Το Twitch σταματάει να πουλάει games

Hot
Το Twitch σταματάει να πουλάει games

Το Twitch σταματάει να πουλάει games

Η υπηρεσία δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/2/17] Το Twitch.tv, η πιο διάσημη livestreaming πλατφόρμα στο κόσμο, ανακοίνωσε πως μέχρι την άνοιξη σκοπεύει να προσθέσει μία εφαρμογή που θα επιτρέπει στους viewers να αγοράζουν άμεσα μέσω του Twitch τα παιχνίδια που παίζουν οι αγαπημένοι τους streamers. Τα παιχνίδια φυσικά θα είναι σε ψηφιακή μορφή και θα τα κατεβάζετε και θα τα παίζετε μέσω του Twitch launcher ή από πλατφόρμες που ήδη υπάρχουν όπως το Uplay.

Oι streamers θα έχουν την ευκαιρία να εισπράττουν τo 5% από μία πώληση όταν αυτή θα προέρχεται από το κανάλι τους, ενώ με τις αγορές των παιχνιδιών, το Twitch θα προσφέρει διάφορα ψηφιακά δωράκια όπως Twitch Crates, τα οποία θα περιέχουν emotes, badges και άλλα πράγματα.

Το Twitch αναφέρει πως την άνοιξη θα υπάρχουν ήδη περισσότερα από 12 games διαθέσιμα για πώληση από μεγάλες εταιρείες, όπως η Ubisoft, η Telltale, η Paradox, η Digital Extreme, η Hi-Rez και πολλές ακόμη. Οι εταιρείες θα λαμβάνουν το 70% από τα έσοδα μίας πώλησης, με το υπόλοιπο 30% να πηγαίνει στο Twitch. Η ίδια αναλογία υπάρχει και στο Steam.

[UPDATE: 17/11/18 - Η υπηρεσία σταμάτησε] Το Twitch θα σταματήσει να πουλάει games και επίσημα, ξεκινώντας από τις 27 Νοεμβρίου, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε για τον Streamer που πέθανε κατά την διάρκεια 24ωρου Twitch stream και σχολιάστε τη κίνηση του Twitch σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 28/02/2017 12:16
Απο το streaming πέρασαν και στις πωλήσεις προκειμένου να ανταγωνιστούν ψηφιακές πλατφόρμες όπως το Steam.
#2 Divine Raiden (Level 26) 28/02/2017 13:13
Ε γιατί να μη βγάλουν και αυτοί κανα φράγκο :P
Notification