Ειδήσεις FPS Metal: Hellsinger

Metal: Hellsinger

Thursday, 11 Jun 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βάσια Κούκια  
Βάσια Κούκια

Βάσια Κούκια  

Aim for the head
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ec/6f/60/meta-hellsinger-31-1591865478.jpg
 

Metal: Hellsinger

Νέο Rhythm Shooter από την The Outsiders.

To Metal: Hellsinger είναι ένα καινούριο Rhythm Shooter, όπου θα μπορείτε να σκοτώνετε εχθρούς τη σωστή χρονική στιγμή πατώντας πάνω σε heavy metal ρυθμούς στην Κόλαση.

Στην αρχή ακούγονται μόνο τα drums, αλλά όσο περισσότερο σκοτώνετε στο ρυθμό τόσο περισσότερο αυξάνεται η μουσική μέχρι που στο τέλος προστίθενται και τα φωνητικά. Στο σημείο αυτό σκοτώνετε με 16x πολλαπλασιαστή, κομματιάζοντας, εκτοξεύοντας και ροκάροντας σε ένα πολύ προσεκτικά φτιαγμένο soundtrack.

Η ανάπτυξη της νέας δημιουργίας έγινε από την εταιρεία The Outsiders. Η ομάδα καθοδηγείται από τον David Goldfarb, οποίος ήταν ο game director του Payday 2 και ο lead designer στα Battlefield 3 και Battlefield: Bad Company 2. Ωστόσο, το πιο αξιοπρόσεκτο του παιχνιδιού είναι τα φωνητικά ταλέντα που συμπεριλήφθηκαν στο soundtrack. Σε αυτά συγκαταλέγονται οι Matt Heafy από τους Trivium, Mikael Stanne από τους Dark Tranquility, Björn Strid των Soilwork και Alissa White-Guz από τους Arch Enemy. To soundtrack θα είναι πρωτότυπο, αλλά τα φωνητικά θα είναι γνώριμα στους φαν του είδους.

Αν και το Shooter θυμίζει πολύ το Doom, η εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε πως θέλει να ξεφύγει από τα κλασικά στερεότυπα της Κόλασης με τις φλόγες και τα καρφιά και να προσθέσει παγωμένες εκτάσεις και αστικά τοπία.

Το Metal: Hellsinger θα κυκλοφορήσει για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και PC το 2021.

Διαβάστε το review του DOOM Eternal και συζητήστε για το νέο Shooter στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification