Ειδήσεις Action Control gameplay videos

Control gameplay videos

Tuesday, 26 Mar 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/04/31/bc/control-gameplay-video-remedy-e3-2018-23-1528996288.jpg
 

Control gameplay videos

Νέο σύντομο βίντεο με τις ικανότητες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/6/18] Οι ικανότητες τηλεκίνησης κλέψουν την παράσταση στο Control.

Κατά την διάρκεια της E3 2018, η Remedy Entertainment παρουσίασε το Control, το οποίο έως τώρα γνωρίζαμε με την κωδική ονομασία P7. Το τρέιλερ στην press conference της Sony άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ ακολούθησε ένα εκτενές gameplay video, στο οποίο βλέπουμε την ηρωίδα να μετακινεί αντικείμενα με το μυαλό της και να τα εκτοξεύει προς τους αντιπάλους της.

Δείτε το πρώτο gameplay video παρακάτω:

Το Control ακολουθεί την ιστορία της Jesse Faden, η οποία θα έχει τον ρόλο του Director και θα προσπαθήσει να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα που την βασανίζουν. Όπως καταλαβαίνουμε, το νεότερο game της Remedy μάλλον θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με το Quantum Break, ενώ από τα πλάνα που έχουμε παρακολουθήσει έως τώρα, βλέπουμε ότι βασίζεται επάνω στην ίδια συνταγή. Έχουμε περιβάλλοντα που αλλάζουν άρδην λόγω των παιχνιδιών που παίζει ο χρόνος, μεγάλη αλληλεπίδραση με τα πάντα γύρω σας και loadouts με υπερφυσικές ικανότητες και upgrades. Ο τεχνικός τομέας και τα εφέ στην μάχη εντυπωσιάζουν.

[UPDATE: 7/10/18 - Νέο gameplay video με boss fight] Ένα νέο gameplay video παρουσιάστηκε για το Control και διαρκεί 25 λεπτά.

Σε αυτό θα απολαύσετε τους gameplay μηχανισμούς του παιχνιδιού στο έπακρο, καθώς επίσης και ένα boss fight.

[UPDATE 2: 26/3/19 - Νέο βίντεο με τις ικανότητες] Στο καινούργιο gameplay trailer του Control, δείτε την Jesse Faden να χρησιμοποιεί τις ικανότητές της.

Στο Control θα μπορείτε μεταξύ άλλων να πετάξετε στον αέρα, να μετακινήσετε αντικείμενα με τηλεκίνηση, να πραγματοποιήσετε σεισμό στο έδαφος κτλ.

Το Control θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Quantum Break και συζητήστε για το Control στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification