Βασίλης Κτενίδης

Βασίλης Κτενίδης (Cefirul)
Experience: 5851 (529 points to next level)

 
600
8 hours 32 minutes ago
Valorant: Οι νέοι χαρακτήρες 8 hours 32 minutes ago

Παρουσιάστηκε η Viper. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/3/20 - Τα abilities του Phoenix] Η Riot Games παρουσίασε τα abilities του ήρωα Phoenix.

Ο Phoenix είναι ένας από τους οκτώ χαρακτήρες του Valorant. Χρησιμοποιεί όπλο και πετάει φωτιές. Το βίντεο είναι σύντομο χωρίς να δίνει πολλές εξηγήσεις. Ο Phoenix χρησιμοποιεί επίσης flashbang για να τυφλώνει εχθρούς και ένα μεγάλο τείχος φωτιάς, το Blaze, που μπλοκάρει το οπτικό πεδίο των αντιπάλων και κάνει damage σε όσους περνούν από αυτό.  

[UPDATE: 13/3/20 - Παρουσιάστηκε η Viper] Η Riot Games προηγουμένως αποκάλυψε τον Phoenix για το επερχόμενο Shooter της με τίτλο Valorant.

Σήμερα παρουσίασε ακόμα έναν από τους heroes. Η Viper χρησιμοποιεί δηλητήριο για να διαχειριστεί την περιοχή της μάχης προς όφελος της. Μπορεί να δημιουργήσει τείχη από δηλητηριώδη αέρια και τοξικές πισίνες. Φαίνεται επίσης πως έχει ένα ability που καλύπτει ολόκληρη την περιοχή με δηλητηριώδη αέρια.

Μερικές από τις λεπτομέρειες δεν είναι ξεκάθαρες, αφού το βίντεο παρουσίασης είναι μικρό σχετικά. Για παράδειγμα δεν γνωρίζουμε το αν τα τείχη των αερίων κάνουν damage στον αντίπαλο κατά της πάροδο του χρόνου ή αν απλά εμποδίζουν το οπτικό πεδίο. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

 

yesterday
Το Mixer έδωσε 100 δολάρια στους streamers λόγω κορωνοϊού yesterday

Μία μικρή βοήθεια σε όσους δεν μπορούν να εργαστούν.

Οι partnered streamers στο Mixer πήραν ένα δώρο της τάξης των 100$ την Τετάρτη, προφανώς ως χείρα βοηθείας για τις ημέρες της καραντίνας. Το Mixer δεν ανακοίνωσε κάτι για την κίνηση, όμως οι streamers ευχαριστούνε την θυγατρική στης Microsoft μέσω του Twitter.

Καθώς οι top streamers όπως ο Ninja είναι εκατομμυριούχοι και κάνουν streams full-time οι περισσότεροι partners το κάνουν ως δεύτερο επάγγελμα και επειδή στην περίοδο που διανύουμε πολλοί δεν μπορούν να εργαστούν από το σπίτι, η πλατφόρμα τους προσφέρει μια μικρή βοήθεια για να πληρώσουν ενδεχομένως το νοίκι τους ή να γεμίσουν το ψυγείο τους.

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα για το Mixer και συζητήστε για την πλατφόρμα στο σχετικό forum topic.

yesterday
Starborne open beta yesterday

Ένα ΜΜΟ Strategy πραγματικού χρόνου που μάχεστε για τον έλεγχο του γαλαξία.

Το sci-fi MMORTS Starborne μπήκε επίσημα στην open beta. Η Solid Clouds που έχει έδρα της την Ισλανδία, η οποία συμπεριλαμβάνει αρκετούς developers του EVE, εργάζεται πάνω στο Starborne και έχει τρέξει εννέα open alphas τα τελευταία πέντε χρόνια. Πλέον μπορείτε να παίξετε δωρεάν.

Το Starborne είναι ένα Strategy game στο οποίο χιλιάδες παίκτες μάχονται για τον έλεγχο του γαλαξία. Όλα συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο κάτι που σημαίνει ότι τα games μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και μήνες.

Με την κυκλοφορία της beta η Solid Clouds έχει δημιουργήσει ένα νέο map για την περίσταση και οι δημιουργοί του ισχυρίζονται ότι έχει 825,356 hexes, περιβάλλον που φαντάζει τεράστιο. Ο νέος χάρτης έχει επίσης ασφαλέστερες starting zones και περιοχές για να ξεκινήσετε, με υψηλότερα αποθέματα προμηθειών για την προσέλκυση νέων παικτών στην γαλαξιακή μάχη.

http://www.youtube.com/watch?v=5__ZLeOMkLM

Η εταιρεία έχει προσθέσει τρεις νέους όρους νίκης, στρατιωτική κατάκτηση, βιομηχανική υπεροχή και με απλά λόγια ο έλεγχος μεγαλύτερου τμήματος στον χάρτη. Οι δημιουργοί του ελπίζουν ότι αυτοί οι νέοι τρόποι νίκης θα ενθαρρύνουν τους παίκτες στο να εστιάσουν σε συμμαχίες, σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και σε διαγαλαξιακές κατασκοπείες.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site του Starborne κάνοντας κλικ εδώ. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και να παίξετε το Starborne beta.

 

Βρείτε περισσότερα Strategy εδώ και συζητήστε για το Starborne στο σχετικό forum topic.

Βασίλης Κτενίδης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Starborne' στο φόρουμ. yesterday

Το sci-fi MMORTS Starborne μπήκε επίσημα στην open beta. Η Solid Clouds που έχει έδρα της την Ισλανδία, η οποία συμπεριλαμβάνει αρκετούς developers του EVE, εργάζεται πάνω στο Starborne και έχει τρέξει εννέα open alphas τα τελευταία πέντε χρόνια. Πλέον μπορείτε να παίξετε δωρεάν.

Το Starborne είναι ένα Strategy game στο οποίο χιλιάδες παίκτες μάχονται για τον έλεγχο του γαλαξία. Όλα συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο κάτι που σημαίνει ότι τα games μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και μήνες.

Με την κυκλοφορία της beta η Solid Clouds έχει δημιουργήσει ένα νέο map για την περίσταση και οι δημιουργοί του ισχυρίζονται ότι έχει 825,356 hexes, κάτι που μοιάζει με πολύ μεγάλο περιβάλλον. Ο νέος χάρτης έχει επίσης ασφαλέστερες starting zones και περιοχές για να ξεκινήσετε, με υψηλότερα αποθέματα προμηθειών για την προσέλκυση νέων παικτών στην γαλαξιακή μάχη.

Η εταιρεία έχει προσθέσει τρεις νέους όρους νίκης, στρατιωτική κατάκτηση, βιομηχανική υπεροχή και με απλά λόγια ο έλεγχος μεγαλύτερου τμήματος στον χάρτη. Οι δημιουργοί του ελπίζουν ότι αυτοί οι νέοι τρόπου νίκης θα ενθαρρύνουν τους παίκτες στο να εστιάσουν σε συμμαχίες, σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και σε διαγαλαξιακές κατασκοπείες.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site του Starborne κάνοντας κλικ εδώ . Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και να παίξετε το Starborne beta.

Διαβάστε περισσότερα...

yesterday
BAFTA Game Awards 2020: Οι νικητές yesterday

Το βραβείο Best Game πήγε στο Outer Wilds.

Τα 2020 BAFTA Game Awards έγιναν εχθές το βράδυ, με ένα online event το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Παρά το γεγονός ότι το Control και το Death Stranding είχανε τις περισσότερες υποψηφιότητες, τα Outer Wilds και Disco Elysium πρωταγωνίστησαν στη βραδιά.

Οι δύο τίτλοι πήραν από τρία βραβεία έκαστος, συμπεριλαμβανομένου του Best Game για το Outer Wilds και Debut Game για το Disco Elysium. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ότι τα Control και Death Stranding δεν κέρδισαν παρά μόνο ένα βραβείο έκαστο παρά το γεγονός ότι είχαν 11 υποψηφιότητες το κάθε ένα. Το Control κέρδισε το βραβείο για το performance του Martti Suosalo ενώ το Death Stranding κέρδισε το Technical Achievement.

http://www.youtube.com/watch?v=gvkXzAM5Ino

Δεν απονεμήθηκαν βραβεία μόνο στα νέα games αφού η κατηγορία BAFTA Evolving Game αφορά video games με live υπηρεσίες ή games που έχουν αλλάξει ριζικά μέσα στο πέρασμα του χρόνου όπως το No Man’s Sky. Νικητής της κατηγορία ήταν το Path of Exile αφού κατάφερε να κερδίσει τα Destiny 2 και Fortnite.

Μπορείτε να δείτε την λίστα των νικητών παρακάτω.

 • Animation - Lugi's Mansion 3
 • Artistic Achievement - Sayonora Wild Hearts
 • Audio Achievement - Ape Out
 • Best Game - Outer Wilds
 • British Game - Observation
 • Debut Game - Disco Elysium
 • Evolving Game - Path of Exile
 • Family - Untitled Goose Game
 • Game Beyond Entertainment - Kind Words
 • Game Design - Outer Wilds
 • Multiplayer - Apex Legends
 • Music - Disco Elysium
 • Narrative - Disco Elysium
 • Original Property - Outer Wilds
 • Performer in a Leading Role - Gonzalo Martin (Life is Strange 2)
 • Performer in a Supporting Role - Martti Suosalo (Ahti the Janitor, Control)
 • Technical Achievement - Death Stranding
 • EE Mobile Game of the Year, voted by the public - Call of Duty: Mobile

 

Δείτε τους περσινούς νικητές εδώ και συζητήστε για τα φετινά βραβεία στο σχετικό forum topic.

yesterday
Δωρεάν το Days of War για περιορισμένο χρονικό διάστημα yesterday

Αν αναπολείτε τις απλούστερες μέρες του Medal of Honor: Allied Assault ίσως να σας ενδιαφέρει.

To Days of War είναι ένα multiplayer FPS και θα είναι δωρεάν στο Steam από σήμερα και για δύο ημέρες ενώ θα είναι σε έκπτωση μέχρι τις 10 Απριλίου. Ένα κλασικό World War II Shooter βασισμένο στην ομαδικό πνεύμα.

https://www.youtube.com/watch?v=EJyKaeoo3VE

Αν αναπολείτε τις απλούστερες μέρες του Medal of Honor: Allied Assault ίσως είναι μία καλή περίπτωση για να κάνετε κάνα δύο games.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Days of War τις ημερομηνίες που θα διατεθεί κάνοντας κλικ εδώ.

Βρείτε εδώ περισσότερες προσφορές και συζητήστε για τις προσφορές στο σχετικό forum topic.

yesterday
Δωρεάν το Man of Medan για τους φίλους κατόχων yesterday

Όσοι το έχουν αγοράσει μπορούν να δώσουν πρόσβαση σε ένα ακόμα άτομο.

 

Όσοι έχουν αγορασμένο το Dark Pictures Anthology: Man of Medan έχουν πλέον πρόσβαση στο δωρεάν Friend’s Pass. Αυτό το pass θα επιτρέψει ακόμα έναν παίκτη να δοκιμάσει ολόκληρο το game χωρίς να χρειαστεί να το αγοράσει.

Το Man of Medan είναι ένα ανθολόγιο ιστοριών όπου ο παίκτης πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις ώστε να αποκαλύψει τα μυστήρια πίσω από την τρομακτική και θανατηφόρα κατάσταση, όλα αυτά καθώς ψάχνει το καλύτερο μονοπάτι για επιβίωση.

Η Supermassive Games έχει συμπεριλάβει ένα video tutorial στο πώς να μπείτε στο Friend Pass. Δείτε παρακάτω:

http://www.youtube.com/watch?v=hDlJQQLeAOo

Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε αυτό το free pass μέσω του Multiplayer Shared Story mode. Για να δουλέψει το pass ο δεύτερος παίκτης θα πρέπει να έχει κατεβάσει το Trial του Man of Medan στην ίδια πλατφόρμα. Η προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 1 Μαΐου για PC, PS4, Xbox One.

 

Διαβάστε το review του Man of Medan Man of Medan και συζητήστε για το Man of Medan στο σχετικό forum topic.

 

yesterday
Στο επόμενο game του Hideo Kojima δεν θα συμμετάσχουν διασημότητες yesterday

Επειδή περιορίζουν το δημιουργικό σκέλος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του με την British Academy of Film and Television Arts, ο Hideo Kojima μίλησε για την συνεργασία του με celebrities στα μελλοντικά του video games.

Στο τελευταίο του project με τίτλο Death Stranding το cast ήταν δομημένο από μεγάλα ονόματα και celebrities οι οποίοι δεν είχαν μεγάλη επαφή με την βιομηχανία του gaming. Ο ηθοποιός του Hollywood, Norman Reedus, γνωστός για το The Walking Dead πρωταγωνιστεί στη δημιουργία του Kojima ενώ ο Mads Mikkelsen που έγινε γνωστός από το Hannibal παίζει τον ανταγωνιστή του Reedus. Ο διάσημος director για την δουλειά του στον τομέα των Horror Guillermo del Toro είχε επίσης σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του. Το game συμπεριλαμβάνει και cameos από προσωπικότητες όπως ο Geoff Keighley και ο Conan O’ Brien ή ο Edgar Wright, όπως και διάφοροι άλλοι.

Από ότι φαίνεται ο Kojima θέλει να αποφύγει την συμμετοχή τόσο μεγάλων ονομάτων στο επόμενο του project. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Βαδίζοντας μπροστά, δε ξέρω αν κάποιο άλλο game θα έχει συμμετοχή από celebrities. Είναι αρκετά μεγάλος περιορισμός για έναν δημιουργό. Παρόλα αυτά, αυτή τη φορά, συμπεριλαμβάνοντας ταινίες που συνδέονται με την βιομηχανία ταινιών, γίνεται ξεκάθαρο ότι ο διαχωρισμός ανάμεσα σε ταινίες και video games έχει αρχίσει να εξαφανίζεται. Έχω ακούσει ιστορίες από πολλούς, από ενεργούς δημιουργούς ταινιών σε παραγωγούς, σεναριογράφους, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και συνθέτες, όλοι έχουν να πουν ότι ο σεβασμός τους για τα video games είναι πολύ υψηλός. Συγκεκριμένα όσοι είναι στην βιομηχανία των ταινιών στην τέταρτη δεκαετία τους ή μικρότεροι σε ηλικία και έχουν μεγαλώσει στην εποχή των video games δηλώνουν ότι έχουν μεγαλώσει παίζοντας και ότι από τα video games διδάχθηκαν την εξιστόρηση, την τέχνη και την μουσική και ότι μπορεί να εργάζονται στην βιομηχανία των ταινιών για την ώρα, αλλά ο σεβασμός του για τα video games είναι μεγάλος.”

Διαβάστε της φήμες για το επόμενο game του Kojima και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Ενώ μπορείτε να συζητήστε γενικά για την Kojima Productions στο αντίστοιχο forum topic.

Notification