AOC AGON AG352QCX

Hot
Μάνος Μαρίνος
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
3
AOC AGON AG352QCX

AOC AGON AG352QCX

Με βέλτιστη ακτίνα καμπύλης 2000 χιλιοστών.

Η AOC παρουσίασε τη νέα premium κυρτή οθόνη gaming ultra wide format 35-ιντσών, την AGON AG352QCX.

Χάρη στην μικρή ακτίνα 2000 χιλιοστών, η εν λόγω οθόνη επεκτείνει κατά πολύ το οπτικό πεδίο και ενισχύει την αντίληψη του βάθους. Η AG352QCX ανταποκρίνεται στις ανάγκες των esports εξαλείφοντας κάθε θαμπάδα και σκίσιμο της εικόνας, διαθέτοντας ρυθμό ανανέωσης 200 Hz και τεχνολογία Adaptive-Sync. Επίσης, χάρη στις λειτουργίες Low Input Lag και Shadow Control, η νέα οθόνη σας προσφέρει σαφή πλεονεκτήματα κατά τη διάρκεια των games σας. Παράλληλα, με τη λειτουργία AOC Low Input Lag, μπορείτε να παρακάμψετε τις περισσότερες επεξεργασίες video επιτρέποντας έτσι τη στιγμιαία εκτέλεση εντολών από το mouse, το πληκτρολόγιο και το gamepad που χρησιμοποιείτε.

Η λειτουργία AOC Shadow Control φωτίζει τις υπερβολικά σκοτεινές περιοχές και σκουραίνει τα φωτεινά σημεία μιας εικόνας χωρίς να επηρεάζει τις υπόλοιπες περιοχές που προβάλλονται στην οθόνη. Ακόμα, υπάρχουν οι τεχνολογίες AOC Flicker-Free και Low Blue Light που μειώνουν την κόπωση των ματιών. Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογία Flicker-Free περιορίζει τη θαμπάδα της οθόνης ενώ η τεχνολογία Low Blue Light περιορίζει το μπλε φως. Επίσης, η εργονομική βάση της AOC με ρυθμιζόμενο ύψος, κλίση και περιστροφή επιτρέπει την άνετη και ασφαλή στάση του σώματος για να μπορείτε να ξοδέψετε πολλαπλές ώρες μπροστά της.

Τέλος, η AOC προσφέρει δυνατότητες προσαρμογής με τα LED φώτα στο πίσω και κάτω μέρος του πλαισίου της οθόνης AG352QCX. Έτσι, θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του κόκκινου, πράσινου ή μπλε φωτός με δυνατή, μεσαία, χαμηλή ή off mode ένταση. Το AOC QuickSwitch keypad προσφέρει επιπλέον έλεγχο προσαρμογής με εύκολη και στιγμιαία εναλλαγή μεταξύ διαφόρων ρυθμίσεων της εικόνας, καθιστώντας δυνατή την αποθήκευση και αλλαγή των πρεπιλογών σας.

Τεχνικές προδιαγραφές
Μοντέλο
: AG352QCX
Οθόνη: 35” Κυρτή VA στα 200 Hz
Ανάλυση: 2560x1080
Τεχνολογία Sync: Adaptive-Sync (συμβατή με FreeSync)
Είσοδοι Signal:
1 x VGA
1 x DVI Dual Link
1 x HDMI 2.0
1 x DisplayPort 1.2ad
2 x USB 3.0
Audio out/in
Μικρόφωνο in/out
Ειδικά χαρακτηριστικά:
Εργονομική βάση ρυθμιζόμενου ύψους
5 W Ηχεία
4 ms GtG χρόνο απόκρισης
2000:1 contrast ratio
100 % sRGB χρωματική γκάμα

Η AOC AGON AG352QCX θα είναι διαθέσιμη τον Δεκέμβριο του 2016 με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα €799.

Διαβάστε για την οθόνη AOC AGON AG271QG και συζητήστε για τα προϊόντα της AOC στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Asxetoss (Level 19) 10/11/2016 21:36
Έπος άπλα θα είναι να παίζεις σε τέτοια οθόνη , Ας ελπίσουμε με την πάροδο των χρόνων να έρθουν τέτοια επίπεδα οθονών σε νορμάλ για ελληνικές τσέπες τιμές.
#2 ashbringer (Level 25) 11/11/2016 09:24
Έπος αλλά δεν έχουμε τα χρήματα δυστυχώς αλλιώς κατευθείαν αγορά.
#3 Shikabane_Hime7 (Level 29) 11/11/2016 11:11
Όπως έγραψε και οashbringer, no money! Αλλιώς πραγματικά τρομερή οθόνη!
Notification