Ειδήσεις Κονσόλες Το Rest Mode του PS5 φαίνεται ότι προκαλεί προβλήματα με ορισμένα launch games

Το Rest Mode του PS5 φαίνεται ότι προκαλεί προβλήματα με ορισμένα launch games

Monday, 16 Nov 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6a/8c/18/PS5-18-1605558942.jpg
 

Το Rest Mode του PS5 φαίνεται ότι προκαλεί προβλήματα με ορισμένα launch games

Αναφορές για crashαρίσματα.

Μετά το λανσάρισμα του PS5, ορισμένοι χρήστες αντιμετώπισαν crashαρίσματα της κονσόλας ενώ χρησιμοποιούσαν το Rest Mode και έπαιζαν κάποια από τα launch games.

Με την κονσόλα να φέρνει πλέον στα χέρια των gamers ανά τον κόσμο την επόμενη γενιά του gaming, ακολουθούν και ορισμένα αναπόφευκτα προβλήματα που αναμένονται να διορθωθούν στη συνέχεια μέσω updates. Από τα σημαντικότερα που αναφέρθηκαν είναι η εμπειρία ορισμένων χρηστών που αντιμετώπισαν προβλήματα με αποτέλεσμα να crashάρει το PS5 τους, ειδικά όταν βρισκόταν σε λειτουργία Rest Mode. Μερικά games μάλιστα παρουσιάζουν εντονότερα το πρόβλημα, με πιο συχνό μεταξύ τους το Marvel’s Spider-Man Remastered. Ο Jeff Gerstmann του Giant Bomb ανέφερε πως όταν έβαλε την κονσόλα του σε Rest Mode ενώ έτρεχε το παιχνίδι αντιμετώπιζε ένα crash που ανάγκαζε το PS5 να επιδιορθώσει το drive του, πρόβλημα που η Insomniac Games ήδη διερευνά.

 

 

Το Spider-Man Remastered αναφέρεται συχνά ως το game που προκαλεί αυτό το πρόβλημα σε πολλούς χρήστες PS5, ωστόσο το ίδιο πρόβλημα φαίνεται ότι προκαλείται και με το Call of Duty: Black Ops Cold War, το Godfall, το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, το Demon’s Souls, το Astro’s Playroom και άλλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Προς το παρόν, η Sony δεν παρείχε κάποια επίσημη πληροφόρηση όσον αφορά αυτά τα προβλήματα που σχετίζονται με το Rest Mode του PS5 και ενδέχεται ορισμένες καταστάσεις να προκαλούν αυτό το πρόβλημα σε κάποιους χρήστες αλλά όχι σε άλλους. Σε κάθε περίπτωση, το Rest Mode του PS5 φαίνεται ότι προκαλεί προβλήματα σε ορισμένους νέους κατόχους της κονσόλας, τουλάχιστον μέχρι η Sony να μπορέσει να κυκλοφορήσει ένα firmware update που θα μειώσει τη συχνότητα αυτών των περιστατικών. Προς το παρόν, η λύση φαίνεται να είναι το να αποφεύγετε τη χρήση Rest Mode μέχρι να υπάρξει κάποια ενημέρωση σχετικά με το πρόβλημα κι εν καιρώ κάποια διόρθωσή του.

Διαβάστε επίσης για την μη υποστήριξη από το PS5 μεταφοράς saves με USB stick και συζητήστε για την κονσόλα νέας γενιάς της Sony στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 18/11/2020 08:48
Θα πρέπει να αναφέρουν στην εταιρεία οι χρήστες το πρόβλημα και να λυθεί με κάποιο update.
Notification