Tunic demo

Tunic demo

Tunic demo

Νέο τρέιλερ στο Summer Game Fest.

Το Tunic, το Adventure με πρωταγωνίστρια μια αλεπού, επανεμφανίστηκε στο Summer Game Fest με ένα νέο τρέιλερ και την ανακοίνωση ενός επικείμενου demo.

Το παιχνίδι, το οποίο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην E3 2017, απουσίαζε από το φως της δημοσιότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα.Το τρέιλερ είναι σύντομο, αλλά δείχνει μερικές από τις βελτιώσεις που έχει υποστεί το παιχνίδι από την τελευταία φορά που παρουσιάστηκε. Το Tunic είναι ένα isometric Adventure με στοιχεία που είναι γνωστά στους κλασικούς τίτλους Legend of Zelda, δηλαδή θα συναντήσετε μια ποικιλία όπλων, όλα με μοναδικά abilities που σας βοηθούν να νικήσετε τους εχθρούς και να λύσετε puzzles που βασίζονται σε dungeons.


Το Tunic είναι ένα από τα πάνω από 40 παιχνίδια που θα λάβουν demo στην κονσόλα Xbox One και Xbox Series X|S την επόμενη εβδομάδα. Το demo θα περιλαμβάνει επίσης το Sable, το οποίο έλαβε επίσης ένα νέο τρέιλερ gameplay και ημερομηνία κυκλοφορίας στο Summer Game Fest.

Διαβάστε περισσότερα για το Tunic και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification