα με τα όλα της!
Notification