Ειδήσεις Events Twitch Rivals event 2019

Twitch Rivals event 2019

Saturday, 23 Nov 2019  | in Events | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/25/f2/92/twitch-rivals-lol-2019-gameworld-42-1574522384.jpg
 

Twitch Rivals event 2019

Με League of Legends και έπαθλα 75.000 δολάρια.

Το Twitch Rivals αποτελεί ένα event όπου οι κορυφαίοι streamers της πλατφόρμας όπως οι AnDa, yvonnie και πολλοί άλλοι, συγκρούονται μεταξύ τους με σκοπό να κερδίσουν το πολυπόθητο τρόπαιο αλλά και το χρηματικό έπαθλο.

Για το Twitch Rivals 2019 η streaming πλατφόρμα θα σας παρουσιάσει League of Legend 5v5 τουρνουά, το οποίο θα έχει διάρκεια τρεις ημέρες και θα αποτελείται από οκτώ ομάδες των πέντε ατόμων συνολικά. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι καλύτεροι του είδους ενώ οι ομάδες τους χωριστούν σε δυο διαφορετικά groups. Το Twitch Rivals αποφάσισε να εξηγήσει τον τρόπο διεξαγωγής του τουρνουά ώστε η εξέλιξη του να είναι ξεκάθαρη για όλους:

"Tις πρώτες δυο ημέρες θα έχουμε αγώνες μεταξύ ομάδων που θα συμμετάσχουν σε ένα από τα δυο γκρουπ. Κάθε γκρουπ έχει τέσσερεις ομάδες από τις οποίες θα προκριθούν οι δυο καλύτερες. Στην συνεχεία θα υπάρξει ένας ημιτελικός τεσσάρων ομάδων συνολικά που θα καθορίσει τον τελικό από τον οποίο θα προκύψουν οι τρεις καλύτερες ομάδες. Εάν υπάρξουν ισοπαλίες μεταξύ των ομάδων στο πρώτοι στάδιο, τα παιχνίδια θα γίνουν την τρίτη ημέρα μαζί με τους ημιτελικούς λόγο έλλειψης χρόνου".

To event του Twitch θα πραγματοποιηθεί στις 22, 25 και 26 Νοεμβρίου, ενώ θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του Twitch Rivals στο Twitch. Οι αγώνες μεταξύ των ομάδων θα έχουν μέση διάρκεια 50 λεπτά. Τέλος να σημειωθει ότι τα χρηματικά έπαθλα θα κατανεμηθούν ως εξής: Η νικήτρια ομάδα θα λάβει το ποσό των 25.000 δολαρίων, η δεύτερη 15.000 δολάρια, η τρίτη και η τέταρτη ομάδα θα λάβουν από 5.500 δολάρια.

Συζητήστε για το Twitch στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification