Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Nike θα κυκλοφορήσει Nintendo 64 Sneakers

Η Nike θα κυκλοφορήσει Nintendo 64 Sneakers

Wednesday, 17 Jul 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Πασχάλης Βραμπάκης  
Πασχάλης Βραμπάκης

Πασχάλης Βραμπάκης  

Το 1986 σε ηλικία μόλις επτά χρονών απέκτησα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο το πρώτο τότε PC ένα Amiga spectrum. Τον επόμενο χρόνο είχα αρχίσει τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του προγραμματισμού με logo και Qbasic, αργότερα απέκτησα έναν 486 για την εποχή του από τα πιο δυνατά μηχανήματα και ξεκίνησα προγραμματισμό pascal. Σύντομα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια είχα στην κατοχή μου όλες τις κονσόλες atari 2600, sega mega drive, gameboy και αργότερα το sony playstation 1. Έχω παίξει παιχνίδια σχεδόν σε ότι κονσόλα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Λατρεύω τον χώρο των Games και ότι έχει σχέση με αυτόν. Σήμερα ασχολούμαι γενικά με προγραμματισμό και κατασκευές ιστοσελίδων. Έχω το δικό μου gaming κανάλι "gamehauntings" και δημιουργώ το πρώτο μου indie game.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a2/bd/87/nike-air-73-1563373233.jpg
 

Η Nike θα κυκλοφορήσει Nintendo 64 Sneakers

Μια νέα έκδοση του Air Max 97.

 

Παρόλο ότι δεν έχει κάνει επίσημη αναφορά στην κονσόλα της Nintendo, η έμπνευση της Nike είναι ξεκάθαρη, πρόκειται για ένα αθλητικό πάνινο παπούτσι επηρεασμένο απο το Nintendo 64.

Το χρώμα (το οποίο φαίνεται να είναι εμπνευσμένο από το λογότυπο N64) ταιριάζει με το vintage sneaker, το νέο αθλητικό θα φέρει το λογότυπο "AIR MAX" τύπου Nintendo στη φτέρνα, προσθέτοντας τα κουμπιά "POWER" και "RESET" στη γλώσσα του παπουτσιού και ένα τροποποιημένο λογότυπο ESRB στο εσωτερικό του. Tο νέο αθλητικο θα κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του καλοκαιριού στο συνολικό ποσό των 143 € περίπου.

Οι παλαιότεροι θα θυμούνται πως αυτήν η κίνηση της Nike δεν είναι κάτι το οποίο γίνεται για πρώτη φορά, καθώς το 2008 η εταιρεία είχε κυκλοφορήσει ένα αθλητικό βασισμένο στο NES, το οποίο ακόμα μετά από έντεκα χρόνια κυκλοφορίας του είναι πανέμορφο.

Διαβάστε για το Nintendo Switch Liteintendo Switch Lite και συζητήστε σχετικά με την είδηση στο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification