Ειδήσεις Action O Predator στο Fortnite

O Predator στο Fortnite

Wednesday, 13 Jan 2021  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/20/ef/fa/Predator-69-1610558150.jpg
 

O Predator στο Fortnite

Νέο update πρόσθεσε σχετικά αντικείμενα κι αναμένεται το skin.

Ο πιο θανάσιμος κυνηγός του γαλαξία είναι καθ’ οδόν προς το Fortnite, καθώς το update 15.20 αυτής της εβδομάδας πρόσθεσε διάφορα challenges με σχετική θεματολογία στο παιχνίδι.

Η ολοκλήρωση αυτών των νέων tasks ξεκλειδώνει Predator cosmetic items στο μυστικό battle pass character tab του Fortnite, αν και το skin καθαυτό δεν θα εμφανιστεί για μερικές ακόμη εβδομάδες. Με το downtime για την έκδοση 15.20 να έχει πλέον λήξει, το Fortnite έχει επιπλέον νέα όπλα για τους παίκτες του. Το Lever Action Shotgun μπορεί να εξολοθρεύσει ταχύτατα τους αντιπάλους εάν σας πλησιάσουν αρκετά, ενώ τα Exotic-class Hop Rock Dualies είναι ένα ζευγάρι από πιστόλια που είναι εξοπλισμένα με εφέ χαμηλής βαρύτητας.

 

 

Στο update περιλαμβάνονται επίσης μικρά tweaks, όπως το ότι οι χαρακτήρες πλέον μπορούν να αλληλεπιδράσουν στο Team Rumble με upgrades όπλων και τους IO Agents να κάνουν drop διάφορα health items. Η πλήρης λίστα από τα διάφορα bugs που διορθώθηκαν βρίσκεται εδώ.

Το δημοφιλές Floor is Lava mode θα επιστρέψει επίσης την επόμενη εβδομάδα, μαζί με ένα skin του δημοφιλούς TheGrefg. Ο Ισπανός Fortnite streamer έσπασε το ρεκόρ ταυτόχρονων viewers σε gaming stream του Twitch αυτήν την εβδομάδα όταν αποκάλυψε το skin, ενώ επίσης υπάρχει το νέο Bushranger skin για να συλλέξετε.

Αν προτιμάτε το skin ενός άλλου διαγαλαξιακού κυνηγού στο Fortnite, μπορείτε να αποκτήσετε το Mandalorian outfit αγοράζοντας το Season 5 Battle Pass, αν και θα χρειαστείτε μπόλικο grinding για να αποκτήσετε όλα τα κομμάτια της Beskar πανοπλίας. Επιπλέον, η Epic Games αγόρασε την εταιρεία gaming software RAD Game Tools, το λογισμικό της οποίας θα ενσωματωθεί σε εκείνο της Epic ώστε να επιταχύνει τους χρόνους loading και τις ταχύτητες downloading.

Διαβάστε αναλυτικά για τον Fortnite streamer TheGrefg που έσπασε το ρεκόρ ταυτόχρονων viewers σε gaming stream του Twitch και συζητήστε για το Fortnite στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Fortnite. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/01/2021 08:29
Mandalorian και predator .Τι να πρωτοδιαλέξει κανείς.
Notification