Press Start: Αγοράσατε κάποια κονσόλα ή game την Black Friday ή την Cyber Monday;

Hot
Press Start: Αγοράσατε κάποια κονσόλα ή game την Black Friday ή την Cyber Monday;

Press Start: Αγοράσατε κάποια κονσόλα ή game την Black Friday ή την Cyber Monday;

Τι ισχύει σε Ελλάδα και τι στο εξωτερικό.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η ελληνική αγορά κάνει μισές δουλειές με την υιοθέτηση της Black Friday από το εξωτερικό.

Προσωπικά σύμφωνο αρκετά με την κοινή γνώμη, όχι μονό για το πως αντιμετωπίζουν τα καταστήματα την Black Friday στην Ελλάδα αλλά και γενικά με το πως αυτή εκτελείται από τα καταστήματα. Οι περισσότερες προσφορές ξεκινούν αρκετές ημέρες πριν από τις ηλεκτρονικές σελίδες των καταστημάτων. Πολλοί βλέποντας τις προσφορές δεν θα διστάσουν και θα αγοράσουν νωρίς. Ωστόσο οι πραγματικές προσφορές, που υπάρχουν και στην Ελλάδα, αλλά χρειάζονται παραπάνω ψάξιμο, ισχύουν την Μαύρη Παρασκευή και την Cyber Monday. Τουλάχιστον μέσω των επιστροφών που προσφέρουν πλέον οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες οι Έλληνες καταναλωτές μπουν να κερδίσουν έστω και κάτι παραπάνω σε επιστροφή. Οι τιμές σε κινητή τηλεφωνία και τα PC δεν με ενθουσίασαν τόσο πολύ στις προσφορές τους, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. Επίσης δεν με ευχαρίστησε η απόφαση να υπάρξουν πάλι οι ίδιες προσφορές όσον αφορά τα PlayStation προϊόντα. Οι εκπτώσεις φτάνουν μέχρι και 100 ευρώ, που σε σύγκριση με το εξωτερικό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Την Cyber Monday υπήρχαν αρκετά καλά πακέτα για την αγορά PlayStation, ανταμείβοντας όσους είχαν την απαραίτητη υπομονή. Πιστεύω ότι για να κινηθείτε στην αγορά εκείνες τις ημέρες, πρέπει να μελετήσετε και να σημειώσετε τα προϊόντα που θέλετε λίγες ημέρες πριν. Έτσι με έναν σωστό προγραμματισμό μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα κοντά στις τιμές που έχετε την δυνατότητα χωρίς να πέσετε θύματα ψεύτικων προσφορών.Δεν χρειάζεται να γίνουμε Αμερική και να παίζουμε μπουνιές μέσα στα καταστήματα, αλλά μια παραπάνω προσπάθεια στην ελληνική αγορά που " πονάει" θα έπρεπε να γίνει. Για παράδειγμα οι τηλεοράσεις και τα τρία χρόνια που έχει έρθει η Black Friday στην Ελλάδα είναι μια κατηγορία που οι τιμές πέφτουν κατακόρυφα και χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο μπορείτε να βρείτε τρομερές προσφορές.

Η κατηγορία των games ήταν αρκετά γενναιόδωρη και ίσως οι retail εκδόσεις να κέρδισαν τα online stores την φετινή χρονιά, τουλάχιστον σε κάποιους τίτλους. Laptops και Xbox είχαν προσέγγισες τιμές και πακέτα που εάν είχατε κρατήσει μερικά χρήματα στην άκρη, τα χτυπούσατε χωρίς δεύτερη σκέψη. Εσείς με ποιο τρόπο προτιμάτε να κάνετε τις αγορές σας την Black Friday, ηλεκτρονικά ή με επίσκεψη στα καταστήματα; Τι πιστεύετε ότι πρέπει να βελτιωθεί στην ελληνική Black Friday και Cyber Monday; Τέλος απαντήστε μας εντός του άρθρου και πείτε μας τι αγορές κάνατε την φετινή Black Friday και Cyber Monday.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο Need for Speed;Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο Need for Speed;

Τελευταίο User Blog
Η ένοχη απόλαυση του «The Room» του Tommy Wiseau

Τελευταίο User Review
The Outer Wolrds

Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 DimutriKs (Level 16) 08/12/2019 18:23
Προσωπικά αγόρασα ένα ζευγάρι headphones όπου βρήκα μια αρκετά συμπαθητική έκπτωση. Κονσόλες 1 χρόνο πριν την κυκλοφορία των νέων ναυαρχίδων από Sony και MS δεν το βρίσκω και πολύ έξυπνη λογική. Το Switch δεν με ενδιαφέρει αλλιώς ίσως να το τσιμπούσα αν και δεν είχε κάποια ιδιαίτερη προσφορά αλλά για nintendo μιλάμε. Καλές γιορτές να έχουμε με υγεία πάνω από όλα, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα μαζί και με έξυπνες αγορές
#2 Efane (Level 24) 08/12/2019 19:11
Δεν θεωρώ πως υπήρξαν γενναίες εκπτώσεις. Δεν αγόρασα απολύτως τίποτα μιας και στις περισσότερες περιπτώσεις τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στα γνωστά σκρουτζομαγαζα. Αυτά...!
#3 Nemesis11 (Level 9) 08/12/2019 19:41
Εγώ περίμενα την Black Friday φέτος μιας και επιτέλους αποφάσισα να κάνω το βήμα σε τηλεόραση 4Κ ώστε να είμαι έτοιμος για PS5, αλλά και για να χαρώ τις ήδη υπάρχουσες κονσόλες μου.
Έτσι λοιπόν σε τοπικό κατάστημα αγόρασα την SAMSUNG QLED QE55Q90RAT που τόσο πολύ ήθελα, όταν και την πρωτοείδα στις αρχές του 2019.
Παρέα με την καινούρια μου 55ρα πείρα και δυο Games (έτσι για το καλορίζικο που λέμε) και είναι τα ( Star Wars Jedi: Fallen Order και Valfaris για PS4!

Το ''Valfaris'' αγοράστηκε μιας και είμαι παιδί των 80s - 90s και μεγάλωσα με 8bt Retro Games, έτσι κάθε κυκλοφορία σε Retail μορφή που μοιάζει με τα Contra απλά αγοράζετε χωρίς δεύτερη σκέψη!

Αγαπημένο Contra Game το: Contra III: The Alien Wars η στα μέρη μας ως Super Probotector The Alien Rebels στο SNES........... ............... ...ΕΠΟΣ ΑΠΛΑ!!
Notification