Playlink: Hidden Agenda & That's You

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Playlink: Hidden Agenda & That's You

Playlink: Hidden Agenda & That's You

Παίξτε με το smartphone και την παρέα σας.

Η Sony παρουσίασε στη συνέντευξη τύπου της στην E3 την εφαρμογή Playlink, με την οποία θα μπορείτε ως παρέα από gamers να παίξετε PS4 games χρησιμοποιώντας το smartphone σας.

Μετά το The Inpatient, η εταιρεία ανάπτυξης Supermassive Games παρουσίασε ένα ιδιαίτερο Crime Thriller Adventure κατά την διάρκεια της E3 2017. Στο Hidden Agenda θα χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Playlink στο κινητό σας για να παίξετε με έως και τέσσερις ακόμα φίλους σας. Η οθόνη του κινητού θα χρησιμοποιείται για τις second-screen σκηνές. Θα μπορείτε να επηρεάσετε τα γεγονότα του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας το smartphone σας, αφού για παράδειγμα θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις από κοινού ή αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε διαφορετική επιλογή, με την ανάλογη έκβαση επί της οθόνης.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο καθένας από εσάς θα λαμβάνετε διαφορετικές πληροφορίες στο κινητό σας και μέσω των Hidden Agendas, θα σας δίνεται κάθε φορά διαφορετικό objective για να φέρετε εις πέρας, χωρίς να γνωρίζουν ποιο είναι αυτό οι υπόλοιποι φίλοι σας. Κάθε χαρακτήρας της ιστορίας μπορεί να πεθάνει και στις επιλογές συναντάμε διλήμματα όπως το αν θα σώσετε έναν φίλο σας ή έναν όμηρο. Σύμφωνα με το σενάριο, είστε ένας αστυνομικός που προσπαθεί να πιάσει τον Trapper, έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος τοποθετεί θανατηφόρες παγίδες στα θύματά του με σκοπό να σκοτώσει και τους αστυνομικούς που σπεύδουν στον τόπο του εγκλήματος.

That's You
Στο τρέιλερ του That's You, στο οποίο συμμετείχε ο Shuhei Yoshida, θα δημιουργείτε κάρτες με τις φωτογραφίες σας, παίζοντας μέσω της τεχνολογίας Augmented Reality. Στη συνέχεια θα γίνονται ερωτήσεις από το παιχνίδι στο PS4 και η παρέα θα καλείται να απαντήσει. Απαραίτητη προϋπόθεση για να παιχτεί είναι το να ξέρετε ο ένας τον άλλο. Το That's You είναι γενικά παιχνίδι της παρέας και όπως μαρτυρά και το βίντεο ιδανικό για 5 άτομα.

Το Hidden Agenda, το That's You και η εφαρμογή PlayLink θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2017 αποκλειστικά για το PS4. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για Android και iOS.

Διαβάστε το review του Until Dawn και δείτε όλα όσα ανακοινώθηκαν στην press conference της Sony στην E3 2017. Συζητήστε για το Hidden Agenda στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 13/06/2017 09:11
Συνεργασία παικτών για την σύλληψη σειριακού δολοφόνου.Αρκετ ά ενδιαφέρον θα έλεγα και απο τις λεπτομέρειες φαίνεται ότι θα έχει υψηλό replayability.
#2 Dovahkiin (Level 22) 13/06/2017 14:26
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και ο τρόπος με τον οποίο θα παίζεται πολύ πρωτότυπος. Η ταύτιση των παικτών με τους ήρωες είναι αναμενόμενη. Θα νιώθεις ότι προσπαθείς στην πραγματικότητα να πιάσεις τον κατά συρροή δολοφόνο! Ώρα να αρχίσουμε να τραβάμε τα μαλλιά μας οι κάτοχοι Windows/Microso ft phones. :P