Nikos Georgopoulos replied to the topic 'The Cycle' in the forum. 6 hours 22 minutes ago

The Cycle: Frontier: Ημερομηνία κυκλοφορίας

the-cycle-frontier-release-date-61-1653494199.jpg


Έρχεται στο Steam και θα είναι free-to-play.

Η εταιρεία ανάπτυξης Yager ανακοίνωσε ότι το The Cycle: Frontier θα κυκλοφορήσει στο Steam δωρεάν στις 8 Ιουνίου.

Το εν λόγω online FPS θα είναι free-to-play και έχει επιρροές από το Escape from Tarkov. Μέχρι τώρα έχουν διεξαχθεί δύο closed beta, ενώ πλέον οι developers ετοιμάζονται για την επίσημη κυκλοφορία. Δύο εβδομάδες μετά, στις 22 Ιουνίου, θα έρθει η Season 1 και το Battle Pass, από το οποίο η Yager θα έχει έσοδα (συν τις μικροσυναλλαγές ).

www.youtube.com/watch?v=ENA-0SJWclc

Το The Cycle έχει διαδοθεί πολύ μέσω του Twitch και του Steam και είναι από τα πρώτα επερχόμενα games στην Steam Wishlist. 900.000 άτομα το έχουν βάλει στη λίστα τους . Θα διαθέτει PvEvP, δηλαδή PvE και ταυτόχρονα PvP, σε αντίθεση με το παραδοσιακό Battle Royale. Το ενδιαφέρον είναι ότι η ομάδα που θα κρατιέται ζωντανή σε κάθε Battle Royale match θα παίρνει μαζί της και το loot . Ότι κερδίσει θα μπορεί να το επενδύσει σε passive upgrades και σε crafting σε όπλα και tools.

Κατά το matchmaking θα συναντιέστε με ομάδες που έχουν παρόμοιο ποσοστό επιτυχίας, ενώ το σύστημα του ammo και του armor είναι απλοποιημένο, με φιλικό user interface.

Read More...

12 εργαζόμενοι της Activision Blizzard απαιτούν κανονισμό κατά των διακρίσεων

ActiBlizz-Walkout-29-1024x684-equality-gender-discrimination-66-1653489961.jpg


Ένας εργαζόμενος είχε κλέψει μητρικό γάλα.

Μετά από την δημιουργία συνδικαλιστικού οργάνου από εργαζόμενους της Activision Blizzard, η κατάσταση στο εσωτερικό της εταιρείας δείχνει να είναι "καζάνι που βράζει". Τα αιτήματα των εργαζομένων θα περίμενε κάποιος να προωθούνται μέσω του συνδικαλιστικού οργάνου, αλλά αυτό τελικά δεν αρκεί, καθώς έχουμε νέα λίστα αιτημάτων από 12 εργαζόμενους. Επίσης μαθεύτηκε ότι κάποιοι κλέβουν...μητρικό γάλα στην εταιρεία, ενώ εργαζόμενοι που δεν δηλώνουν άνδρες ή γυναίκες απαίτησαν να μην υπάρχει αρσενική ή θηλυκή προσφώνησή τους και στο software της εταιρείας.

Πριν από μερικές ώρες, μία ομάδα 12 εργαζομένων έκανε σύσταση επιτροπής κατά των διακρίσεων και υπέβαλε ένα αίτημα προς την διοίκηση της εταιρείας, όπως ορίσει εσωτερικό κανονισμό για τις "Διακρίσεις των εργαζομένων". Η επιτροπή έχει τον όρο " Combat sex and gender discrimination ", δηλαδή αφορά διακρίσεις όχι μόνο όσον αφορά το φύλο του κάθε εργαζόμενου (π.χ. γυναίκες), αλλά και το φύλο με το οποίο προσδιορίζεται το κάθε άτομο.

Σύμφωνα με νέο  άρθρο της Washington Post , η επιτροπή συγκέντρωσε μια λίστα με αιτήματα που υπέβαλε στις 24 Μαΐου στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Activision Blizzard, Bobby Kotick, την αξιωματούχο διαφοροποίησης Kristen Hines και την επικεφαλής ανθρώπινων πόρων Julie Hodges.

«Η ελπίδα μου να γίνω μέλος της επιτροπής είναι να μην αφήσουμε τη ζέση να σβήσει μέχρι να υπάρξει ουσιαστική, μακροχρόνια αλλαγή», δήλωσε η Emily Knief, Lead Motion Graphics Designer στη Blizzard. «Στο τέλος της ημέρας, θα ήθελα να πάω στη δουλειά και να μην χρειάζεται να σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από τη δουλειά μου. Αλλά με βάση όλα όσα συνέβαιναν, ακόμη και πολύ πριν ξεσπάσει η είδηση στα μέσα, σε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας μου, αναγκαστικά σκέφτομαι την αδράνεια της ηγεσίας της εταιρείας».

Η λίστα των αιτημάτων έχει μέγεθος 4 σελίδων απαιτεί οι εργαζόμενοι να μπορούν να συναντηθούν με τον equal employment opportunity coordinator (εκπρόσωπος τμήματος που αφορά θέματα ισότητας) για να συζητήσουν ίσες ευκαιρίες απασχόλησης και πρωτοβουλίες diversity και inclusion (διαφορετικότητας και ένταξης). Ο εκπρόσωπος του τμήματος αυτού διορίστηκε ως μέρος του ομοσπονδιακού διακανονισμού για τη σεξουαλική παρενόχληση τον Σεπτέμβριο του 2021. Το αίτημα ζητάει επίσης να τερματίζονται συνομιλίες με το HR και περιορισμός στα αντίποινα κατά των εργαζομένων που υποβάλλουν αιτήματα για τέτοιου είδους διαφορές.

Η Activision Blizzard δήλωσε: «Εκτιμούμε ότι αυτοί οι εργαζόμενοι θέλουν να ενωθούν μαζί μας για να δημιουργήσουμε περαιτέρω μια καλύτερη Activision Blizzard και να συνεχίσουμε την πρόοδο που έχουμε ήδη σημειώσει. Έχουμε, για παράδειγμα, ήδη αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις γαλουχίας μας, έχουμε παραιτηθεί από τη διαιτησία, προσλάβαμε νέους προϊσταμένους στα τμήματα DEI και EEO και συνεργαστήκαμε με τους υπαλλήλους για να κάνουμε τις πολιτικές και τις διαδικασίες μας πιο περιεκτικές».

Όσον αφορά τα αντίποινα, ο εκπρόσωπος είπε: «Έχουμε μια ισχυρή πολιτική που απαγορεύει τα αντίποινα και ενεργούμε για οποιουσδήποτε τεκμηριωμένους ισχυρισμούς αντιποίνων. Τον Οκτώβριο, η εταιρεία κοινοποίησε ότι οποιοσδήποτε υπάλληλος της Activision Blizzard διαπίστωσε ότι μέσω των ερευνητικών μας διαδικασιών είχε αντεπιτεθεί εναντίον οποιουδήποτε συναδέλφου του για καταγγελία συμμόρφωσης, θα τερματιστεί άμεσα».

Η επιτροπή, μεταξύ άλλων, επιθυμεί επίσης τον τερματισμό της υποχρεωτικής διαιτησίας σε υποθέσεις διακρίσεων, μαζί με την εισαγωγή ιδιωτικών αιθουσών γαλουχίας, στις οποίες οι μητέρες νεογέννητων θα μπορούν να θηλάζουν. Αυτό έρχεται μετά από ισχυρισμούς μητέρας για...κλοπή μητρικού γάλακτος από εργαζόμενο! Οι δύο αυτές απαιτήσεις έχουν ήδη εφαρμοστεί σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της Activision Blizzard, συμπεριλαμβανομένων των κλειδαριών που τοποθετούνται στα ψυγεία.

Επιπρόσθετα, τα αιτήματα περιλαμβάνουν επίσης τη δημιουργία ενός διαδικτύου εργαζομένων παρόμοιο με το πώς η εταιρεία διαθέτει ήδη δίκτυο γυναικών για να υποστηρίζει τους εργαζόμενους πριν και μετά τη μετάβαση στο διάστημα μετά την γέννα. Στη λίστα αιτημάτων περιλαμβάνεται επίσης software για το deadnaming, δηλαδή οι εργαζόμενοι να μην αποκαλούνται με αρσενικό ή θηλυκό (για άνδρες ή γυναίκες) καθώς δηλώνουν ότι ανήκουν σε άλλο φύλο. Η Activision Blizzard σημείωσε ότι επιχειρεί να χρησιμοποιήσει επιλεγμένα ονόματα όταν δεν απαιτείται από το νόμο να κάνει κάτι διαφορετικό, προσθέτοντας: «Έχουμε ένα δίκτυο LGBT+ που περιλαμβάνει τρανς υπαλλήλους σε ηγετικούς ρόλους. Μέσα στην ομάδα, υπάρχει μια τρανς ομάδα εργασίας που έχει παράσχει συστάσεις που έχουν εφαρμόστηκε».

Read More...

Top Gun: Maverick review

top-gun-maverick-review-14-1653483147.jpg


Mission Impossible.

Είδος: Δράσης
Διάρκεια: 2 ώρες και 11 λεπτά
Σκηνοθέτης: Joseph Kosinski
Σενάριο: Peter Craig, Justin Marks
Πρωταγωνιστούν: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller, Val Kilmer, Jon Hamm, Glen Powell κ.α.
Παραγωγοί: Jerry Bruckheimer, Tom Cruise, Christopher McQuarrie, David Ellison
Soundtrack: Lady Gaga, Harold Faltermeyer, Hans Zimmer, Lorne Balfe
Μοντάζ: Eddie Hamilton
Εταιρείες παραγωγής:  Skydance Media, Don Simpson/Jerry Bruckheimer Films
Διάθεση:  Rio Premier Cinemas, Nicosia Mall, Λευκωσία


Η ταινία Top Gun του 1986 ήταν η δεύτερη ταινία που ουσιαστικά ανέδειξε τον Τομ Κρουζ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, μετά από το εξίσου αξιόλογο Risky Business του 1983. Το ’86, ο 23χρονος τότε Τομ Κρουζ είχε ήδη αρχίσει να ξεδιπλώνει το ταλέντο του, σε μία παραγωγή που αντικειμενικά υστερούσε σε ορισμένα σημεία, ακόμα και για τα δεδομένα της τότε εποχής, όπου το “ταβάνι” ήταν παραγωγές τύπου Steven Spielberg και Back to the Future.

Μπορεί ως παραγωγή το Top Gun να απαιτούσε υψηλό μπάτζετ, ωστόσο διέθετε αρκετά σεναριακά και σκηνοθετικά λάθη. Ο Τομ Κρουζ κατάφερε με την ερμηνεία του να “σώσει την παρτίδα” ή και την…“πατρίδα” αν προτιμάτε, μιας και τότε βρισκόμασταν ακόμα σε περίοδο Ψυχρού Πολέμου και οι Αμερικανοί ήθελαν παραγωγές σαν αυτή για να τους αναπτερωθεί το ηθικό.

Top Gun: Maverick
Χρειάστηκε να περάσουν 36 ολόκληρα χρόνια για να δούμε ένα νέο Top Gun και παράλληλα…οι παλιοί να θυμηθούμε και την ηλικία μας! Ήμουν πάντοτε προκατειλλημένος στο κατά πόσο ένα sequel μιας “καλούτσικης” ταινίας τύπου Top Gun θα μπορούσε όντως να έχει νόημα. Σε παγκόσμιο επίπεδο μάλιστα δεν προωθήθηκε όσο θα περιμέναμε. Τελικά διαψεύστηκα, αφού το τελικό αποτέλεσμα δείχνει εξαιρετικό.

Πριν δείτε την νέα ταινία Top Gun, θα σας πρότεινα να περάσετε πρώτα από ένα μίνι βασανιστήριο και να δείτε την παλιά. Προσωπικά την παλιά την είχα ξεχάσει και χρειάστηκε να την ξαναδώ αμέσως μετά το τέλος της φετινής ταινίας για να κάνω τις σχετικές συγκρίσεις. Το Top Gun: Maverick έχει πολλές αναφορές στην παλιά ταινία, τόσο στα γεγονότα που συνέβησαν, όσο και σε ορισμένα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν και που επανεμφανίζονται. Συνεπώς, για να μην φάτε όλα τα spoiler μαζεμένα, απλά κάντε τον κόπο και δείτε την αρχική ταινία.

www.youtube.com/watch?v=qSqVVswa420

Αερομαχίες
Η σειρά ταινιών Top Gun απευθύνεται σε όσους θέλουν να απολαύσουν αερομαχίες με αεροσκάφη, τα λεγόμενα “dogfights”. Το Top Gun: Maverick έχει όμως και πολλές συγκινητικές στιγμές. Ο συγγραφέας Peter Craig (The Batman, 2022) ήταν η κατάλληλη επιλογή για αυτή την θέση και ευτυχώς δεν μας κράτησε 3 ώρες όπως στο Batman, αλλά 2. Ουσιαστικά “έχτισε” πάνω στους ήδη υπάρχοντες χαρακτήρες των Jim Cash και Jack Epps Jr. Και χρησιμοποίησε διάφορες δραστηριότητες της πρώτης ταινίας ώστε να την εισάγει και στη δεύτερη, βάζοντας ωστόσο δικές του πινελιές και plot twists.

Ναι μεν το Top Gun Maverick έχει τα κλασικά κλισέ, όπως μάχες στην κόψη του ξυραφιού, αντιπαραθέσεις μεταξύ κεντρικών χαρακτήρων ή στιγμές χαλάρωσης, αλλά ο σκηνοθέτης Joseph Kosinski αποδεικνύεται ο κατάλληλος άνθρωπος για να τα χειριστεί όλα σωστά, κάτι που έχει αποδείξει με Only the Brave και Oblivion, στο οποίο μάλιστα είχε ξανασυνεργαστεί με τον Τομ Κρουζ. Ο Kosinski φροντίζει ώστε να υπάρχει άφθονη εναλλαγή στα περιβάλλοντα και σωστό transition με την κατάλληλη επεξήγηση και αιτιολογία, στοιχεία που έλλειπαν από την πρώτη ταινία. Ένα ακόμη πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι η κάμερα που δείχνει τους πιλότους τραβιέται μισό μέτρο πίσω, διότι στην παλιά ταινία Top Gun ήταν κολλημένη κάθε φορά στην μούρη του πιλότου, κάτι τραγικό και ανεξήγητο, που θα έβλεπε μέχρι και φοιτητής σχολής σκηνοθεσίας αν του γινόταν σχετική ερώτηση σε διαγώνισμα.

Υποδειγματικό sequel
Η ερμηνεία του Tom Cruise είναι υποδειγματική και φυσικά οι συνδέσεις με την πρώτη ταινία άφθονες. Πλέον ο πάλαι ποτέ νεαρός απόφοιτος σχολής πιλότων, είναι ένας έμπειρος πιλότος πολεμικού αεροσκάφους, πιθανόν ο ικανότερος που διαθέτει η Αμερική! Υποτίθεται δηλαδή ότι έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια...και στην ταινία και τα πάντα έχουν αλλάξει.

www.youtube.com/watch?v=giXco2jaZ_4

Ο Κρουζ πλαισιώνεται άριστα από την Jennifer Connelly αλλά και από πιλότους αεροσκαφών με ποικιλία χαρακτήρων. Ουσιαστικά η ευρηματικότητα του Τομ Κρουζ είναι για άλλη μια φορά απίστευτη, όπως εξίσου απίστευτο είναι και το πώς ο Peter Craig κατάφερε με το σενάριό του να μας κάνει να κλάψουμε ή να χειροκροτήσουμε τον ηθοποιό στα απίστευτα πράγματα που έκανε σε κάθε πιλοτήριο στο οποίο έμπαινε. Αφήστε δε που καταφέρνει να δείχνει νεότατος, παρά τα 59 του χρόνια και θα έβαζε άνετα κάτω σημερινούς 35άρηδες. Σε όλα αυτά αναλογιστείτε ότι στην ομάδα των παραγωγών βρίσκεται και ο ίδιος ο Τομ Κρουζ, ο πλέον ιδανικός για να συμβάλει με την εμπειρία του στους τομείς που πρέπει.

Τα οπτικά εφέ του Top Gun: Maverick είναι φυσικά σύγχρονα και λόγω της σημερινής τεχνολογίας μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλύτερη επεξήγηση μέσω χαρτών για την κάθε αποστολή, περισσότερες ενδείξεις ραντάρ και γενικά καλύτερη παρουσίαση των όσων γίνονται στις αερομαχίες, προκειμένου να μπορεί κι ο απλός κόσμος να καταλάβει τι βλέπει. Υπάρχουν βέβαια και ορισμένες σκηνές ηρεμίας και χαλάρωσης εκτός αερομαχών, που δεν προσφέρουν ιδιαίτερα πράγματα, αλλά τα λεπτά αυτά είναι απειροελάχιστα. Στον ηχητικό τομέα έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Το νέο soundtrack έχει μέσα το συγκινητικό Hold my Hand της Lady Gaga, ειδικά για την ταινία, remix του παλιού original theme και πολλά ακόμη επικά κομμάτια, αλλά και τα κατάλληλα ηχητικά εφέ των αεροσκαφών.

Κατά βάση, το Top Gun: Maverick είναι ένα sequel “δένει” άριστα με τον προκάτοχό του, είναι κλάσεις ανώτερο, δεν έχει μέσα έναν κουβά από woke και inclusive στοιχεία, ούτε “στοχοποιεί” συγκεκριμένες χώρες. Είναι ένα παράδειγμα του πως θα έπρεπε να δημιουργούνται τα sequels ταινιών και θεωρείται η καλύτερη ταινία όλων των εποχών στο είδος των Dogfights, όσο μικρό niche target group κι αν μπορεί κάποιος να το θεωρήσει.

Βαθμολογία:
Οπτικά εφέ: 8
Ερμηνείες: 8
Σκηνοθεσία: 9
Σενάριο: 8.5
Soundtrack: 8
Γενικά: 8.2

Η μεγάλη επιστροφή του Τομ Κρουζ στο πιλοτήριο.

Read More...

Κλείνει λόγω αφαίρεσης δικαιωμάτων από τη CD Projeκt Red

witcher-school-poland-44-1628849963.jpg

Η CD Projekt Red της αφαίρεσε τα δικαιώματα της σειράς λόγω των πολιτικών πεποιθήσεων ενός μέλους των ιδρυτών της.
Συγκεκριμένα η Ania Wawrzyniak, η σύζυγος του ιδρυτή της 5 Żywiołów, Dastin Wawrzyniak είχε δουλέψει για δύο χρόνια ως δικηγόρος της Πολωνικής εκκλησιαστικής οργάνωσης Ordo Iuris, η οποία είναι κατά των LGBTQ+, κατά της έκτρωσης και κατά της ισότητας των φύλων. Πρόσφατα η Wawrzyniak ξεκίνησε να δουλεύει με την Ordo Iuris για να παρουσιάσει και να εφαρμόσει με τη βία την υποχρέωση του εμβολίου και τις συνέπειες αν κάποιος δεν το κάνει.

Η συνεργασία της Wawrzyniak με την Ordo Iuris έγινε γνωστή στα Πολωνικά μέσα , με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της σχολής να πρέπει να επικοινωνήσουν με την CD Projekt Red. Στη συγκεκριμένη τηλεφωνική κλήση η CD Projekt πήρε πίσω όλα τα δικαιώματα της σειράς The Witcher και ακύρωσε όλα τα συμβόλαια που υπήρχαν.

Η CD Project δήλωσε στο Eurogamer: "Τον Φεβρουάριο αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη συνεργασία μας με τους οργανωτές της σχολή Witcher και τώρα η περίοδος χάρητος των τριών μηνών τελείωσε. Η συνεργασία αφορούσε το ίδιο το LARP και την εμπορεματοποίηση του. Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω το θέμα".

Μπορείτε να δείτε την επίσημη σελίδα της σχολής εδώ .

Read More...

SimCopter 64: Retro game για Nintendo 64 που ακυρώθηκε

simcopter-64-footage-87-1653479276.jpg


Βίντεο από playable έκδοσή του ανέβηκε στο Reddit.

Το SimCopter 64 για το Nintendo 64 δεν κυκλοφόρησε καθώς ακυρώθηκε, όμως ο χρήστης του Reddit a707northbayer ανέβασε βίντεο με playable έκδοσή του.

Το SimCopter 64 θα αποτελούσε την έκδοση του ομώνυμου τίτλου των Electronic Arts και Maxis που είχε κυκλοφορήσει για PC για το Nintendo 64 και το 64DD περιφερειακό του και είχε ανακοινωθεί στην Ε3 1997.

Στο βίντεο του a707northbayer η έκδοση του SimCopter 64 έχει ημερομηνία 26 Δεκεμβρίου 1997 και ο ίδιος δήλωσε ότι την αγόρασε μέσω του Craigslist από κάποιον που δούλευε στη βιομηχανία του gaming.

Read More...

Ο Blaidd από το Elden Ring δέχεται πολλά ερωτικά σχόλια από fans

[img][/img]


Ο voice actor του τα διαβάζει και αντιδράει με χιούμορ.

Ο Blaidd από το Elden Ring δέχεται πολλά ερωτικά σχόλια από fans και ο voice actor του, Scott Arthur τα διαβάζει και αντιδράει.

Ο Blaidd ήταν ο πρώτος ρόλος του Arthur σε video game αλλά είχε αρκετούς ρόλους σε ταινίες και σειρές. Το βίντεο έγινε από το Buzzfeed. Αρχικά στο βίντεο τονίζεται ότι το όνομα διαβάζεται Blithe στη συνέχεια δήλωσε: Είναι σαν ένας άντρας αλλά έχει κεφάλι λύκου. Δεν ήξερα ότι έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις μέχρι που κοίταξα στο internet.

www.youtube.com/watch?v=PE6wLtf7Y_0

Ο Arthur δέχεται με αρκετό χιούμορ τα περισσότερα σχόλια που διάβασε αλλά ένα από όλα αρνήθηκε να το διαβάσει. Τέλος ευχαρίστησε τους fans λέγοντας ότι τα σχόλα τον έκαναν να νιώσει "ζεστός, ξαναμμένος και μεγάλη αγάπη από τον κόσμο".

Read More...

Το Twitch θα ξεκινήσει να αναφέρει τους λόγους που ρίχνει bans σε κάθε streamer

twitch-to-reveal-ban-reasons-21-1653474818.jpg


Σύμφωνα με δηλώσεις της Αντιπροέδρου Ασφάλειας και Εμπιστοσύνης τη πλατφόρμας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της αντιπροέδρου ασφάλειας και εμπιστοσύνης της Twitch, Angela Hession στο The Washington Post , η πλατφόρμα ίσως ξεκινήσει να αναφέρει ξεκάθαρα τους λόγους που ρίχνει bans.

Συγκεκριμένα η Hession δήλωσε: "Η ασφάλεια είναι ένα ταξίδι και το νούμερο ένα αίτημα της κοινότητάς μας. Όποτε κοιτάμε το ενδεχόμενο να περιλαμβάνουμε περισσότερες λεπτομέρειες ώστε ο κόσμος να καταλαβαίνει, όπως για παράδειγμα το ίδιο το βίντεο, όπου γίνεται η παραβίαση. Αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο αναμφίβολα δουλεύουμε".

Η λειτουργία, που θα ονομάζεται Specifics and Clarity, θα εφαρμοστεί στο Twitch όταν οι υπεύθυνοί του βρουν τον τρόπο που θέλουν να την εφαρμόσουν. Η αρχικής τους επιθυμία είναι να αναφέρουν στον εν λόγω streamer τον ακριβή που του ρίξανε ban, αλλά να έχει ο ίδιος την επιλογή να δημοσιευτούν λεπτομέρειες ή όχι.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'The Sims 4' in the forum. 13 hours 19 minutes ago

Το χαρακτηριστικό υλοποιήθηκε

the-sims-4-trans-95-1642629678.jpg

Η EA υλοποίησε τις custom αναφορές για το φύλο κάθε χαρακτήρα στο The Sims 4.
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες .

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Temtem' in the forum. 13 hours 19 minutes ago

Temtem: Ημερομηνία κυκλοφορίας

temtem-release-date-2-50-1653426781.jpg


Για το Pokemon-like MMO .

Το Temtem, ένα MMO που θυμίζει τα Pokemon, θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S και Switch.

Το συγκεκριμένο MMORPG θα έχει αρκετά στοιχεία Co-op. Όσο για την ιστορία του, θα πρέπει να νικήσετε την Clan Belsoto, ενώ θα υπάρχουν customizations στον χαρακτήρα σας και στο σπίτι όπου θα διαμένει.

Μετά την τελική κυκλοφορία (1.0), οι developers σχεδιάζουν να προσθέσουν seasonal updates και battle pass. Το Temtem 1.0 θα έχει το τελικό νησί για το σενάριο. Τα pre-orders έχουν ξεκινήσει με κόστος 37 ευρώ.

Δείτε το προφίλ του στο Steam .

www.youtube.com/watch?v=3-Qw4oXlg6U

Οι ελάχιστες απαιτήσεις για τα PC:
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 64 bit
Επεξεργαστής: Celeron G530 2,4 Ghz ή ανώτερος
Μνήμη: 4 GB RAM
Κάρτα γραφικών: Nvidia GT 650M ή παρόμοια
Χώρος στο σκληρό δίσκο: 5 GB διαθέσιμος χώρος

Το Temtem θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2022 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Switch.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Call of Duty του 2022' in the forum. yesterday

Ημερομηνία κυκλοφορίας

call-of-duty-modern-warfare-2-logo-18-1651172773.jpg

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Activision Blizzard.
Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

www.youtube.com/watch?v=7cUeeTmyWds

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, ίσως ακόμα και για το Switch. 

Read More...

Τα games που οι gamers έπαιξαν περισσότερο στην Αμερική: Α' τρίμηνο 2022

among-us-most-playable-game-usa-2022-18-1653409628.jpg


Το Elden Ring εκτός δεκάδας.

Το NPD δημοσίευσε τα 10 games που έπαιξαν περισσότερο οι gamers στην Αμερική το Α' τρίμηνο του 2022.

Εδώ δεν παίζουν ρόλο οι πωλήσεις, αφού μιλάμε ξεκάθαρα για τις ώρες που δαπανήθηκαν περισσότερο από τους gamers. Συνεπώς, τα παρακάτω games είναι value for money. Η ταξινόμηση δεν έγινε σύμφωνα με τον περισσότερο κόσμο, αλλά σύμφωνα με το έτος κυκλοφορίας:

Minecraft -- 2009
GTA V -- 2013
The Sims 4 -- 2014
Fortnite -- 2017
Among Us -- 2018
Animal Crossing: New Horizons -- 2020
Call of Duty: Warzone -- 2020
Madden NFL 22 -- 2021
Call of Duty: Vanguard -- 2021
NBA 2K22 -- 2021

Read More...

Η beta ξεκινάει μέσα στην εβδομάδα

elden-ring-mod-lukeyuki-co-op-adventure-2-4-players-62-1650721941.jpg

Μία open beta για το Co-op mode του LukeYui θα διεξαχθεί μέσα στην εβδομάδα.Επειδή το mod χρησιμοποιεί ξεχωριστό launch που τρέχει το παιχνίδι χωρίς να εκκινεί το Easy Anti-Cheat, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως αποκλειστείτε επειδή δεν συνδέεται με τους matchmaking servers. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιεί τις διαδικτυακές υπηρεσίες της FromSoftware και επομένως δεν μπορείτε να αποκλειστείτε για τη χρήση του.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το παρακάτω βίντεο:

www.youtube.com/watch?v=lHKuJO9nK-8

Δείτε ακόμη έναν τρελαμένο developer που αναπτύσσει demake του Elden Ring στο...Game Boy!

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Lord of the Rings - Gollum' in the forum. yesterday

Ημερομηνία κυκλοφορίας

the-lord-of-the-rings-gollum-release-83-1611697061.jpg

Η Daedalic ανακοίνωσε ότι το The Lord of the Rings: Gollum θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου.
Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν με την περιπέτεια του Gollum (αν φυσικά δεν δούμε στο ενδιάμεσο κάποια άλλη μετάθεση). Σύμφωνα με το σενάριο, αφού έχασε το δαχτυλίδι του από τον Bilbo Baggins, ο Gollum αποφασίζει να εγκαταλείψει τα Misty Mountains και να πάει σε ένα επικίνδυνο ταξίδι που τον οδηγεί από τα μπουντρούμια του Barad-dur στο βασίλειο των Wood-elves στο Mirkwood αναζητώντας το πολύτιμό δαχτυλίδι.

Για να επιβιώσει από το ταξίδι του στη Μέση Γη, ο Γκόλουμ θα χρησιμοποιήσει την πονηριά του και τις ικανότητές του να κρυφτεί και να σκαρφαλώσει για να αποφύγει τους κινδύνους. Αλλά, θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει τον...ίδιο του τον εαυτό, τον...Stoor-self Smeagol (τα Stoors ήταν τα πρώτα Hobbits) . Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε εάν θέλετε ο Gollum να έχει το πάνω χέρι όταν πρόκειται να λάβετε σημαντικές αποφάσεις ή εάν θα πρέπει να αναλάβει ο Smeagol. Στο ταξίδι σας στο παιχνίδι, θα συναντήσετε επίσης γνωστούς χαρακτήρες από τα βιβλία και μερικά νέα πρόσωπα.

www.youtube.com/watch?v=kJn2AjYOIJA

Το The Lord of the Rings: Gollum θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου για PC, PS4, PS4, Switch, Xbox One και Xbox Series X/S.

Read More...

Το Pokemon Psyduck δίνεται δώρο στα KFC Κίνας και πωλείται online για 200 δολάρια

[img][/img]


Είναι και χορευταράς.

Τα KFC στην Κίνα αποφάσισαν να δώσουν ως δώρο τον Psyduck από τα Pokemon, μαζί με τα παιδικά γεύματα Το δώρο δόθηκε για προωθητικούς σκοπούς την Ημέρα του Παιδιού (Children's Day).

Η Children's Day (Ημέρα του Παιδιού) γιορτάζεται στην Κίνα την 1η Ιουνίου και ήδη το δώρο του Psyduck έχει αρχίσει να πουλάει σαν τρελό online, με τιμές έως και 200 δολάρια. Το γλυκούλι αυτό Pokemon χορεύει αργά-αργά και κάνει την φιγούρα του, ενώ επειδή δεν μπορεί να εντοπιστεί κάπου αλλού παγκοσμίως, όσοι είναι fans των Pokemon το πληρώνουν...χρυσό. Εν τω μεταξύ οι κινήσεις του θυμίζουν...χορευτικό στο TikTok.


KFC China is running its Pokémon toy promotion for Children's Day (June 1) where a kids meal comes with a Pikachu or Psyduck toy

The Psyduck toy has gone viral on social media given its dancing capabilities and is selling out quickly. Listings online are priced up to $200 atm pic.twitter.com/INeNGWUhgD

— Daniel Ahmad (@ZhugeEX) May 24, 2022

Τα παιδικά γεύματα στα KFC δίνουν δύο δώρα και το ένα είναι ο Psyduck. Σίγουρα με ποσά της τάξεως των 120-200 δολαρίων, το δώρο παίζει και να ξεπουλήσει μέχρι την 1η Ιουνίου. Μένει επίσης να δούμε αν το παιχνίδι θα εμφανιστεί ποτέ στην Ευρώπη και την Αμερική.


This Psyduck toy by KFC is popping off in all Chinese Social Media. It's just so fun LUL. People put sticky paper to his hands with text on it and show anything they want. pic.twitter.com/Pj31bYcufm

— CuewarsTaner (@CuewarsTaner) May 23, 2022Read More...

Notification