Pokemon Scarlet and Pokemon Violet

Pokemon Scarlet and Pokemon Violet

Pokemon Scarlet and Pokemon Violet

Αναλυτική παρουσίαση του gameplay.

 

Η νέα έκδοση της σειράς Pokemon θα έχει open world εξερεύνηση, σε περιοχές τόσο μέσα στις πόλεις, όσο και στη φύση.

Δεν θα υπάρχει κάποιο όριο ανάμεσα στις δύο εκδόσεις, όπως συνέβαινε στα προηγούμενα games της σειράς Pokemon. Οι Pokemon Scarlet και Violet θα έχουν τα νέα Pokemon Sprigatito, Fuecoco και Quaxly, αλλά και δύο Legendary Pokemon, τα Koraidon και Miraidon. Για να διασχίζετε πιο γρήγορα το περιβάλλον του παιχνιδιού, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Pokemon Koraidon, Miraidon και Cyclizar. Με τον μηχανισμό "Let's Go" θα μπορείτε τόσο να διασχίσετε το περιβάλλον, όσο ταυτόχρονα να πολεμάτε άγρια Pokemon. Το Co-op θα υποστηρίζει 2-4 άτομα.

Δείτε το gameplay video:

Το σενάριο διεξάγεται στη χώρα της Paldea. Στη νέα έκδοση, θα δείτε το φαινόμενο Terastal, το οποίο δίνει κρυστάλλινη εμφάνιση στα Pokemon και αλλάζει το Pokemon type σε Tera Type, ενώ ξεκλειδώνετε και ειδικές κινήσεις, όπως το Tera Blast, το οποίο αν χρησιμοποιηθεί από ένα Terastallized Pokemon, γίνεται κίνηση ίδιου τύπου με το Pokemon Tera Type.

Εδώ μια ανάλυση του βίντεο της Nintendo.

Δείτε πως θα αποκτήσετε τα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet σε συλλεκτικό steelbook στην καλύτερη τιμή της αγοράς και συζητήστε για το Pokemon Scarlet and Pokemon Violet στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification