Assassin's Creed 3: Πρώτες πληροφορίες και εικόνες

Hot

Πληροφορίες

Κυκλοφορία
0000-00-00
Οι ικανότητές σας θα δοκιμαστούν στις πόλεις και στην άγρια φύση της Αμερικής.

Η Ubisoft φαίνεται έτοιμη να αλλάξει αρκετά πράγματα στο Assassin's Creed ΙΙΙ. Τα πρώτα στοιχεία για το παιχνίδι μας δείχνουν ότι ο τρόπος μάχης και κάλυψης θα αλλάξει ριζικά εξαιτίας του περιβάλλοντος και των νέων δυνατοτήτων που θα έχετε.

Διαβάστε όλα τα νέα στοιχεία:
- Ο χρόνος ανάπτυξης του Assassin's Creed III είναι ο μεγαλύτερος απ' όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Αναπτύσσεται εδώ και τρία χρόνια, παράλληλα με τα Brotherhood και Revelations.
- Η μηχανή γραφικών που χρησιμοποιείται είναι μια νέα έκδοση της Anvil.
- Η ιστορία του Assassin's Creed ΙΙΙ επικεντρώνεται στην ζωή του πρωταγωνιστή.
- Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ονομάζεται Connor αλλά το πραγματικό του όνομα είναι Ratohnhaké:ton. Πρόκειται για ένα παιδί ενός Βρετανού στρατιώτη και μιας ιθαγενούς γυναίκας. Στην αναζήτησή του για δικαιοσύνη θα μπει στους Assassins και θα γίνει δολοφόνος.
- Ο Connor θα πολεμήσει με την πλευρά των Αμερικάνων έχοντας για συμμάχους τους George Washington, Benjamin Franklin και Charles Lee.
- Ο Desmond θα μπει στο Animus 3.0 και θα βρεθεί σε κάποια «μεγάλα γεγονότα».
- Οι κινηματογραφικές σκηνές θα επεκτείνονται πέρα απο τις μάχες και θα συμβάλουν στην αφήγηση της ιστόριας. Κάποιες σκηνές θα περιέχουν ακόμα και την αυθεντική γλώσσα Mohawk (γλώσσα της ομώνυμης φυλής) για χάρη της αληθοφάνειας.
- Θα υπάρξουν τελείως νέα περιβάλλοντα και ολοκαίνουργοι τρόποι για να τα εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.
- Ο χώρος δράσης σας θα περιλαμβάνει πόλεις όπως η Βοστόνη και η Νέα Υόρκη αλλά και άγρια φύση. Η ύπαιθρος του Assassin's Creed III θα είναι μιάμιση φορά μεγαλύτερη από την Ρώμη του Brotherhood.
- Στην ύπαιθρο θα υπάρχουν και άγρια ζώα τα οποία θα μπορείτε να κυνηγήσετε για το δέρμα ή την γούνα τους και να τα πουλήσετε μετά σε κάποια πόλη.
- Θα υπάρχουν εποχές στο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι τον χειμώνα η ύπαιθρος θα είναι καλυμμένη με χιόνια ενώ το καλοκαίρι ο ήλιος θα λάμπει και η βλάστηση θα είναι λιγοστή επηρεάζοντας έτσι το gameplay με διάφορους τρόπους.
- Ο τρόπος μάχης και οι μηχανισμοί stealth έχουν ξανασχεδιαστεί. Πλέον θα μπορείτε να ανεβείτε σε δέντρα και άλλα φυσικά αντικείμενα. Επίσης θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανθρώπινες ασπίδες ή να κρατάτε δύο διαφορετικά όπλα, όπως για παράδειγμα ένα μαχαίρι και ένα tomahawk (ινδιάνικο τσεκούρι).
- Θα υπάρξει μια νέα κάμερα η οποία θα εστιάζει στην καλύτερη δυνατή θέα της μάχης.
- Το Assassin's Creed III θα περιλαμβάνει και γρίφους.
- Το Assassin's Guilt θα επιστρέψει με κάποια διαφορετική μορφή.
- Θα υπάρξει ένα σύστημα γρήγορου ταξιδιού από περιοχή σε περιοχή.
- Οι γνωστές φατρίες Mercenaries, Thieves, Courtesans και Romani δεν θα υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι αλλά θα αντικατασταθούν από άλλες.
- Το αυτόματο lock στους στόχους και το Den Defense δεν θα επανεμφανιστούν.

Για περισσότερα στοιχεία, αναμείνατε την επίσημη ανακοίνωση της Ubisoft την Δευτέρα, όταν και θα μαθευτεί η ημερομηνία κυκλοφορίας, πιθανόν συνοδευόμενη από κάποιο τρέιλερ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Comments  

#1 kostinio7 (Level12) 03/03/2012 23:12
πω πω πω ονειρο ζω μη με ξυπνατε! αν ειναι ετσι οπως περιγραφεται, το παιχνιδι καιι η ιστορια θα τα "σπανε"!
Αναρωτιεμαι τι θα γινει με το multiplayer. Παντως, φετος, ηταν πολυ ωραιο, μακαρι να το βελτιωσουν κι αλλο.
#2 Devilhunter_PS (Level19) 03/03/2012 23:58
Ινδιάνικη καταγωγή
+
γδάρσιμο αγρίων ζώων
=
Scalping !!! :woohoo:

σας παρακαλώ,δώστε μας αυτή την ικανότητα

Quoting kostinio7:

πω πω πω ονειρο ζω μη με ξυπνατε! αν ειναι ετσι οπως περιγραφεται, το παιχνιδι καιι η ιστορια θα τα "σπανε"!
Αναρωτιεμαι τι θα γινει με το multiplayer. Παντως, φετος, ηταν πολυ ωραιο, μακαρι να το βελτιωσουν κι αλλο.



να μια καλή ιδεα,μπορει να χρησιμοποιηθει στο multiplayer για extra ποντους :P
#3 Nikolakis (Level7) 04/03/2012 12:02
Επιτελους κατι καινουργιο σε κλιμα! ΜΠΡΑΒΟ στην Ubisoft !!!
#4 eliminator (Level26) 04/03/2012 13:11
Από τις εικόνες φένεται ότι θα είναι επικό!
#5 kanars (Level2) 05/03/2012 16:37
Εάν το multiplayer είναι όπως το φαντάζομαι μιλάμε για σίγουρη αγορά! ακόμα και εαν κάνει 100 ευρο!!
#6 kanars (Level2) 05/03/2012 16:43
Κάτι μου λεεί οτι το multiplayer θα είναι τόσο καλό που θα μας αποζιμιόσει και για το έως τώρα μετριότατο multiplayer!(και αυτά τα λεεί ενας φαν της σειρας που τα εχει ΟΛΑ τα assassin's creed).Φαντάζεσαι ενα Multiplayer με Αγγλους και Αμερικανους στρατιωτες της εποχης εκεινης?Εώς την μέρα που θα βγει θα βλεπουμε εικονες και βιντεο και θα τρεχουν τα σαλια μας :-)