Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Resident Evil 4 remake' in the forum. 6 minutes ago

Σπάνιο bug στο Resident Evil 4 remake σας σταματάει από το να συνεχίσετε

Resident-Evil-4-Remake-knife-71-1680291684.jpg


Μην χτυπήσετε με το...μαχαίρι στο Chapter 12!

Το Resident Evil 4 remake έχει ένα σημαντικό και συγκεκριμένο bug που σας εμποδίζει να συνεχίσετε.

Στο Chapter 12 όταν λάβετε ένα συγκεκριμένο key item, θα πρέπει να μην επιτεθείτε εκείνη την ώρα με το μαχαίρι σας και να περιμένετε μέχρι η ειδοποίηση ότι λάβατε επιτυχώς το αντικείμενο αυτό να εμφανιστεί στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Στη συνέχεια, το αντικείμενο θα πρέπει να εμφανιστεί στο inventory σας. Αν όχι τότε θα πρέπει να φορτώσετε ένα save σας πριν το Chapter 12.

Η Capcom ετοιμάζει ένα patch για να διορθώσει το πρόβλημα.


⚠️ Resident Evil 4 players ⚠️

Please be aware of a rare but critical progress bug. This issue will only occur under very specific circumstances, as detailed below. We're working on a fix and apologize for any inconvenience. pic.twitter.com/rcJaFXE1jG

— Resident Evil (@RE_Games) March 31, 2023

Το Resident Evil 4 remake κυκλοφόρησε για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One. Τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει και το Mercenaries mode DLC.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'BAFTA Awards 2023' in the forum. 17 minutes ago

Οι ηθοποιοί των βραβείων BAFTA του God of War Ragnarok: "Είναι σημαντικό το ότι είμαστε 2 μαύροι εδώ"

god-of-war-black-character-79-1680275593.jpg


Δηλώσεις από Christopher Judge και Laya Deleon Hayes.

Οι voice actors του God of War Ragnarok κέρδισαν τα βραβεία τους στα BAFTA Awards 2023 για τον ρόλο του καλύτερου ηθοποιού (Christopher Judge ως Kratos) και υποστηρικτικού ρόλου (Laya Deleon Hayes ως Angrboða).

Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν μάλιστα στο χρώμα τους και στο γεγονός ότι είναι οι μόνοι νικητές βραβείων μαύρου χρώματος στη διοργάνωση.

O Judge δήλωσε: "Είναι αξιοσημείωτο το ότι είμαι ένας μαύρος άνδρας που στέκεται σε μια βρετανική σκηνή και δέχεται ένα βραβείο για το ρόλο ενός Σπαρτιάτη πολεμιστή". Προς τους gamers, τους είπε να φέρονται καλά μεταξύ τους, γιατί έχουν περισσότερα κοινά μεταξύ τους, ανεξάρτητα από ποια πλατφόρμα ή ποιο παιχνίδι αγαπάνε.

www.youtube.com/watch?v=I1ukLt1Fr7U

Επίσης ευχαρίστησε τους fans για την υποστήριξή τους.

Παράλληλα, η ηθοποιός Deleon Hayes (Angrboða) έκανε δηλώσεις για όσους στο Internet έχουν εκφραστεί με δυσαρέσκεια επειδή υποδύεται στο παιχνίδι μια μαύρη χαρακτήρα (σ.σ. εδώ και ο χαρακτήρας της έχει σχεδιαστεί μαύρος, σε αντίθεση με τον Kratos) σε μια Νορβιγική μυθολογία. Συγκεκριμένα είπε: "Το βραβείο BAFTA αποδεικνύει ότι ήταν λάθος. Για μένα το βραβείο σημαίνει τα πάντα. Το να είμαι μέρος του παιχνιδιού και μετά να βλέπω τις αντιδράσεις όταν ανακοινώθηκε το βραβείο. Υπάρχουν τόσοι υπέροχοι άνθρωποι που αγαπούν την σειρά πολύ και ήταν ενθουσιασμένοι που είδαν έναν μαύρο χαρακτήρα στο παιχνίδι και υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που δεν ήταν χαρούμενοι με αυτό. Και νομίζω ότι κάποιος μπορεί να σκεφτεί οτι "έχουμε 2023 και νομίζω ότι θα έπρεπε να είχαμε ξεπεράσει τέτοιες απόψεις". Το να λαμβάνω βραβείο και να το πανηγυρίζω είναι μία θετική πρόοδος σε τέτοια θέματα".

www.youtube.com/watch?v=mIJ7wcpD6w0

Όσο για τον χαρακτήρα που υποδύεται, την Angrboða, είπε: "Βλέποντας την Agrboða, βλέπουμε πόσο σημαντική είναι η εκπροσώπηση στις οθόνες μας. Τώρα μπορώ να πω ότι έχω δει πραγματικά τι μπορεί να κάνει: για μένα, καθώς μου αρέσει να βλέπω ταινίες και να βλέπω χαρακτήρες που μοιάζουν με εμένα, αλλά και στην ανταπόκριση από ανθρώπους που έχουν αγαπήσει τον χαρακτήρα, που θέλουν να δουν περισσότερα από τον χαρακτήρα, αυτό είναι μεγαλύτερη απόδειξη για την πρόοδο και την αλλαγή που γίνεται. Στην καριέρα μου μπορώ μόνο να ελπίζω να παίξω περισσότερους ρόλους που είναι σαν την Agrboða και ελπίζω να δούμε τον εαυτό μας σε κάθε πτυχή και κάθε τομέα των media. Είμαι ευγνώμων που μπορώ να συμμετάσχω στο να υπάρξει μία πρόοδος σε τέτοια θέματα κατά κάποιο τρόπο."

Read More...

Grim Guardians: Demon Purge

grim-guardians-demon-purge-79-1680254338.jpg


2D Platform από τους δημιουργούς του Bloodstained: Curse Of The Moon.

Η εταιρεία ανάπτυξης Inti Creates, δημιουργός του Bloodstained: Curse Of The Moon, κυκλοφόρησε το 2D Action Platform Grim Guardians: Demon Purge.

Το Grim Guardians: Demon Purge περιγράφεται από την εταιρεία ως ένα 2D side-scrolling action game και έχει ομοιότητες με τα Castlevania. Οι πρωταγωνίστριες αντιμετωπίζουν δαίμονες στην προσπάθειά τους να σώσουν το σχολείο τους.

www.youtube.com/watch?v=qlaPjiiq-Uk

Κάθε μία από τις πρωταγωνίστριες έχει τα δικά της ξεχωριστά skills, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλάσσοντάς τις. Θα συναντήσετε και αρκετά bosses, τα οποία δίνουν νέα όπλα όταν τα αντιμετωπίσετε αλλά ξεκλειδώνουν και νέες περιοχές. Επιπλέον μπορείτε να παίξετε και co-op με ένα δεύτερο άτομο.

Το Grim Guardians: Demon Purge είναι διαθέισμο για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Read More...

Η Disney κλείνει το τμήμα του Metaverse

disney-shuts-down-metaverse-section-27-1680253036.jpg


Όλοι οι εργαζόμενοι του τμήματος, εκτός από τον πρόεδρο, θα απολυθούν.

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές , η Disney κλείνει το τμήμα του Metaverse.

Ο πρόεδρος του συγκεκριμένου τμήματος, Mike White θα παραμείνει στην Disney, όμως τα 50 άτομα που δούλευαν εκεί απολύθηκαν.
Αυτό είναι ένα κομμάτι των περικοπών και αναδιοργανώσεων που περιλαμβάνει το σχέδιο του διευθύνοντα συμβούλου Bob Iger. Συνολικό το σχέδιο έχει σκοπό να εξοικονομήσει στη Disney 5.5 δισεκατομμύρια δολάρια και μόλις ολοκληρωθεί θα έχουν απολυθεί περίπου 7.000 εργαζόμενοι.

Ο Iger σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, Bob Chapek, δεν βλέπει προοπτικές στο metaverse, παρόλο που είχε κάνει κάποιες επενδύσεις στο συγκεκριμένο τομέα, πριν επιστρέψει στα ινία της Disney. Συγκεκριμένα τότε είχε δηλώσει ότι το metaverse επιτρέπει την δημιουργία νέων τρόπων δημιουργικότητας, έκφρασης και επικοινωνίας.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'BAFTA Awards 2023' in the forum. 18 minutes ago

BAFTA Awards 2023: Οι νικητές

bafta-awards-2023-winners-77-1680251492.jpeg


Best Game το Vampire Survivors.

Τα βραβεία BAFTA 2023 ανακοίνωσαν στις 30 Μαρτίου τους νικητές της χρονιάς.

Το Vampire Survivors κέρδισε το Best Game, ενώ το God of War Ragnarök κέρδισε έξι βραβείο σε κατηγορίες όπως Animation και Audio Achievement. Το Elden Ring κέδισε τα βραβείο Multiplayer Games και Original Property.
Δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες και τους νικητές:

Best Game
Vampire Survivors

Animation
God of War Ragnarök

Artistic Achievement
Tunic

Audio Achievement
God of War Ragnarök

British Game
Rollerdrome

Debut Game
Tunic

Evolving Game
Final Fantasy XIV Online

Family
Kirby and the Forgotten Land

Game Beyond Entertainment
Endling - Extinction is Forever

Game Design
Vampire Survivors

Multiplayer
Elden Ring

Music
God of War Ragnarök

Narrative
Immortality

Original Property
Elden Ring

Performer In A Leading Role
Christopher Judge (God of War Ragnarök)

Performer In A Supporting Role
Laya Deleon Hayes (God of War Ragnarök)

Technical Achievement
Horizon Forbidden West

EE Game Of The Year
God of War Ragnarök

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'E3 2023' in the forum. 18 minutes ago

Η E3 2023 ακυρώθηκε

e3-2023-cancelled-49-1680210698.jpg


Λόγω πολλών ακυρώσεων από μεγάλες εταιρείες.

Η E3 2023 ακυρώθηκε , σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, την στιγμή που περιμέναμε να επιστρέψει φέτος υπό την μορφή φυσικής παρουσίας κόσμου.

Η έκθεση θα γινόταν στο Los Angeles Convention Center, ως συνήθως. Απλά λόγω της μετάβασης στην ψηφιακή εποχή, οι μεγάλες εταιρείες την έχουν σνομπάρει η μία μετά την άλλη. Τελευταίες της έριξαν άκυρο οι Ubisoft, Sega και Tencent.

«Αυτή ήταν μια δύσκολη απόφαση λόγω όλης της προσπάθειας που καταβάλαμε εμείς και οι συνεργάτες μας για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, αλλά έπρεπε να κάνουμε ό,τι είναι σωστό για τον κλάδο και ό,τι είναι σωστό για την E3», δήλωσε ο Kyle Marsden-Kish, Global VP του τμήματος Gaming της Reedpop και πρόσθεσε: «Εκτιμούμε και κατανοούμε ότι οι ενδιαφερόμενες εταιρείες δεν θα είχαν έτοιμα demos και ότι οι προκλήσεις σε θέμα κόστους έκαναν την παρουσία στην E3 αυτό το καλοκαίρι ένα εμπόδιο που δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν. Προς όσους δεσμεύτηκαν να δώσουν το παρόν στην E3 2023, ζητούμε συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να διοργανώσουμε την έκθεση που αξίζατε και που περιμένατε από την ReedPop. Οι ReedPop και ESA θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για μελλοντικά events».

Πλέον οι εταιρείες θα διοργανώσουν τα livestream τους τον Ιούνιο, στις πάλαι ποτέ ημέρες της έκθεσης E3.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Δωρεάν games' in the forum. 18 minutes ago

Τα Dying Light Enhanced Edition και Blazing Sails δωρεάν

dying-light-1s-next-gen-update-enhanced-edition-100-1680194161.jpg


Την Πέμπτη 6/4.

Η Epic Games δίνει δωρεάν τα Dying Light Enhanced Edition και Blazing Sails την Πέμπτη 6/4.

Θα μπορείτε τότε να τα κατεβάσετε και να τα κρατήσετε μόνιμα στο λογαριασμό σας.

Το Dying Light δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένα Survival Horror από την Techland που είχε πολύ καλές κριτικές.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στο προφίλ του .

Το Blazing Sails είναι ένα Action Battle Royale με πειρατές! Αν σας αρέσουν τόσο οι πειρατές, όσο και τα Battle Royale games, τότε αξίζει να το δείτε.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στο προφίλ του .

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Δωρεάν games' in the forum. 19 minutes ago

Tunche και The Silent Age

tunche-free-epic-games-store-81-1679587017.jpg

Η Epic Games θα δώσει τελικά δύο games δωρεάν στο Epic Games Store, από σήμερα έως και τις 6 Απριλίου.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Tunche .

Το The Silent Age, το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι που ανακοινώθηκε στην πορεία, είναι ένα indie Puzzle Adventure.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε .

Θα μπορέσετε να κατεβάσετε τα δύο αυτά games από την Πέμπτη 30/3 στις 18:00 και για μία εβδομάδα. Θα το κρατήσετε δωρεάν στο λογαριασμό σας.

Read More...

Βουλευτής πρότεινε ξανά την πώληση των games με loot boxes μόνο σε ενήλικες

australia-loot-boxes-2-1583442291.jpg

Ο Αυστραλιανός βουλευτής Andrew Wilkie πρότεινε ξανά τα games με loot boxes να πωλούνται μόνο σε gamers ηλικίας 18+. "Η κυβέρνηση θέλει να είναι πολύ σαφής κκαι η βεβαιότητα που παρέχεται από μια πρόταση που λέει ότι εάν υπάρχει προσομοιωμένος τζόγος σε ένα παιχνίδι, τότε υπόκειται σε μια συγκεκριμένη βαθμολογία", δήλωσε ο υπουργός Επικοινωνιών. Η Michelle Rowland είπε στο ABC News: "Αυτή είναι η πιο ξεκάθαρη ένδειξη που μπορούμε να δώσουμε όχι μόνο στους καταναλωτές, αλλά και στη βιομηχανία."Δείτε τις δηλώσεις της Epic Games που τάχθηκε κατά των loot boxes και των μικροσυναλλαγών.
Διαβάστε περισσότερα για τις χώρες που επίσης σκέφτονται να απαγορεύσουν τα loot boxes.

Read More...

Η Sony έχει πουλήσει 270.000 PlayStation VR2

playstation-vr2-96-1680177537.jpg


Παρότι υπάρχουν 32 εκατομμύρια κάτοχοι PS5.

Το Bloomberg δημοσίευσε άρθρο στο οποίο αναφέρει ότι η Sony έχει πουλήσει λιγότερα από 270.000 PlayStation VR2.

Ο αριθμός αυτός είναι μικρός αν αναλογιστούμε ότι υπάρχουν 32.000.000 κάτοχοι PlayStation 5. Επίσης ο αριθμός πωλήσεων επιβεβαιώνει το δημοσίευμα ότι η Sony μείωσε την αποστολή PlayStation VR2 προς τα καταστήματα σε ποσοστό 50% λόγω μειωμένης ζήτησης.

Read More...

Η Electronic Arts θα απολύσει 775 εργαζόμενους, το 6% του δυναμικού της

electronic-arts-775-800-layoffs-6-percent-2023-64-1680176698.jpg


Το κύμα απολύσεων στην Αμερική συνεχίζεται.

Σε μία πρωτοφανή για τα παγκόσμια χρονικά κρίση στην αγορά των games και της τεχνολογίας, η Electronic Arts απέλυσε και αυτή με την σειρά της 775 άτομα, δηλαδή το 6% του εργατικού της δυναμικού στο πλαίσιο μίας «αναδιάρθρωσης», όπως την ονομάζει.

Μετά την Microsoft, την Amazon, την Facebook και ένα σωρό άλλες εταιρείες που απέλυσαν χιλιάδες άτομα (σ.σ. οι συγκεκριμένες τρεις από 10.000 η καθεμία!), η EA έστειλε ένα email στο προσωπικό της , που αργότερα κοινοποιήθηκε δημόσια στο site της EA, και στο οποίο ο διευθύνων σύμβουλος Andrew Wilson ανακοίνωσε τις περικοπές θέσεων εργασίας, ενώ ταυτόχρονα επέμεινε ότι η εταιρεία «Λειτουργεί από θέση ισχύος. Καθώς δίνουμε μεγαλύτερη εστίαση στο χαρτοφυλάκιό μας, απομακρυνόμαστε από projects που δεν συμβάλλουν στη στρατηγική μας, αναθεωρώντας ότι αφορά τα games που μας ανήκουν και αναδιαρθρώνοντας ορισμένες από τις ομάδες μας. Αυτές οι αποφάσεις αναμένεται να επηρεάσουν περίπου το 6% του εργατικού δυναμικού της εταιρείας μας. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι και εργαζόμαστε στη διαδικασία με τη μέγιστη προσοχή και σεβασμό».

Ο Wilson πρόσθεσε ότι, όπου είναι δυνατόν, οι εργαζόμενοι που επηρεάζονται από τις περικοπές -που πιθανότατα ισοδυναμούν με περίπου 775 θέσεις εργασίας με βάση τα στοιχεία απασχόλησης του 2022 της EA- θα μεταφερθούν σε άλλα projects. Στους εργαζομένους που δεν μπορούν να μετακινηθούν σε άλλες ομάδες θα προσφερθούν «αμοιβές απόλυσης και πρόσθετα οφέλη, όπως υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και μετάβασης σταδιοδρομίας». «Η κοινοποίηση αυτών των αποφάσεων ξεκίνησε νωρίτερα αυτό το τρίμηνο», σημείωσε ο Wilson και κατέληξε: «αναμένουμε ότι θα συνεχιστούν στις αρχές του επόμενου οικονομικού έτους».

Διαβάστε για τις απολύσεις 200 QA Testers από την Microsoft

Η κίνηση της EA σηματοδοτεί την τελευταία σε ένα κύμα περικοπών θέσεων εργασίας στη βιομηχανία παιχνιδιών, με τις Microsoft, Take-Two, Riot Games, Meta, Twitch και Hasbro να ανακοινώνουν επίσης απολύσεις τους τελευταίους μήνες. Αν οι απολύσεις συνεχίσουν με αυτό τον ρυθμό και ο κόσμος στην Αμερική χρησιμοποιεί τα χρήματα των καταθέσεών του, τότε υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσουν και άλλες τράπεζες και η εκεί κατάρρευση να δημιουργήσει σε νέα κλεισίματα ευρωπαϊκών τραπεζών.

Εν τω μεταξύ στην ισοτιμία δολαρίου με ευρώ, το 1 δολάριο ισούται πλέον με 0,92 ευρώ. Τον Σεπτέμβριο του 2022 το δολάριο ήταν "από πάνω" με 1,04 ευρώ.

Read More...

The Spider Within

the-spider-within-animated-short-77-1680169487.jpg


Animated ταινία μικρού μήκους στον κόσμο της σειράς Spider-Verse.

Το The Spider Within είναι μία νέα animated ταινία μικρού μήκους στον κόσμο του Spider-Verse.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Annecy International Animation Festival τον Ιούνιο, κοντά στην κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας και θα αφορά τον Miles Morales και τις δυσκολίες του με όλες τις ευθύνες που έχει αναλάβει. Σύντομα θα μάθει να ζητάει και βοήθεια από άλλους όταν περάσει μία κρίση πανικού.

www.youtube.com/watch?v=cqGjhVJWtEg

Εταιρεία παραγωγής θα είναι η Sony LENS (Leading and Empowering New Storytellers), η οποία τρέχει ένα πρόγραμμα που επιτρέπει σε διάφορους υποψηφίους να αναλάβουν δημιουργικές θέσεις στη βιομηχανία.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου.

Read More...

Κινέζος έκρυψε 240 CPUs κάτω από τα ρούχα του και προσπάθησε να περάσει από τελωνείο

china-smuggle-239-cpus-96-1680167956.jpg


Συνολικής αξίας 50.000 δολαρίων.

Κινέζος έκρυψε 239 Intel Core επεξεργαστές κάτω από τα ρούχα του και προσπάθησε να τους περάσει από τελωνείο.

Η προσπάθειά του έγινε αρκετά σύντομα προφανής, καθώς τα ρούχα του ήταν πολύ μεγάλα για το μέγεθός του και είχαν τετράγωνες γωνίες.Τελικά οι επιθεωρητές ανακάλυψαν 239 CPUs σε όλο του το σώμα, συμπεριλαμβανομένης της μέσης και των ποδιών, δεμένα με ταινία. Πιο συγκεκριμένα οι επεξεργαστές ήταν μεταξύ άλλων Core i5-13400F που η αξία τους είναι περίπου 200 δολάρια, οπότε το συνολικό κόστος θα έφτανε περίπου τα 50.000.

Η ποινή του συγκεκριμένου ανθρώπου ακόμα δεν είναι γνωστή.

Read More...

Τελικά το σχέδιο δεν θα προχωρήσει

united-kingdom-flag-62-1649102611.jpg

Ο οικονομικός γραμματέας της Μεγάλης Βρετανίας Andrew Griffith ανακοίνωσε ότι τελικά η χώρα δεν θα δημιουργήσει το δικό της NFT.
Ο Griffith δεν ανακοίνωσε τον λόγο της απόφασης. Η επικεφαλής της επιτροπής Treasury Select δήλωσε στο BBC: Δεν έχουμε βρει ακόμα αποδεικτικά στοιχεία ότι οι πολίτες μπορούν να επενδύουν άφοβα τα χρήματά τους χωρίς να φοβούνται μήπως τα χάσουν όλα.

Παρόλα αυτά η Μεγάλη Βρετανία συνεχίζει να ασχολείται με το blockchain καθώς ακόμα προχωράει με την δημιουργία μίας ψηφιακής λίρας που θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. Αν τελικά πραγματοποιηθεί, τότε θα δούμε την "δημιουργία μίας νέας μορφής ψηφιακού χρήματος που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από σπίτια και επιχειρήσεις για τις καθημερινές τους πληρωμές."

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Φιγούρες Funko Pop' in the forum. yesterday

Η εταιρεία Funko Pop πέταξε φιγούρες αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων

funk-pop-throwing-away-30-million-100-1680164923.jpg


Επειδή δεν έχει χώρο στις αποθήκες της.

Μέσα στο Μάρτιο του 2023 η Funko Pop ανακοίνωσε ότι θα πετούσε φιγούρες αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων επειδή δεν υπήρχε άλλος χώρος στις αποθήκες της.

Πλέον αρκετός κόσμος έχει εντοπίσει τα συγκεκριμένα κουτιά σε χωματερές. Ένας χρήστης του Reddit δήλωσε: Πέταγα σκουπίδια και τελικά όλα αυτά είναι Funko Pops. Funko Pops όλων των ειδών. Τα κουτιά φαίνεται να ανήκουν στα επιτραπέζια Funkoverse και περιλαμβάνουν από τέσσερις τυχαίες φιγούρες εμπνευσμένες από το Jurassic Parkμ τη σειρά του Netflix Aggretsuko, μέχρι και τον Harry Potter. O ίδιος δήλωσε επίσης ότι ήταν απλά στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή. Ο σκοπός μου που κυκλοφόρησα το βίντεο είναι για να δείξω τη σπατάλη και την απληστία των εταιρειών εις βάρος των καταναλωτών. Ένας εργαζόμενος χωματερής δήλωσε στο Kotaku ότι τα κουτιά με τις φιγούρες έρχονται με φορτηγά και στη συνέχεια πάνε στους καταστροφείς 

Funk pops found at landfill to be destroyed
by u/edelwiess20 in funkopop

Η Funko Pop είχε δηλώσει στους επενδυτές της ότι οι αποθήκες της ειδικά η νέα στην Αριζόνα της Αμερικής είναι ήδη γεμάτες και το αποτέλεσμα είναι ότι ήδη πλήρωνε μεγάλα ποσά σε ενοίκια για να κρατήσει τα προϊόντα μέσα στα containers.

Read More...

Notification