F1 2020

Hot
F1 2020

F1 2020

Διαχειριστείτε την δική σας ομάδα.

Η εταιρία ανάπτυξης Codemasters ανακοίνωσε τα χαρακτηριστικά του επερχόμενου F1 2020, που περιλαμβάνουν την διαχείριση μιας ομάδας καθώς και προσθήκες αγαπημένων μονοθέσιων.

Καταρχήν το μενού MyTeam, θα σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε τη δική σας ομάδα και να αγωνιστείτε ενάντια σε άλλες 10 με νέες δυνατότητες σε ότι αφορά τη διαχείριση και τροποποίηση της εξωτερικής εμφάνισης του μονοθέσιου. Η Michael Schumacher Deluxe Edition θα επιτρέπει στους κατόχους της να οδηγήσουν θρυλικά μοντέλα του κορυφαίου πιλότου, με μερικά από αυτά να είναι η F1 2000 και η Jordan 191, η οποία θεωρείται ως ένα από τα ομορφότερα μοντέλα που έχουν συμμετάσχει στη Formula 1.

Άξια αναφοράς είναι επίσης η επιστροφή του split screen mode, ενός πολυαναμενόμενου χαρακτηριστικού που αναμένεται να δώσει νέο ενδιαφέρον στον συγκεκριμένο τίτλο.

Το F1 2020 θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας της Codemasters με τη F1 και συζητήστε για το F1 2020 στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification