Μόνιμες Στήλες eSports Συνεργασία της Blizzard με το Twitch

Συνεργασία της Blizzard με το Twitch

Wednesday, 21 Jun 2017  | in eSports | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/24/c4/84/twitch-blizzard-68-1498035381.jpg
 

Συνεργασία της Blizzard με το Twitch

Αποκλειστική μετάδοση τουρνουά και δώρο in-game αντικείμενα και loot boxes.

Το Twitch ανακοίνωσε μια διετή συμφωνία με την Blizzard που θα αφορά τα games της τελευταίας.

Συγκεκριμένα, για τα επόμενα δύο χρόνια το Twitch θα μεταδίδει κάποια από τα eSports τουρνουά των games της Blizzard, όπως το Championship Tour του Hearthstone και το Global Championship του Heroes of the Storm. Επιπλέον, όσοι είστε Prime μέλη στο Twitch, θα λαμβάνετε in-game αντικείμενα, με τα πρώτα εξ αυτών να αφορούν ένα Golden Loot Box για το Overwatch που θα περιλαμβάνει ένα legendary item, emotes, voice lines και character skins, καθώς και 10 ακόμα loot boxes, τα οποία θα λάβετε μέσα στη χρονιά.

Το Twitch αναφέρει ότι θα μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν αντικείμενα και για άλλα games της Blizzard, όπως το Heroes of the Storm και το Hearthstone, αρχής γενομένης τον προσεχή Αύγουστο. Θυμίζουμε επίσης ότι η Blizzard ανακοίνωσε την έναρξη του Overwatch Contenders, ένα παγκόσμιο τουρνουά στο οποίο μπορείτε να λάβετε μέρος για να κερδίσετε έπαθλα 50.000-100.000 δολάρια.

Διαβάστε επίσης για το Pulse, το οποίο μετατρέπει το Twitch σε κοινωνικό δίκτυο και συζητήστε εκτενώς για το Twitch στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 21/06/2017 16:05
Νομίζω πως αυτή θα είναι μια πολύ δυνατή συνεργασία και για τις δύο εταιρείες με πολλά κέρδη.
Notification