Το Death Stranding: Director’s Cut εκτός από αναβαθμίσεις στον τεχνικό τομέα, έχει και αρκετές νέες δραστηριότητες. Πιθανότατα δεν θα αλλάξει γνώμη σε όσους δεν άρεσε η αρχική έκδοση στο PS4 ή το PC, όμως αποτελεί την ιδανική έκδοση για να το ξεκινήσει κάποιος. Περισσότερα στο αναλυτικό review μου.
 Read More...

Το Kena: Bridge of Spirits αποτελεί ένα από τα πιο ποιοτικά indies που έχουμε δει ποτέ και ένα εξαιρετικό ξεκίνημα την Ember lab. Στο gameplay του δανείζεται αρκετά στοιχεία από άλλους γνωστούς τίτλους όμως τα συνδυάζει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Παρά την σχετικά μικρή του διάρκεια, το προτείνω σε όλους είτε τώρα στην κυκλοφορία του, είτε σε κάποια μείωση τιμής.  Περισσότερα στο αναλυτικό review μου.
 Read More...

Αναβαθμισμένα γραφικά, νέες προσθήκες και… περισσότερες παραγγελίες, στο PS5. Read More

Βοηθώντας πνεύματα να "προχωρήσουν", με την πιο αξιολάτρευτη παρέα. Read More

Αποκάλυψαν και πόσα τουβλάκια χρειάζονται και το κόστος τους. Read More

Οι ελλείψεις των chips ίσως οδηγήσουν σε παραγωγή περισσότερων μοντέλων από όσα χρειάζεται η αγορά, μέχρι το 2023
Σύμφωνα με προβλέψεις αναλυτών.


Σύμφωνα με την εταιρεία αναλυτών IDC, η ελλείψεις των chips ίσως οδηγήσουν σε υπερβολικά μεγάλη παραγωγή μονάδων, μέχρι το 2023.

Συγκεκριμένα η αναφορά της IDC λέει ότι περιμένει να εξισορροπήσουν η ζήτηση με την παραγωγή μέχρι τα μέσα του 2022, ενώ είναι πιθανή η παραγωγή περισσότερων μοντέλων από όσα θα χρειάζονται μέχρι το τέλος του, με αποτέλεσμα την υπερφόρτωση της αγοράς το 2023.

Μία παρόμοια δήλωση έχουν κάνει και οι Intel και TSMC για την κάλυψη της ζήτησης προς το 2023.

Read More...

Ερμής Δερβίσης replied to the topic 'Street Fighter 2' in the forum. 3 days ago


Ο Mick McGinty, δημιουργός των εξωφύλλων διάφορων games της δεκαετίας του 90’, έφυγε από την ζωή
Είχε δουλέψει μεταξύ άλλων στο Street Fighter 2 για το SNES.


Ο Mick McGinty, δημιουργός των εξωφύλλων διάφορων games της δεκαετίας του 90’, όπως η έκδοση του Street Fighter 2 για το SNES και το Kid Chameleon έφυγε από την ζωή, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο γιός του, Jobey ανέβασε μία δημοσίευση όπου μιλάει για τις αναμνήσεις που έχει από τον πατέρα του: "Ο μπαμπάς μου ήταν ένας απίθανος καλλιτέχνης, όπως όλοι ξέρουν. Όπως καλλιτέχνης δεν ήταν ικανοποιημένος με την τελευταία του δουλειά. Πριν λίγες εβδομάδες έλεγε ότι χρειαζόταν λίγες ακόμα ώρες για κάποια κομμάτια για να τα ολοκληρώσει. Όλοι ξέραμε όμως ότι δεν είναι αλήθεια. Ερχόταν στο σπίτι μας, έβλεπε κάποιους πίνακες που είχε κάνει για εμάς ανά τα χρόνια και έλεγε για παράδειγμα: "Ξέρεις Jobe, μακάρι να είχα κάνει αυτό το μπλε πιο σκούρο" ή "θα ήθελα να βάλω περισσότερες σκιές σε αυτό το δέντρο"".

Ο McGinty είχε δουλέψει στα εξόφυλλα των Street Fighter 2, Kid Chameleon, Shining Force, Streets of Rage 2 και άλλα και είχε δηλώσει για την καριέρα του: "Είμαι καλλιτέχνης από πέντε χρονών, όπου θυμάμαι να σχεδιάζω ένα αεροπλάνο καλύτερα από τον μεγάλο μου αδερφό. Μου είχε δώσει αρκετό κουράγιο, καθώς μέχρι τότε ήταν το μοναδικό που ήξερα να κάνω καλύτερα. Από τότε προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι. Τώρα όμως συνειδητοποίησα ότι δεν γίνεσαι ποτέ καλύτερος από κάποιον άλλο, απλά πιο μοναδικός στο δικό σου στυλ".

Read More...

Ερμής Δερβίσης replied to the topic 'FIFA 22' in the forum. 3 days ago

Παίξτε FIFA 22 από τις 22 Σεπτεμβρίου με το EA Play
Και λίγες μέρες μετά, αν έχετε προπαραγγείλει την Ultimate Edition.


Οι χρήστες του EA Play θα έχουν νωρίς πρόσβαση στο FIFA 22.

Καθώς και με όσοι έχουν συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate. Η προσφορά δεν ισχύει ακόμα και για όσους έχουν προπαραγγείλει την Ultimate Edition του FIFA 22, καθώς αυτοί θα έχουν πρόσβαση στις 27 Σεπτεμβρίου. Το FIFA 22 θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία HyperMotion που θα προσφέρει υψηλής ποιότητας και αρκετά ρεαλιστικά animations στους παίκτες.

Το FIFA 22 θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου για PC, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One και Switch.

Read More...

Η εταιρεία ανάπτυξης Ember Lab έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ κυκλοφορίας του Kena: Bridge of Spirits.

Στο τρέιλερ βλέπουμε την πρωταγωνίστρια Kena, όπου ταξιδεύει σε ένα εγκαταλελειμμένο χωρίο για να διώξει τα κακά πνεύματα. Στην περιπέτειά της θα έχει μαζί της τα χαριτωμένα Rot, τα οποία θα μπορεί και να χρησιμοποιεί στις μάχες για να αφοπλίζει τους εχθρούς, να ξεκλειδώνει νέες ικανότητες και να επαναφέρει τα περιβάλλοντα στην αρχική ομορφιά τους. Στο τρέιλερ βλέπουμε διάφορες μάχες με μικρούς και μεγάλους εχθρούς, σκηνές από cutscenes, μερικά νέα περιβάλλοντα και μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία. Στο PS5 θα υπάρχει η επιλογή μεταξύ ανάλυσης 4Κ στα 60fps και 60fps με upscaled ανάλυση με στόχο το 4Κ.

Στο Kena: Bridge of Spirits θα υπάρχει και Photo mode για όσους ενδιαφέρονται να απαθανατίζουν στιγμές με τα Rot. Ο animation director της Ember Lab, Hunter Schmidt δήλωσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε την λειτουργία Cheese! στο Photo mode. Όταν οι παίκτες βρουν την τέλεια λήψη θα μπορούν να βάλουν τους χαρακτήρες να πουν cheese! και να ποζάρουν. Αρκετοί χαρακτήρες έχουν αρκετές διαθέσιμες πόζες, οπότε θα υπάρχει αρκετή ποικιλία φωτογραφιών στην ίδια τοποθεσία. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι φωτογραφίες θα βγάλουν οι παίκτες".

Read More...

Ερμής Δερβίσης replied to the topic 'Age of Empires 4' in the forum. 3 days ago

Age of Empires 4 gameplay video
Παρουσιάζεται ένα ολόκληρο Multiplayer match.


Η Microsoft παρουσίασε ένα gameplay video του Age of Empires 4, διάρκειας 48 λεπτών, το οποίο περιλαμβάνει ένα ολόκληρο Multiplayer match.

Στο βίντεο μάχονται οι Rus εναντίων της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ενώ οι developers της Relic Entertainment κάνουν σχόλια και αναλύσεις.

Το Age of Empires 4 θα κυκλοφορήσει για PC στις 28 Οκτωβρίου.

Read More...

Η εταιρεία ανάπτυξης Digital Eclipse ενδιαφέρεται να το αναπτύξει. Read More

Notification