F1 2018

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
F1 2018

F1 2018

Developer diary για το Career mode. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/5/18] Οι Codemasters και Koch Media ανακοίνωσαν επίσημα το F1 2018.

Το νεότερο μέρος της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει εκτενέστερο Career mode, περισσότερα κλασικά μονοθέσια και όλες τις ομάδες, τους οδηγούς και τις πίστες της φετινής σεζόν. Στο Racing της Codemasters φέτος επιστρέφουν τα Grand Prix της Γερμανίας και της Γαλλίας, με το τελευταίο να κάνει ξανά την εμφάνισή του στο Circuit Paul Ricard μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Ο διευθυντής του F1 franchise Paul Jeal δήλωσε σχετικά: “Ενθουσιαστήκαμε από την αποδοχή που έλαβε το F1 2017 και χαιρόμαστε που έχουμε την ευκαιρία να στηριχτούμε σε αυτό ως εφαλτήριο του F1 2018. Τα τελευταία χρόνια επικοινωνούμε έντονα με την κοινότητα για να καταλάβουμε αυτά που είναι σημαντικά για εκείνους και ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά που ξέρουμε πως θα λατρέψουν οι οπαδοί”.

[UPDATE: 6/7/18 - Career mode developer diary] Η Codemasters έδωσε στη δημοσιότητα ένα developer diary για το Career mode του F1 2018.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, στο βελτιωμένο Career mode του νεότερου μέρους της σειράς, θα έχετε την δυνατότητα να δώσετε συνεντεύξεις, ενώ τα λεγόμενά σας θα μπορούν να γίνουν είδηση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Το F1 2018 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 24 Αυγούστου.

Διαβάστε το review του F1 2017 και δείτε τα gameplay videos του F1 2018. Συζητήστε για το τελευταίο στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 nikos-pc (Level 11) 16/05/2018 04:33
Να δούμε το halo πώς θα το βάλουν και πώς θα δουλεύει η κάμερα από το cockpit.
Notification