19 hours 9 minutes ago
Βάσια Κούκια replied to the topic 'Προσφορές σε video games' in the forum. 21 hours 27 minutes ago

To Total Annihilation είναι δωρεάν στο GOG
total-annihilation-54-1591370395.jpg
To GOG δίνει δωρέαν το κλασικό RTS του 1997 Total Annihilation και τα expansions του αυτό το Σαββατοκύριακο.
To Total Annihilation ήταν ένα μεγάλο άλμα για το συγκεκριμένο είδος όταν πρωτοεμφανίστηκε με την τεράστια κλίμακά του, τα ρεαλιστικά physics και το πραγματικό πεδίο ορατότητας. Η κληρονομιά του μπορεί να μην είναι τόσο αισθητή όσο εκείνη του Command & Conquer, όμως έχουν γίνει διάφορες απόπειρες να χτίσουν καινούρια games πάνω σε αυτό με το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα να είναι το Supreme Commander που μόλις προστέθηκε στο store.
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση κάνοντας κλικ εδώ.

Read More...

Βάσια Κούκια replied to the topic 'Konami: Γενική συζήτηση' in the forum. 21 hours 31 minutes ago

Η Konami θέλει να κυκλοφορήσει περισσότερα games από developers της Δύσης
skelattack-41-1591364250.jpg
Η Konami εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία της να επεκτείνει το portfolio της με το να εκδίδει περισσότερα games από developers της Δύσης.
Αυτή η νέα πρωτοβουλία ξεκίνησε στις 3 Ιουνίου με την κυκλοφορία του Skelattack, ενός indie Platform από την εταιρεία ανάπτυξης Ukuza της Καλιφόρνια. Ωστόσο η Konami δεν θέλει να εκδίδει μόνο τα indie game της Δύσης, αφού η εταιρεία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της γενικά για καινοτόμα games "ανεξαρτήτως μεγέθους".
Ο διευθυντής για το Ευρωπαϊκό παράρτημα και την ανάπτυξη της επιχείρησης της Konami Richard Jones δήλωσε στο GamesIndustry.Biz τα εξής: "Νομίζω ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους κοιτάμε αυτόν τον τύπο από μικρότερες ομάδες είναι επειδή υπάρχει τόση πολύ δημιουργικότητα εκεί έξω με αυτά τα παιδιά- ξέρετε, ομάδες που δουλεύουν σε μικρούς αλλά φιλόδοξους τίτλους. Αυτά τα παιδιά είναι εκείνα που τολμούν να κάνουν καινοτόμα games και πιστεύω ότι αυτό είναι πολύ συναρπαστικό και θέλουμε και να το υποστηρίξουμε ως εκδότες."
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση κάνοντας κλικ εδώ.

Read More...

Βάσια Κούκια replied to the topic 'The Guerrilla Collective αντί για Ε3 2020' in the forum. 21 hours 33 minutes ago

Το φεστιβάλ αναβάλλεται προσωρινά, ενώ ταυτόχρονα διοργανώνεται livestream με games για την υποστήριξη του Black Lives Matter

Το online φεστιβάλ Guerrilla Collective μεταφέρεται από τις 6 Ιουνίου στις ημερομηνίες 13-15 Ιουνίου, με σκοπό την υποστήριξη του κινήματος Black Lives Matter.
Σε μία δήλωσή τους στο Twitter οι διοργανωτές της Guerrilla Collective έγραψαν τα εξής: "Το Guerrilla Collective δημιουργήθηκε για να φτιάξουμε ένα χώρο όπου όλοι βρίσκουμε μία φωνή για να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, την βιομηχανία μας και τη δουλειά μας. Είναι η αθροιστική προσπάθεια από υπερβολικά ποικιλόμορφες ομάδες που ενώθηκαν για τη δημιουργία ενός ψηφιακού event που θα φέρει ελπίδα και θετικό περιεχόμενο στον κόσμο. Αναγνωρίζουμε ότι τώρα είναι η ώρα για δράση και για να ακουστούν φωνές που θα μιλήσουν για δικαιοσύνη και για αλλαγή. Είμαστε ενωμένοι και υποστηρίζουμε την αλλαγή, τη δικαιοσύνη και το Black Lives Matter."
Στις 7 Ιουνίου θα γίνει ένα livestream και θα εστιάσει αποκλειστικά στο να δείξει games που δημιουργήθηκαν από Αφροαμερικανούς developers ή που παρουσιάζουν Αφροαμερικανούς πρωταγωνιστές. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το σχέδιο θα ανακοινωθούν σύντομα.

Read More...

Βάσια Κούκια replied to the topic 'Νέο Call of Duty: Modern Warfare (2019)' in the forum. 21 hours 36 minutes ago

Τα Call of Duty: Modern Warfare και Warzone προσθέτουν οθόνη χαιρετισμού "Black Lives Matter"
black-lives-matter-call-of-duty.jpg
Οι παίκτες των Call of Duty: Modern Warfare και Warzone παρακινούνται να κατεβάσουν ένα update με το οποίο προστίθεται στα games μία οθόνη χαιρετισμού που δηλώνει την υποστήριξή στο κίνημα Black Lives Matter.
Σύμφωνα με το The Verge, η οθόνη εμπεριέχει ένα μήνυμα για την κοινότητα των παικτών. Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής: "Η κοινότητά μας είναι πληγωμένη. Οι ανισότητες του συστήματος που βιώνει η κοινωνίας μας είναι για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο. Το Call of Duty και η Infinity Ward υπερασπίζονται την ισότητα και την ενσωμάτωση. Είμαστε κατά του ρατσισμού και της αδικίας που υπομένει η Μαύρη κοινότητα. Μέχρι να έρθει η αλλαγή και οι Μαύρες Ζωές να Μετράνε (Black Lives Matter), δεν θα είμαστε ποτέ η κοινωνία που πασχίζουμε να γίνουμε."
Η οθόνη θα εμφανίζεται σε όλους τους παίκτες που ξεκινάνε το παιχνίδι και σύμφωνα με τo The Verge εμφανίζεται επίσης και στις οθόνες loading και όταν αλλάζετε μεταξύ των διαφορετικών modes.

Read More...

Βάσια Κούκια replied to the topic 'Games και Cinema' in the forum. 21 hours 38 minutes ago

Ο voice actor του Sonic δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για το sequel
Αν και σύμφωνα με τις πηγές το sequel για το Sonic the Hedgehog έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματά του, ο voice actor του Sonic Ben Schwartz δεν έχει ακούσει τίποτα ακόμα.
Ο ηθοποιός δήλωσε στο Collider ότι η Paramount πρέπει πρώτα να ανακοινώσει επίσημα το sequel, όμως είναι κάτι για το οποίο ο ίδιος είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένος εάν όντως συμβεί. Ο Schwartz είπε: "Στην πραγματικότητα έχω ακούσει ότι δεν έχουμε πάρει ακόμα το πράσινο φως. Το μόνο που ξέρω είναι ότι τη στιγμή που θα λάβουμε το πράσινο φως, θα σας ενημερώσουμε. Επίσης δεν έχω ακούσει τίποτα ακόμα. Ελπίζω ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία επειδή τα πήγε τόσο καλά και ιδιαίτερα στο εσωτερικό. Έτσι λοιπόν ελπίζω στο να μπορέσουμε να το κάνουμε επειδή υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε αυτό τον κόσμο."
Επιπλέον, ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι ελπίζει ο σκηνοθέτης Jeff Fowler να μπορέσει να επιστρέψει για το sequel δηλώνοντας ότι "θα έκανε μία καλή δουλειά". Πρόσθεσε ακόμα ότι θα ήταν καταπληκτικό αν πρότειναν τον Jim Carrey για Oscar για την ερμηνεία του στον ρόλο του Dr. Robotnik.

Read More...

Βάσια Κούκια replied to the topic 'Sony: Γενική Συζήτηση' in the forum. 21 hours 39 minutes ago

Η Sony κατηγορείται για παραπλάνηση των Αυστραλών καταναλωτών
sony-europe-refunds-56-1591350899.jpg
Η Sony Europe, της οποίας παράρτημα είναι η Sony Australia έλαβε σήμερα κατηγορίες από την Αυστραλέζικη Επιτροπή Ανταγωνισμού και Καταναλωτή (ACCC) για παραπλάνηση καταναλωτών όσον αφορά τα δικαιώματά τους.
To Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας επέβαλε στη Sony το πρόστιμο των 3.5 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς "έκανε ψευδείς και παραπλανητικές παρουσιάσεις στην ιστοσελίδα της και στις εμπορικές συναλλαγές της με τους Αυστραλούς καταναλωτές όσον αφορά τα δικαιώματά τους που τα ορίζει το Αυστραλέζικο Δίκαιο Καταναλωτών (ACL)." Το δικαστήριο ανακάλυψε ότι η Sony Europe παραπλάνησε τέσσερις καταναλωτές, οι οποίοι αγόρασαν games που χαρακτηρίζονταν ως "ελαττωματικά" μέσα στο PS Network. Η Sony ενημέρωσε τους πελάτες της ότι δεν δικαιούνται αποζημίωση εάν έχουν ήδη κατεβάσει το παιχνίδι ή αν έχουν περάσει 14 μέρες από την αγορά, κάτι το οποίο δε συνάδει με τους νόμους που προστατεύουν τους καταναλωτές στην Αυστραλία.
Τα διαδικαστικά για αυτή την υπόθεση είχαν ξεκινήσει πριν από ένα χρόνο. Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ACCC Rod Sims διαβεβαίωσε ότι η Sony έδωσε στους καταναλωτές της ψεύτικες συμβουλές. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Τα δικαιώματα εγγύησης των καταναλωτών δεν λήγουν αφού κατεβάσουν ένα ψηφιακό προϊόν και προφανώς δεν εξαφανίζονται μετά από 14 ημέρες ή οποιαδήποτε άλλη τυχαία ημερομηνία που θεσπίζει ένα παιχνίδι ή ένας developer. Οι καταναλωτές που αγοράζουν ψηφιακά προϊόντα έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα που θα είχαν και εάν έκαναν την αγορά τους σε ένα φυσικό κατάστημα."
Δείτε ολόκληρη την είδηση κάνοντας κλικ εδώ.

Read More...

Βάσια Κούκια replied to the topic 'NBA 2K20' in the forum. 21 hours 40 minutes ago

Το NBA2K20 σταμάτησε για δύο ώρες την online υπηρεσία του στη μνήμη του George Floyd
Σύμφωνα με ένα tweet από το ESPN, το NBA2K20 σταμάτησε την online υπηρεσία του για δύο ώρες στη μνήμη του George Floyd και παρείχε στους παίκτες δωρεάν μπλουζάκια Black Lives Matter και I Can’t Breathe μέσα στο παιχνίδι.
Το βίντεο στο tweet δείχνει μία ομάδα από παίκτες που περπατάνε μέσα στο παιχνίδι φορώντας τις μπλούζες. Η 2K είχε προηγουμένως ανακοινώσει ότι αύξησαν τις δωρεές τους στο 2K Foundation Program κατά 1 εκατομμύριο δολάρια προκειμένου να διευρύνουν "την αποστολή τους για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της φυλετικής αδικίας και ανισότητας που συναντάτε στις κοινωνίες των Αφροαμερικανών παγκοσμίως."
Δείτε ολόκληρη την είδηση κάνοντας κλικ εδώ.

Read More...

21 hours 58 minutes ago
To Total Annihilation είναι δωρεάν στο GOG 21 hours 58 minutes ago

Κρατήστε το κλασικό RTS με τα expansions του για πάντα.

To GOG δίνει δωρέαν το κλασικό RTS του 1997 Total Annihilation και τα expansions του αυτό το Σαββατοκύριακο.

To Total Annihilation ήταν ένα μεγάλο άλμα για το συγκεκριμένο είδος όταν πρωτοεμφανίστηκε με την τεράστια κλίμακά του, τα ρεαλιστικά physics και το πραγματικό πεδίο ορατότητας. Η κληρονομιά του μπορεί να μην είναι τόσο αισθητή όσο εκείνη του Command & Conquer, όμως έχουν γίνει διάφορες απόπειρες να χτίσουν καινούρια games πάνω σε αυτό με το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα να είναι το Supreme Commander που μόλις προστέθηκε στο store.

Το Supreme Commander: Gold Edition, το οποίο περιλαμβάνει το expansion Forged Alliance και το Supreme Commander 2 είναι και τα δύο διαθέσιμα και σε έκπτωση 80%.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Total Annihilation δωρεάν και να το κρατήσετε στο λογαριασμό σας για πάντα μέχρι τις 7/6 στις 16:00.

Κατεβάστε το Total Annihilation κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε για τη δωρεάν περίοδο στο PUBG και συζητήστε για τις προσφορές στα games στο αντίστοιχο forum topic.

23 hours 40 minutes ago
Η Konami θέλει να κυκλοφορήσει περισσότερα games από developers της Δύσης 23 hours 41 minutes ago

Η Ιαπωνική εταιρεία ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα καινοτόμα indie games από μικρές ομάδες.

Η Konami εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία της να επεκτείνει το portfolio της με το να εκδίδει περισσότερα games από developers της Δύσης.

Αυτή η νέα πρωτοβουλία ξεκίνησε στις 3 Ιουνίου με την κυκλοφορία του Skelattack, ενός indie Platform από την εταιρεία ανάπτυξης Ukuza της Καλιφόρνια. Ωστόσο η Konami δεν θέλει να εκδίδει μόνο τα indie game της Δύσης, αφού η εταιρεία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της γενικά για καινοτόμα games "ανεξαρτήτως μεγέθους".

Ο διευθυντής για το Ευρωπαϊκό παράρτημα και την ανάπτυξη της επιχείρησης της Konami Richard Jones δήλωσε στο GamesIndustry.Biz τα εξής: "Νομίζω ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους κοιτάμε αυτόν τον τύπο από μικρότερες ομάδες είναι επειδή υπάρχει τόση πολύ δημιουργικότητα εκεί έξω με αυτά τα παιδιά- ξέρετε, ομάδες που δουλεύουν σε μικρούς αλλά φιλόδοξους τίτλους. Αυτά τα παιδιά είναι εκείνα που τολμούν να κάνουν καινοτόμα games και πιστεύω ότι αυτό είναι πολύ συναρπαστικό και θέλουμε και να το υποστηρίξουμε ως εκδότες."

Ο Jones πρόσθεσε στη συνέχεια: "[Αλλά] νομίζω ότι τα κριτήρια που ψάχνουμε στην πραγματικότητα είναι όμοια σε όλους τους νέους IP ανεξαρτήτως μεγέθους. Ίσως κάποια από αυτά τα κριτήρια να ενισχυθούν με τα μικρότερα projects. Συγκεκριμένα αναφέρομαι στους ανθρώπους που θα έρθουν με φρέσκιες ιδέες και ομάδες που διευρύνουν τα υπάρχοντα genres με νέους τρόπους ή που ανακαλύπτουν κάτι πραγματικά μοναδικό. Συμβαίνουν τόσα πολλά στην indie σκηνή που ανθίζει αυτή τη στιγμή που πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό το να κοιτάμε μικρές ομάδες και μικρούς τίτλους μαζί με τους υπόλοιπους τίτλους."

Αν και η Konami ανακοίνωσε πρόσφατα αυτή τη νέα στρατηγική, ο Jones δήλωσε ότι η εταιρεία ανάπτυξης τη σχεδιάζει εδώ και μήνες. Αυτή τη στιγμή η Konami εστιάζει σε μικρούς τίτλους που χρειάζονται χρηματοδότηση και υποστήριξη στην κυκλοφορία, ενώ δίνει λίγη παραπάνω σημασία στα games που αναπτύσσονται στην Ευρώπη λόγω της μεγάλης διαφοράς ώρας που έχουν με την Αμερική.

Διαβάστε περισσότερα για το Skelattack και συζητήστε για την Konami στο αντίστοιχο forum topic.

yesterday
Τα Call of Duty: Modern Warfare και Warzone προσθέτουν οθόνη χαιρετισμού "Black Lives Matter" yesterday

Το μήνυμα εμφανίζεται επίσης στις οθόνες loading και όταν αλλάζετε μεταξύ των modes.

Οι παίκτες των Call of Duty: Modern Warfare και Warzone παρακινούνται να κατεβάσουν ένα update με το οποίο προστίθεται στα games μία οθόνη χαιρετισμού που δηλώνει την υποστήριξή στο κίνημα Black Lives Matter.

Σύμφωνα με το The Verge, η οθόνη εμπεριέχει ένα μήνυμα για την κοινότητα των παικτών. Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής: "Η κοινότητά μας είναι πληγωμένη. Οι ανισότητες του συστήματος που βιώνει η κοινωνίας μας είναι για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο. Το Call of Duty και η Infinity Ward υπερασπίζονται την ισότητα και την ενσωμάτωση. Είμαστε κατά του ρατσισμού και της αδικίας που υπομένει η Μαύρη κοινότητα. Μέχρι να έρθει η αλλαγή και οι Μαύρες Ζωές να Μετράνε (Black Lives Matter), δεν θα είμαστε ποτέ η κοινωνία που πασχίζουμε να γίνουμε."

black lives matter call of duty

Η οθόνη θα εμφανίζεται σε όλους τους παίκτες που ξεκινάνε το παιχνίδι και σύμφωνα με τo The Verge εμφανίζεται επίσης και στις οθόνες loading και όταν αλλάζετε μεταξύ των διαφορετικών modes.

Διαβάστε περισσότερα για τα μέτρα ενάντια στον ρατσισμό που πήρε η Infinity Ward και συζητήστε για το Call of Duty στο αντίστοιχο forum topic.

yesterday
Notification