Μόνιμες Στήλες eSports To Rocket League στα Summer X Games

To Rocket League στα Summer X Games

Thursday, 29 Jun 2017  | in eSports | Γράφτηκε από τον Νίκος Πανεθυμιτάκης   | (1 σχόλιο)
Νίκος Πανεθυμιτάκης

Νίκος Πανεθυμιτάκης  

You grow old, only when you stop gaming
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/74/bf/15/rocket-league-summer-x-games-41-1498741967.jpg
 

To Rocket League στα Summer X Games

Τουρνουά με έπαθλο 75.000 δολάρια.

Η εταιρία ανάπτυξης Psyonix ανακοίνωσε ότι το Rocket League έρχεται στα Summer X Games φέτος. Ο διαγωνισμός, γνωστός περισσότερο σαν extreme sports event, θα διεξάγει για πρώτη φορά ένα τουρνουά Rocket League.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την Faceit, την πλατφόρμα e-sports η οποία έκλεισε και μια τηλεοπτική συμφωνία με το NBC για το Rocket League. Το τουρνουά FACEIT X Games θα περιλαμβάνει χρηματικό έπαθλο ύψους 75.000 δολαρίων και θα μεταδοθεί ζωντανά στο ESPN 3, το online κανάλι του ομώνυμου τηλεοπτικού δικτύου. Θα διεξαχθεί το διάστημα μεταξύ 14-16 Ιουλίου.

Ο υπεύθυνος του τμήματος e-Sports της Psyonix Josh Watson δήλωσε σχετικά: "Τα X Games και το ESPN έχουν κάνει σπουδαία δουλειά να τραβήξουν την προσοχή στο μη παραδοσιακό κομμάτι των e-sports τα τελευταία χρόνια. Προσθέτοντας το Rocket League σε αυτό το lineup, μας κάνει πολύ ενθουσιασμένους."

Τα Summer X Games θα διεξαχθούν από τις 13 έως τις 16 Ιουλίου στη Minneapolis της Minnesota και θα διαθέτουν όλα τα extreme sports μαζί με το τουρνουά Rocket League. Θα διεξαχθούν διαγωνισμοί σε skateboarding, BMX και motocross. Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται τα e-sports στα X Games. Το περασμένο έτος, τα Winter X Games παρουσίασαν ένα τουρνουά Halo 5: Guardians και τα προηγούμενα χρόνια διεξήγαγαν διαγωνισμούς Counter-Strike: Global Offensive και Call of Duty.

Θυμίζουμε ότι η Psyonix ανακοίνωσε πρόσφατα πως τον Δεκέμβριο το Rocket League θα κυκλοφορήσει και για το Switch. Η έκδοση για την κονσόλα της Nintendo θα υποστηρίζει cross-play με τα PC και Xbox One. Η Psyonix προγραμματίζει επίσης ένα μεγάλο update για τη δεύτερη επέτειο του παιχνιδιού. Μεταξύ άλλων προσθηκών, συναντάμε το Rick and Morty DLC, το οποίο θα διατεθεί την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε το review του Rocket League και συζητήστε εκτενώς για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

rocket-league-1.jpg
rocket-league-2.jpg
rocket-league-3.jpg

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 29/06/2017 16:42
Το αξίζει γιατί τα έχει πάει εκπληκτικά καλά.
Notification