H Twisted Marionette και το Legendary Armory είναι πλέον γεγονός!!!

Μετά το σημερινό update, είναι πλέον έτοιμες οι καινούργιες ενημερώσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στους κατόχους των legendary αντικειμένων (Legendary Armory) και θα προσφέρουν νέες δοκιμασίες και προκλήσεις για όποιον είναι αρκετά γενναίος για να βρίσκεται στην ακτίνα μιας τεράστιας μηχανής. Διαβάστε τις  σημειώσεις ενημέρωσης στα φόρουμ μας  για όλες τις λεπτομέρειες.

Μάθετε περισσότερα για το Legendary Armory στην προηγούμενη ανάρτησή μας, όπου εξηγήσαμε αναλυτικά πως θα δουλέψει η νέα αυτή προσθήκη.

Όσοι κατευθυνθείτε προς το Eye Of The North για να αντιμετωπίσετε την Twisted Marionette, ελέγξτε πρώτα το gear σας για να είστε σίγουροι ότι δεν σας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις!
 



Μετάφραση – Επιμέλεια – Προσαρμογή: Η Ομάδα του  Guild Wars 2 Greece

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόγραμμα Εβδομαδιαίων Εκδηλώσεων Guild Wars 2: 12 Ιουλίου - 18 Ιουλίου

Τα  καλοκαιρινά μας σχέδια   για το Guild Wars 2 είναι γεμάτα με εκδηλώσεις! Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπό μας τις Δευτέρες για ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων της εβδομάδας και ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας στο  Twitter , στο  Instagram  και στο  Facebook  για νέα και ενημερώσεις. Μην ξεχνάτε ότι θα βρείτε πάντα σημαντικές πληροφορίες, συζητήσεις του Guild Wars 2 και community resources στα  επίσημα φόρουμ  μας.

Εάν είστε νέοι στο Guild Wars 2 ή επιστρέφετε στην Tyria μετά από ένα μακρύ ταξίδι τότε περιηγηθείτε στο #GW2Info hashtag στο Twitter για χρήσιμες συμβουλές! Έχετε συγκεντρώσει γνώση και σοφία από περιπέτειες σας; Χρησιμοποιήστε το hashtag για να μοιραστείτε τις δικές σας συμβουλές με την κοινότητα.

Επιστροφή στην ιστορία του Living World : "A Crack In The Ice"

Ενημερωθείτε για την ιστορία του κύκλου δράκων και προετοιμαστείτε για το  Guild Wars 2: End of Dragons . Συνδεθείτε στο Guild Wars 2 μεταξύ 12 και 18 Ιουλίου για να ξεκλειδώσετε το επεισόδιο της εβδομάδας δωρεάν! Ελέγξτε το γραμματοκιβώτιό σας στο παιχνίδι για ένα γράμμα που περιέχει story unlock token. Θα βρείτε το ξεκλείδωτο επεισόδιο στην ενότητα "  Living World Season 3   " στην καρτέλα story journal, η οποία βρίσκεται στον πίνακα Hero. Εάν έχετε ήδη ξεκλειδώσει το επεισόδιο στο παρελθόν, δεν χρειάζεστε τα tokens - είστε έτοιμοι!

Νέα achievements για τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στην κατηγορία "Bonus Events" της καρτέλας των achievements σας. Μπορείτε να τα ολοκληρώσετε ανά πάσα στιγμή για να προχωρήσετε στο meta-achievement του Seasons of the Dragons και να εργαστείτε για να κερδίσετε  legendary rewards    .
Εκτός από το νέο meta-achievement, υπάρχουν πολλά υπάρχοντα επιτεύγματα που μπορείτε να κερδίσετε, ανταμοιβές για συλλογή και μυστικά που μπορείτε να βρείτε στα ίδια τα επεισόδια. Υπάρχουν μερικοί εύχρηστοι σύνδεσμοι στο επίσημο wiki για να ξεκινήσετε.

"A Crack In The Ice"
 



Η Aurene είναι ένα μωρό-δράκος και χρειάζεται να της παρέχετε καθοδήγηση, εμπλουτισμό και πιθανώς μερικά καπνισμένα ψάρια. Αλλά η Taimi έχει κάποια επείγοντα νέα σχετικά με τις δυνατότητες της μαγείας των Elder Dragon, οπότε θα ταξιδέψετε βόρεια για να ερευνήσετε το Bitterfrost Frontier, πολύ κοντά στην επικράτεια του Jormag, ενώ η νέα σας φίλη παίρνει έναν υπνάκο.

Απαιτήσεις:  Guild Wars 2: Heart of Thorns™
Τοποθεσίες:   Auric Basin  ,  Hoelbrak  ,  Bitterfrost Frontier
Valuable Treasures:  Fresh Winterberry
Meta Achievement:    “A Crack in the Ice ”Mastery
Daily Achievements:  Daily Bitterfrost Frontier

Μετάφραση – Επιμέλεια – Προσαρμογή: Η Ομάδα του     Guild Wars 2 Greece

Διαβάστε περισσότερα...

Panagiotis Giolandis απάντησε στο θέμα 'Οδηγός Gold Farm 2021!' στο φόρουμ. 2 years ago

Σε ευχαριστούμε για τα updates, ίσως το κατεβάσω ξανά μέσα στο μήνα.

Στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Διαβάστε περισσότερα...

Panagiotis Giolandis απάντησε στο θέμα 'Οδηγός Gold Farm 2021!' στο φόρουμ. 2 years ago

Ο Michalis Skountis δημοσίευσε το καινούργιο του βίντεο στο οποίο δείχνει τρόπους για gold farm ώστε να αυξήσετε τα χρήματά σας στο παιχνίδι. Ακολουθήστε και το κανάλι του ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα του βίντεο και τους οδηγούς του που θα σας βοηθήσουν στο παιχνίδι σας.

www.youtube.com/watch?v=8fYGqQzpg5s

Διαβάστε περισσότερα...

Γνωρίστε ξανά στις 13 Ιουλίου την επική μάχη που ζήσαμε στο Living Season 1: Scarlet Wars με την Twisted Marionette!

Η Scarlet Briar τρομοκρατούσε το Lornar's Pass με το superwapon της, την Twisted Marionette, λίγο πριν την καταστροφική επίθεση της στην πόλη της Lion's Arch. Οι ήρωες της Tyria οργάνωσαν μια γρήγορη αντεπίθεση, έκοψαν τα αλυσοπρίονα και την κατέστρεψαν σε ένα δυσοίωνο αλλά αδρανές σωρό απορριμμάτων.

Εκείνοι που πολεμούσαν την Twisted Marionette πριν από χρόνια το θυμούνται ακόμη, και το ίδιο κάνουν και τα Mists. Ταξιδέψτε στο Eye of the North με την ομάδα σας και καταστρέψτε τη μαριονέτα για άλλη μια φορά για να σταματήσετε τη μνήμη της να ενισχύεται με την πραγματικότητα.

Μιλήστε με το Mist Stranger κοντά στο Scrying Pool για να μάθετε πώς εσείς και οι σύμμαχοί σας μπορείτε να διακόψετε τη δύναμη της Twisted Marionette, να προχωρήσετε στον παγκόσμιο στόχο της κοινότητας και να κερδίσετε achievements και ανταμοιβές.

Η εκδήλωση μπόνους συνεχίζεται από τις 13 Ιουλίου έως τις 20 Ιουλίου και η μάχη της Twisted Marionette θα είναι μετά μόνιμα διαθέσιμη ως αποστολή ομάδας.

youtu.be/s6zplP5_-tw

Η Ομάδα του  Guild Wars 2 Greece

Διαβάστε περισσότερα...

Το Legendary Armory έρχεται στο Guild Wars 2 στις 13 Ιουλίου!
 



Ισχυρό, ευέλικτο και εξαιρετικά cool: o Legendary εξοπλισμός είναι το απόλυτο βραβείο για τους ήρωες της Tyria. Αλλά θα μπορούσε να είναι πιο απόλυτο. Την επόμενη εβδομάδα φτάνει το Legendary Armory, δίνοντάς σας έναν βολικό τρόπο για όλους τους χαρακτήρες σας να μοιράζονται κάθε κομμάτι του Legendary εξοπλισμού που έχετε ξεκλειδώσει στις πολλές περιπέτειες σας στην Tyria!

Όλος ο κατάλογός σας με άψογα ντυμένους χαρακτήρες επιπέδου 80 θα έχει δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα ξεκλείδωτα Legendary όπλα, armor, back items, trinkets, runes, και sigils σας, χωρίς να υποφέρετε να πρέπει να ψάξετε την τράπεζά σας για αυτά.

Αποθηκεύοντας τα Legendaries!
 

Όταν θα συνδεθείτε σε έναν χαρακτήρα από τις 13 Ιουλίου, ο account-bound Legendary εξοπλισμός που βρίσκεται στα character inventories, equipment panels, και στην account bank θα μετατραπεί αυτόματα στο Legendary Armory. Το Legendary Armory είναι εντελώς δωρεάν για χρήση και θα περιλαμβάνει αυτόματα όλο τον Legendary εξοπλισμό που θα κυκλοφορήσει στο μέλλον.

Τα Unbound legendaries θα παραμείνουν στο inventory σας. Εάν διαθέτετε bound copies των Sunrise ή Twilight, τα greatswords θα προστεθούν στο Legendary Armory και θα λάβετε tokens για χρήση στην κατασκευή του Eternity (ένα Eternity που παράγεται χρησιμοποιώντας tokens θα γίνεται account-bound).

Κάθε κομμάτι εξοπλισμού στο Legendary Armory αντιμετωπίζεται ως ένα μοναδικό αντικείμενο, όπως θα ήταν στο inventory σας. Αν θέλετε να προσαρμόσετε ένα equipment template τοποθετώντας το Legendary σπαθί Bolt σε δύο weapon slots, θα πρέπει να αποκτήσετε και να δεσμεύσετε δύο αντίγραφα του Bolt.

Ο μέγιστος αριθμός αντιγράφων ενός αντικειμένου που μπορεί να κρατήσει το Legendary Armory καθορίζεται από τον αριθμό των equipment slots που μπορεί να καταλάβει. Αυτό το όριο υπάρχει, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ότι θα ξεκλειδώσετε κατά λάθος περισσότερα αντίγραφα ενός συγκεκριμένου Legendary από ό, τι μπορείτε να εξοπλιστείτε. Δεδομένου ότι κανένας χαρακτήρας δεν μπορεί ποτέ να εξοπλιστεί με περισσότερα από τέσσερα σπαθιά ταυτόχρονα, το Legendary Armory θα κρατά το πολύ τέσσερα αντίγραφα του Bolt και το πολύ τέσσερα αντίγραφα του The Shining Blade. Ένα equipment template έχει μόνο χώρο για δύο staves, οπότε το Legendary οπλοστάσιο σας θα κρατά το πολύ δύο αντίγραφα του Bifrost και δύο αντίγραφα του Nevermore.

Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από τα αποθηκευμένα legendary αντικείμενά σας για να δείτε πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των αντιγράφων που έχετε έτοιμα για να εξοπλιστείτε, πόσα έχετε ξεκλειδώσει και πόσα περισσότερα μπορείτε να ξεκλειδώσετε. Αυτοί οι αριθμοί είναι επίσης ορατοί στην επάνω δεξιά γωνία του εικονιδίου κάθε στοιχείου.

Έχουμε εντοπίσει έναν μικρό αριθμό παικτών (περίπου 0,008%) που κατέχουν περισσότερα account-bound αντίγραφα ενός μοναδικού Legendary αντικειμένου από ότι το Legendary Armory μπορεί να κρατήσει. Θα επικοινωνήσουμε με αυτούς τους παίκτες τις ημέρες μετά την κυκλοφορία με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος.

Χρησιμοποιώντας τα Legendaries!

Μόλις ένα legendary αντικείμενο αποθηκευτεί στο Legendary Armory, κάθε χαρακτήρας επιπέδου 80 στο λογαριασμό σας μπορεί να το χρησιμοποιήσει, υπό την προϋπόθεση ότι είναι διαθέσιμο στο profession και στο elite specialization. Θα βρείτε τα legendaries στην καρτέλα εξοπλισμού σας μαζί με equippable inventory items, αλλά δεν θα καταλαμβάνουν πλέον χώρο στο inventory σας!

Μπορείτε να εξοπλιστείτε με αντικείμενα από το Legendary Armory κάνοντας διπλό κλικ σε αυτά ή κάνοντας κλικ και σύροντάς τα σε μια υποδοχή. Κάνοντας δεξί κλικ σε μια equipment slot θα εμφανιστεί ένα βολικό dropdown menu, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξοπλιστείτε με τα διαθέσιμα legendary items, να εξοπλιστείτε με non-legendary item από το inventory σας ή από το armory ή να να προσαρμόσετε ένα equipped item στα άλλα πρότυπα του εξοπλισμού σας. Μόλις τοποθετήσετε ένα Legendary item σε πολλά equipment templates, μπορείτε να ορίσετε διαφορετικά attributes, επιλογές αναβάθμισης και skins για το κάθε ένα.

Είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά!
 


Σε αυτήν την ενημέρωση, έχουμε επίσης τονίσει μερικές λεπτομέρειες για να κάνουμε τη χρήση των legendaries πιο διασκεδαστική και βολική.

Free Legendary Transmutation
Για την αλλαγή της εμφάνισης του legendary equipment δεν απαιτούνται πλέον transmutation charges.

Equipment and Build Templates at Hand
Κάντε κλικ στο βέλος πάνω από την εναλλαγή αλλαγής όπλων για γρήγορη εναλλαγή σε οποιονδήποτε equipment και build templates.

Συγχαρητήρια!
Δεσμεύοντας ένα legendary στον λογαριασμό σας, θα σας προσφέρει λίγο περισσότερο θαυμασμό και κάποιες συμβουλές σχετικά με τη φύση, την προέλευση ή τους προηγούμενους κατόχους του αντικειμένου σας.

Begone, Magic Spheres!
Τα Legendary trinkets που είναι διαθέσιμα με και χωρίς visual effects, όπως το Conflux and το Transcendence, θα διαθέτουν πλέον εναλλαγή ορατότητας για τα εφέ τους.

Προσθέστε αντικείμενα στο Legendary Armory!

Εάν δεν έχετε legendary items, είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπείτε και να ολοκληρώσετε τα achievements του Living World Return! Θα προχωρήσετε προς την ολοκλήρωση κάθε tier του meta-achievement του Seasons of the Dragons και θα κερδίσετε ανταμοιβές που αξίζουν έναν ήρωα:
  • Ολοκληρώστε 4 meta-achievement - Ascended weapon choice
  • Ολοκληρώστε 10 meta-achievement — Fragment of Prismatic Light
  • Ολοκληρώστε 16 meta-achievement - 32-slot inventory bag
  • Ολοκληρώστε 24 meta-achievement  - Legendary amulet και τον τίτλο "Returning Champion"
Το Fragment of Prismatic Light μπορεί να εξαργυρωθεί στο Guild Wars 2: End of Dragons ™ για ένα third-generation legendary precursor weaponΘα έχετε ένα καλά εφοδιασμένο legendary armory στις 13 Ιουλίου; Μην ξεχάσετε να κάνετε ένα ενδελεχή equipment check πριν κατευθυνθείτε βόρεια για να αντιμετωπίσετε τις  Twisted Marionette  .

Μετάφραση – Επιμέλεια – Προσαρμογή: Η Ομάδα του    Guild Wars 2 Greece

Διαβάστε περισσότερα...

Όλη η επίσημη ανακοίνωση της Arena Net για το Guild Wars 2:

"Γεια σε όλους! Είμαι η Rubi Bayer και ίσως να με γνωρίζετε ήδη ως οικοδεσπότης του Guild Chat και των Guild Wars 2 livestreams. Αυτό είναι το πιο ορατό κομμάτι του της δουλειάς μου, αλλά ως μέλος του Community team, αναλαμβάνω τακτικές δουλειές πίσω από τα παρασκήνια.

Η υπόλοιπη ομάδα της Κοινότητας και εγώ συνεργαστήκαμε με την ομάδα ανάπτυξης για να βελτιώσουμε τη συνεχή επικοινωνία μας με όλους εσάς. Οι αντιδράσεις σας στα blog post του  Guild Wars 2 Live Summer 2021  , τα εβδομαδιαία προγράμματα εκδηλώσεων και οι αναρτήσεις σας σχετικά με τα skill and balance previews επιβεβαιώνουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Συνεχίζοντας αυτήν την τάση, έχουμε μερικές σημαντικές ενημερώσεις για να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα.

 



Μία σύντομη εισαγωγή

Είμαι ο JT και είμαι υπεύθυνος για το franchise του Guild Wars®  και της ArenaNet. Είμαι σκηνοθέτης στο στούντιο για λίγο πάνω από έξι χρόνια. Η ArenaNet όμως είναι διαφορετική, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο μέρος ήμουν ποτέ. Έχω την τιμή να είμαι μέρος αυτού του παιχνιδιού, της ομάδας και της κοινότητας.

Όταν μπήκα σε αυτόν τον ρόλο, σκέφτηκα πολλά για το τι κάναμε καλά και τι πρέπει να κάνουμε. Αυτή η αναδρομή με πήγε πίσω στις πρώτες μέρες του στούντιο. Η ArenaNet ιδρύθηκε με στόχο την επιδίωξη της καινοτομίας εστιάζοντας στην επίλυση προβλημάτων των παικτών πρώτα. Το Guild Wars και το Guild Wars 2 είναι άμεσα αποτελέσματα αυτής της επιδίωξης. Είναι σημαντική αυτή η πρώτη προσέγγιση για τον παίκτη ώστε να βρίσκεται στο επίκεντρο μπροστά σε όλα όσα κάνουμε.

Σήμερα θα μοιραστούμε μερικές σημαντικές ενημερώσεις σχετικά με το επερχόμενο expansio, το Guild Wars 2: End of Dragons ™ , το live game και μερικές αλλαγές που θα κάνουμε για να επαναπροσδιορίσουμε τα ιδανικά που διαμόρφωσαν το Guild Wars franchise από την αρχή . Πιστεύω ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα για το Guild Wars 2 .

 

Guild Wars 2: End of Dragons ™

Καθώς η ανάπτυξη του expansion έχει προχωρήσει και οι πραγματικές προκλήσεις του προηγούμενου ενάμιση έτους έχουν αλλάξει τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε, καθίσταται σαφές ότι χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο για να προσφέρουμε το δημιουργικό μας όραμα για την Cantha. Ως αποτέλεσμα, καθυστερούμε την κυκλοφορία του Guild Wars 2: End of Dragons από τα τέλη του 2021 έως τις αρχές του 2022.

Εκτιμούμε την υπομονή σας καθώς αφιερώνουμε χρόνο για να δώσουμε στo expansion την προσοχή που τoy αξίζει. Είμαι απίστευτα περήφανος για το έργο που κάνει η ομάδα για να φέρει τη Cantha στη ζωή και δεν μπορούμε να περιμένουμε να το δείτε και να το ζήσετε μόνοι σας. Μην ξεχάσετε να συντονιστείτε στις 27 Ιουλίου sτo Livestream για μια πρώτη ματιά στο expansion Guild Wars 2: End of Dragons.

Ένα οικείο πρόσωπο επιστρέφει.

Ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς μου είναι να σχεδιάζω το μέλλον. Έχουμε μερικά μεγάλα σχέδια για το Guild Wars 2 και τα φιλόδοξα σχέδια απαιτούν φιλόδοξους ηγέτες. Ήξερα ότι χρειαζόμουν έναν συνεργάτη για να μοιραστώ το φορτίο για να πετύχουμε τους μακροπρόθεσμους στόχους μας και να σας παραδώσουμε τις εμπειρίες παιχνιδιού που σας αξίζουν. Χρειαζόμουν κάποιον που να έχει καταλάβει στενά το franchise και, το πιο σημαντικό, τους παίκτες μας.Γι' αυτό, είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι ο πρώην σκηνοθέτης του Guild Wars 2 Colin Johanson επέστρεψε στην ArenaNet για να με βοηθήσει και να ηγηθεί του στούντιο μαζί μου.

Τσου, Τσου!

Γεια, κοινότητα του Guild Wars! Κόλιν εδώ. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην ArenaNet. Όταν αποφάσισα να φύγω από το στούντιο το 2016, ήταν μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που έχω πάρει στην καριέρα μου. Πέρασα πάνω από 11 χρόνια δουλεύοντας στο franchise του Guild Wars ως σχεδιαστής και διευθυντής παιχνιδιών. Ένα από τα πρώτα έργα που δούλεψα ποτέ στην ArenaNet ήταν να φτιάξω ένα quest όπου βοηθήσατε ένα μικρό κορίτσι που ονομάζεται Gwen να βρει το χαμένο φλάουτο της και το τελευταίο έργο να ηγηθώ της ομάδας, μέσω της προπαραγωγής, που δημιούργησε το expansion Guild Wars 2: Path of Fire™Το Guild Wars, αυτή η κοινότητα και η ομάδα της ArenaNet κατέχουν μια βαθιά θέση στην καρδιά μου και η επιστροφή μου είναι σαν να γυρίσω σπίτι μου.

Όταν ο JT μου έδωσε την ευκαιρία να βοηθήσω και να οδηγήσω το στούντιο μαζί του, περάσαμε πολύ χρόνο μιλώντας για το Guild Wars , το μέλλον του και το ενδιαφέρον μας για την ανανέωση του ενδιαφέροντος των παικτών μας στο παιχνίδι. Το να φέρουμε την προοπτική του παίκτη στη διαδικασία ανάπτυξης είναι ένα τεράστιο κομμάτι για εμάς και είναι αυτό που έκανε το Guild Wars ένα επιτυχημένο franchise από την αρχή. Πριν ξεκινήσουμε το Guild Wars και το Guild Wars 2, τα διαθέσαμε σε δημόσιες δοκιμές για να συγκεντρώσουμε τα σχόλιά σας και να κάνουμε βελτιώσεις. Αφού δημοσιεύτηκαν live, αξιολογήσαμε τα σχόλιά σας και τις ενέργειές σας στο παιχνίδι και χρησιμοποιήσαμε αυτά τα δεδομένα για να κάνουμε μια καλύτερη εμπειρία για την κοινότητά μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε αυτόν τον τομέα στο μέλλον.

Το να μιλάς είναι το εύκολο μέρος. Οι πράξεις είναι που έχουν σημασία. Ας μιλήσουμε λοιπόν για ένα συγκεκριμένο βήμα που κάνουμε για να βελτιωθούμε σε αυτό το μέτωπο. Το project του Guild Wars 2 είναι μεγάλο και περίπλοκο με πολλές μοναδικές εμπειρίες, όπως το Living World ™, το World vs. World, το Player vs. Player, το endgame PvE και άλλα. Παραδοσιακά, ο διευθυντής του παιχνιδιού είχε την προσοχή του χωρισμένη μεταξύ της εποπτείας της ανάπτυξης του live game και των expansions. Για να διασφαλίσουμε ότι το live game λαμβάνει την προσοχή που του αξίζει, ο JT και εγώ έχουμε δημιουργήσει έναν νέο ρόλο που επικεντρώνεται στην κορυφαία στρατηγική ανάπτυξης για το live game και έτσι διασφαλίζουμε ότι σας προσφέρουμε μια συνεπή, ποιοτική εμπειρία. Θεωρήσαμε ότι ήταν σημαντικό να βρούμε κάποιον για το ρόλο που γνώριζε το franchise μέσα και έξω και θα είναι ένας ακούραστος εκπρόσωπος για τους παίκτες. Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Josh Davis (γνωστός και ως Grouch) επανήλθε στην ομάδα ως Επικεφαλής Ζωντανών Επιχειρήσεων!

 

Do It Live!

Γεια! Είμαι ο Josh "Grouch" Davis. Η γεφύρωση του χάσματος μεταξύ παικτών και προγραμματιστών είναι ένα πάθος μου και είναι μέρος του γιατί (και πώς) μπήκα στον κλάδο για να ξεκινήσω. Όταν ο JT και ο Colin με ρώτησαν αν θα με ενδιέφερε να επανέλθω στο στούντιο για να βοηθήσω και να επαναλάβω τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη των παικτών, δεν θα μπορούσα να πω όχι. Είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ με μια τόσο ταλαντούχα ομάδα προγραμματιστών για να γράψω το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του Guild Wars 2 .Έχουμε περάσει μερικούς μήνες με τη live team, ξεκινώντας με την ανάρτηση για το Summer 2021 Live που δημοσιεύσαμε τον Απρίλιο. Είναι λίγο ενοχλητικό να δημοσιεύουμε λεπτομερείς ημερομηνίες κυκλοφορίας πολύ πριν καθώς η ανάπτυξη του παιχνιδιού μπορεί να είναι λίγο απρόβλεπτη. Ωστόσο, γενικά, πιστεύω ότι τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων και σκοπεύουμε να προωθήσουμε αυτό το επίπεδο επικοινωνίας όσο μπορούμε για να προχωρήσουμε. Είναι μια νέα περιοχή για την ArenaNet, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτήν την κατεύθυνση.

Εκτός από το Living World Return, αυτός ο οδικός χάρτης ανακοίνωσε μερικές σημαντικές προσθήκες που έρχονται στο παιχνίδι αυτό το καλοκαίρι, δηλαδή το Twisted Marionette και το Legendary Armory. Δώσαμε προτεραιότητα σε αυτές τις λειτουργίες, επειδή γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικές για εσάς αφού μας έχετε πει πολλά σχετικά. Έχοντας αυτό κατά νου, θα θέλαμε να δώσουμε δύο ακόμη πολυαναμενόμενες ενημερώσεις που γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικές για πολλούς από εσάς.

Συμμαχίες Πότε;
Αυτή την χρονιά.

Το World Restructuring (επίσης γνωστό ως Alliances) είναι ένα χαρακτηριστικό που στοχεύει στην παροχή μιας πιο ισορροπημένης εμπειρίας στο World vs. World δημιουργώντας δυναμικές αντιστοιχίσεις των servers, χρησιμοποιώντας συντεχνίες που έχουν οριστεί από το WvW, συμμαχίες (μια συλλογή από συντεχνίες που δημιουργούνται από παίκτες) και ενεργούς παίκτες του WvW ως οδηγούς. Αυτή είναι η εξέλιξη σε σύγκριση με το τρέχον σύστημα που βασίζεται στους κόσμους και στο world linking. Το σύστημα θα μας δώσει περισσότερη ευελιξία και λεπτομέρεια κατά τη δημιουργία νέων αγώνων και θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση φυσικών διακυμάνσεων του πληθυσμού με την πάροδο του χρόνου. Θα δώσει επίσης στους παίκτες περισσότερη ευελιξία στην επιλογή του, με ποιον θέλουν να παίξουν σε συνεχή βάση.

Το World Restructuring είναι μια μεγάλη αλλαγή στο WvW και θέλουμε να το κάνουμε σωστά. Έχουμε διαβάσει πολλά από τα σχόλιά σας σχετικά με το σύστημα - χιλιάδες δημοσιεύσεις όλα αυτά τα χρόνια. Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει απόλυτη συναίνεση για το πώς πρέπει να λειτουργεί αυτό το game mode. Είναι μια μεγάλη θεμελιώδης αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του mode αυτού και αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό. Στο παρελθόν, κάναμε μερικές φορές το λάθος να κυκλοφορήσουμε την «τελική» έκδοση μιας δυνατότητας και να διαπιστώσουμε ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, πράγμα που σημαίνει ότι χάσαμε χρόνο και πόρους. Για να το αποφύγουμε αυτό, θα κάνουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά αυτή τη φορά για να βεβαιωθούμε ότι η φωνή σας μπορεί να μας βοηθήσει να ενημερώσουμε την ανάπτυξη του World Restructuring.

Οι λειτουργίες του World Restructuring θα κυκλοφορήσουν σε beta πολλαπλών φάσεων. Αυτό σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσουμε ένα μέρος του παγκόσμιου συστήματος αναδιάρθρωσης, θα το δοκιμάσουμε μαζί σας στο live game, θα συγκεντρώσουμε τα σχόλιά σας και, στη συνέχεια, θα το επανακυκλοφορήσουμε στην τελική του έκδοση. Τα στοιχεία του game mode θα είναι λειτουργικά, αλλά όχι τελικά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε πιο εύκολα να αντιδράσουμε στα σχόλιά σας χωρίς να χρειαστεί να ξαναγράψουμε μια δέσμη κώδικα. Μόλις συνεργαστούμε μαζί σας για να κλειδώσουμε το σχεδιασμό και την εφαρμογή, θα το ετοιμάσουμε και θα το βγάλουμε από το beta. 
Θα επιστρέψουμε τον Αύγουστο για να μοιραστούμε μια επισκόπηση του τρόπου λειτουργίας του World Restructuring κατά τον χρόνο των πρώτων live beta events.Η επικοινωνία μας σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό τα τελευταία χρόνια έχασε το δρόμο της. 

Στο παρελθόν, οι αναπτυξιακές προτεραιότητες απομακρύνθηκαν από το WvW και, δυστυχώς, τόσο το World Restructuring όσο και οι παίκτες μας που, ως αποτέλεσμα, υπέφεραν. Η νέα μας ηγετική ομάδα βλέπει το WvW ως ακρογωνιαίο λίθο του Guild Wars 2 , και θα είναι το επίκεντρο της δικής μας προόδου.

Client Performance Optimization

Σας ακούσαμε δυνατά και καθαρά - Το Guild Wars 2 χρειάζεται καλύτερα fps. Συμφωνούμε. Εργαζόμαστε ενεργά για την αναβάθμιση της μηχανής μας στο DirectX 11, και αναμένουμε να μπορέσουμε να το διαθέσουμε σε ένα beta opt-in αργότερα αυτό το έτος. Μια σημαντική σημείωση είναι ότι η αναβάθμιση στο ίδιο το DX11 δεν είναι μια μαγική επιδιόρθωση από μόνη της για τα ποσοστά των fps. Μερικοί παίκτες μπορεί να μην παρατηρήσουν καθόλου διαφορά. Ωστόσο, η αναβάθμιση σε DX11 ανοίγει πολλές πόρτες για τη βελτίωση της απόδοσης - για παράδειγμα το multithreading CPU. Ανοίγει επίσης το δρόμο για μερικές πιθανές αναβαθμίσεις γραφικών στη συνέχεια.

Επενδύουμε στην υποδομή, τη μηχανή και τα γραφικά μας επειδή κοιτάζουμε το μέλλον. Αυτή είναι μια μακροπρόθεσμη προσπάθεια.

Μέχρι την επόμενη φορά

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το υπόλοιπο του 2021 και δεν μπορούμε να περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί σας στις 27 Ιουλίου κατά τη ζωντανή ροή του Guild Wars 2: End of Dragons First Look! Έχουμε ένα νέο τρέιλερ, αποκαλύψεις λειτουργιών και πληροφορίες, νέα σχετικά με elite specialization beta events και λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία, τους χαρακτήρες, την τέχνη, το σχεδιασμό των εκδηλώσεων και πολλά άλλα. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε να ανακαλύψετε πολλά μυστικά όταν επισκέπτεστε την Cantha, οπότε ενώ δεν θέλουμε χαλάσουμε την έκπληξη, έχουμε ακόμα πολλά να μοιραστούμε μαζί σας τώρα και να τα κυκλοφορήσουμε! Έχουμε σχεδιάσει περισσότερα livestreams του Guild Wars 2: End of Dragons μέχρι το υπόλοιπο του 2021 που θα σας φέρουν περισσότερα νέα σχετικά με το expansion.Η κοινότητά μας είναι η ψυχή όλων όσων κάνουμε. Σας ευχαριστώ που συμμετέχετε ενεργά σε αυτό.

 

Rubi, JT, Colin, Josh και η ομάδα ArenaNet "

Εν αναμονή λοιπόν...

Μετάφραση – Επιμέλεια – Προσαρμογή: Η Ομάδα του     Guild Wars 2 Greece

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόγραμμα Εβδομαδιαίων Εκδηλώσεων Guild Wars 2: 05 Ιουλίου - 11 Ιουλίου

Τα   καλοκαιρινά μας σχέδια   για το Guild Wars 2 είναι γεμάτα με εκδηλώσεις! Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπό μας τις Δευτέρες για ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων της εβδομάδας και ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας στο   Twitter    , στο   Instagram   και στο   Facebook   για νέα και ενημερώσεις. Μην ξεχνάτε ότι θα βρείτε πάντα σημαντικές πληροφορίες, συζητήσεις του Guild Wars 2 και community resources στα   επίσημα φόρουμ   μας.

Εάν είστε νέοι στο Guild Wars 2 ή επιστρέφετε στην Tyria μετά από ένα μακρύ ταξίδι τότε περιηγηθείτε στο #GW2Info hashtag στο Twitter για χρήσιμες συμβουλές! Έχετε συγκεντρώσει γνώση και σοφία από περιπέτειες σας; Χρησιμοποιήστε το hashtag για να μοιραστείτε τις δικές σας συμβουλές με την κοινότητα.

Επιστροφή στην ιστορία του Living World : “Rising Flames”

Ενημερωθείτε για την ιστορία του κύκλου δράκων και προετοιμαστείτε για το   Guild Wars 2: End of Dragons   . Συνδεθείτε στο Guild Wars 2 μεταξύ 05 και 11 Ιουλίου για να ξεκλειδώσετε το επεισόδιο της εβδομάδας δωρεάν! Ελέγξτε το γραμματοκιβώτιό σας στο παιχνίδι για ένα γράμμα που περιέχει story unlock token. Θα βρείτε το ξεκλείδωτο επεισόδιο στην ενότητα "  Living World Season 3  " στην καρτέλα story journal, η οποία βρίσκεται στον πίνακα Hero. Εάν έχετε ήδη ξεκλειδώσει το επεισόδιο στο παρελθόν, δεν χρειάζεστε τα tokens - είστε έτοιμοι!

Νέα achievements για τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στην κατηγορία "Bonus Events" της καρτέλας των achievements σας. Μπορείτε να τα ολοκληρώσετε ανά πάσα στιγμή για να προχωρήσετε στο meta-achievement του Seasons of the Dragons και να εργαστείτε για να κερδίσετε   legendary rewards   .
Εκτός από το νέο meta-achievement, υπάρχουν πολλά υπάρχοντα επιτεύγματα που μπορείτε να κερδίσετε, ανταμοιβές για συλλογή και μυστικά που μπορείτε να βρείτε στα ίδια τα επεισόδια. Υπάρχουν μερικοί εύχρηστοι σύνδεσμοι στο επίσημο wiki για να ξεκινήσετε.

“Rising Flames”

Ο Legate Minister Caudecus δραπέτευσε, ο αρχαίος mursaat Lazarus the Dire επέστρεψε και ο Elder Dragon Primordus αναστατώνει τη γη κάτω από τα πόδια της Τυρια. Ταξιδέψτε στο θανάσιμο Ring of Fire Islands και μάθετε πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις αυξανόμενες απειλές.

Απαιτήσεις:   Guild Wars 2: Heart of Thorns™
Τοποθεσίες:   Rata Novus Ember Bay Auric Basin
Valuable Treasures:  Petrified Wood
Meta Achievement:  “Rising Flames” Mastery
Daily Achievements:  Daily Ember Bay
 



PvP Tournament Week και Tournament of Legends

Ετοιμαστείτε για μια εβδομάδα πολεμικού χάους! Κατά τη διάρκεια του PvP Tournament Week κάθε μέρα θα υπάρχουν οκτώ επιπλέον αυτοματοποιημένα καθημερινά τουρνουά διαφορετικής μορφής, αντισταθμισμένα από τα κανονικά Conquest tournaments . Συγκεντρώστε το pio αξιόπιστο πλήρωμά σας και εγγραφείτε για να παίξετε στον πίνακα του τουρνουά, στο μενού PvP. Το εφέ Greater Call of the Mists θα είναι ενεργό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οπότε είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κερδίσετε επιπλέον ανταμοιβές για το παιχνίδι.

Δευτέρα, 5 Ιουλίου: 2v2 Team Deathmatch
Τρίτη 6 Ιουλίου: 3v3 Team Deathmatch
Τετάρτη 7 Ιουλίου: Stronghold
Πέμπτη 8 Ιουλίου: 4v4 Team Deathmatch
Παρασκευή 9 Ιουλίου: 2v2 Team Deathmatch
Σάββατο 10 Ιουλίου: 3v3 Team Deathmatch

Kυριακή 11 Ιουλίου: Τουρνουά LegendsΔείξτε τις ικανότητές σας για την ευκαιρία να κερδίσετε legendary weapons, gems και πολλά άλλα!
Μορφή: 5v5 conquest, Swiss; καμία απαίτηση προκριματικών πόντων.
 


Μετάφραση – Επιμέλεια – Προσαρμογή: Η Ομάδα του  Guild Wars 2 Greece

Διαβάστε περισσότερα...

Εκπληρώστε τα όνειρά σας με το μοναδικό Dreamwalker Longbow Skin!

Αυτές οι απατηλές λεπτές καμπύλες του νέου longbow ενισχύθηκαν με αιθέριο φως. Προσθέστε λίγη δύναμη και ομορφιά στην ντουλάπα σας αυτή την εβδομάδα συνδυάζοντάς τα με το Dreamwalker Scythe Staff Skin, το Dreamwalker Dagger Skin και το Dreamwalker Sword Skin που έχουν έκπτωση 20%!

 



Ξεκλειδώστε ένα επεισόδιο σεζόν 3 του Living World δωρεάν!

Προετοιμαστείτε για το Guild Wars 2: End of Dragons και παρακολουθήστε τα επεισόδια Living World ™ που χάσατε! Συνδεθείτε στο Guild Wars 2 πριν από τις 13 Ιουλίου για να ξεκλειδώσετε το "Rising Flames" δωρεάν.

Τι υπάρχει σε απόθεμα!

Ενημερώνουμε τον κατάλογό μας με armor skin sets αυτήν την εβδομάδα. Σταματήστε στο Gem Store και δείτε τι σας εντυπωσιάζει!

Επιστρέφει σήμερα!

Skyscale Chair - 20% έκπτωση

Επιστρέφει αυτήν την εβδομάδα!

Skyscale Ascension Mounts Pack - 40% έκπτωση

Μετάφραση – Επιμέλεια – Προσαρμογή: Η Ομάδα του   Guild Wars 2 Greece

Διαβάστε περισσότερα...

Μετά από μεγάλη ανυπομονησία, επιτέλους η Arena Net έκανε την πρώτη της ανακοίνωση για το νέο expansion που έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό το End of Dragons.

Συνοπτικά, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν:

- Το νέο expansion θα κυκλοφορήσει τέλος του 2021 - αρχές 2022
- Δημιουργία WvW alliances
- Σχεδιασμός του expansion και πιθανότατα ολόκληρου του Guild Wars 2 πάνω σε νέα engine όπου θα χρησιμοποιείται η DX11 και περισσότερα Cores του επεξεργαστή. Αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι μία θεαματική αύξηση στα fps.
- Νέα elite Specializations και πιθανότατα νέο profession. Οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για νέο race δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί.
- Επιστροφή ενός μεγάλου κεφαλαίου για το Guild Wars 2, του Colin Johanson ο οποίος είχε εργαστεί στο project 11 χρόνια και είχε αποχωρήσει, για προσωπικούς του λόγους, το 2016.

Περισσότερα θα δούμε φυσικά στο Livestream που έχει ανακοινωθεί για τις 27 Ιουλίου και θα είναι μία πρώτη ματιά στο νέο expansion.

Περισσότερα σε λίγο....

 



Διαβάστε περισσότερα...

Η μόδα στο Guild Wars 2 ξαναχτυπά με το Shatterspark Gloves Skin!

Γάντια Shatterspark

Οι master crafters μας έδεσαν μαζί θραύσματα από οδοντωτό μέταλλο και φωτεινό κεραυνό σε ένα ζευγάρι γαντιών για να δώσουν τη δύναμη της καταιγίδας στα χέρια σας.
 



Ξεκλειδώστε ένα επεισόδιο σεζόν 3 του Living World δωρεάν!

Προετοιμαστείτε για το Guild Wars 2: End of Dragons και αποκτείστε τα επεισόδια του Living World ™ που χάσατε! Συνδεθείτε στο Guild Wars 2 πριν από τις 6 Ιουλίου για να ξεκλειδώσετε το "Out of the Shadows" δωρεάν.

Τι υπάρχει σε απόθεμα

Επισκεφτείτε το Gem Store αυτήν την εβδομάδα για να δείτε το ενημερωμένο απόθεμά μας για καλοκαιρινά skins!

Επιστρέφουν σήμερα

Πακέτο Skyscale Horns και πακέτο Enchanted Dragon Crown - 20% έκπτωση
Μίνι Bloodstone Rock - 75% έκπτωση

Επιστρέφουν αυτήν την εβδομάδα

Skyscale Hatchling Harvesting Tool, Skyscale Hatchling Logging Tool και Skyscale Hatchling Mining Tool - 20% έκπτωση

Μετάφραση – Επιμέλεια – Προσαρμογή: Η Ομάδα του    Guild Wars 2 Greece

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόγραμμα Εβδομαδιαίων Εκδηλώσεων Guild Wars 2: 28 Ιουνίου - 04 Ιουλίου

Τα  καλοκαιρινά μας σχέδια  για το Guild Wars 2 είναι γεμάτα με εκδηλώσεις! Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπό μας τις Δευτέρες για ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων της εβδομάδας και ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας στο  Twitter   , στο  Instagram  και στο  Facebook  για νέα και ενημερώσεις. Μην ξεχνάτε ότι θα βρείτε πάντα σημαντικές πληροφορίες, συζητήσεις του Guild Wars 2 και community resources στα  επίσημα φόρουμ  μας.

Εάν είστε νέοι στο Guild Wars 2 ή επιστρέφετε στην Tyria μετά από ένα μακρύ ταξίδι τότε περιηγηθείτε στο #GW2Info hashtag στο Twitter για χρήσιμες συμβουλές! Έχετε συγκεντρώσει γνώση και σοφία από περιπέτειες σας; Χρησιμοποιήστε το hashtag για να μοιραστείτε τις δικές σας συμβουλές με την κοινότητα.

Επιστροφή στην ιστορία του Living World : “Out of the Shadows”

Ενημερωθείτε για την ιστορία του κύκλου δράκων και προετοιμαστείτε για το  Guild Wars 2: End of Dragons  . Συνδεθείτε στο Guild Wars 2 μεταξύ 29 Ιουνίου και 04 Ιουλίου για να ξεκλειδώσετε το επεισόδιο της εβδομάδας δωρεάν! Ελέγξτε το γραμματοκιβώτιό σας στο παιχνίδι για ένα γράμμα που περιέχει story unlock token. Θα βρείτε το ξεκλείδωτο επεισόδιο στην ενότητα " Living World Season 3 " στην καρτέλα story journal, η οποία βρίσκεται στον πίνακα Hero. Εάν έχετε ήδη ξεκλειδώσει το επεισόδιο στο παρελθόν, δεν χρειάζεστε τα tokens - είστε έτοιμοι!

Νέα achievements για τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στην κατηγορία "Bonus Events" της καρτέλας των achievements σας. Μπορείτε να τα ολοκληρώσετε ανά πάσα στιγμή για να προχωρήσετε στο meta-achievement του Seasons of the Dragons και να εργαστείτε για να κερδίσετε  legendary rewards  .
Εκτός από το νέο meta-achievement, υπάρχουν πολλά υπάρχοντα επιτεύγματα που μπορείτε να κερδίσετε, ανταμοιβές για συλλογή και μυστικά που μπορείτε να βρείτε στα ίδια τα επεισόδια. Υπάρχουν μερικοί εύχρηστοι σύνδεσμοι στο επίσημο wiki για να ξεκινήσετε.

“Out of the Shadows”

Η νίκη εναντίον του Elder Dragon Mordremoth είχε μεγάλο κόστος και ήρθε η ώρα να πείτε τα τελευταία σας αποχαιρετιστήρια λόγια σε έναν παλιό φίλο. Όμως ο κόσμος συνεχίζει να γυρίζει, και όσοι φιλοδοξούν να τον μετακινήσουν με τα χέρια τους βρίσκονται ήδη σε καταστροφική πορεία.

Απαιτήσεις:  Guild Wars 2: Heart of Thorns™
Τοποθεσίες:   Hoelbrak Rata Novus Bloodstone Fen
Valuable Treasures:  Blood Ruby
Meta Achievement:  “Out of the Shadows” Mastery
Daily Achievements:  Daily Bloodstone Fen

 



Μετάφραση – Επιμέλεια – Προσαρμογή: Η Ομάδα του   Guild Wars 2 Greece

 

Διαβάστε περισσότερα...

Panagiotis Giolandis απάντησε στο θέμα 'Το Dragon Bash 2021 είναι γεγονός!' στο φόρουμ. 2 years ago

Το Dragon Bash 2021 είναι γεγονός!

Γιορτάστε τις νίκες σας με ένα μεγάλο πάρτι! Δείτε την release page για όλες τις λεπτομέρειες!

 



Πως θα συμμετάσχετε!

Θα βρείτε τις περισσότερες εορταστικές εκδηλώσεις του Dragon Bash στην πρωτεύουσα του Hoelbrak. Ελέγξτε την αλληλογραφία σας στο παιχνίδι για μια πρόσκληση από την Knut Whitebear, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τηλεμεταφορά στο Hoelbrak.

Οι δραστηριότητες και οι πωλητές βρίσκονται σε όλη την πόλη οπότε απλώς αναζητήστε τα κόκκινα εικονίδια δράκων στο χάρτη σας!

Main Events

Οι δράσεις και τα achievement του Dragon Bash σας δίνουν τα Dragon Coffers. Περιέχουν μια ποικιλία εορταστικών ειδών, συμπεριλαμβανομένου του currency zhaitaffy. Ανταλλάξτε τα zhaitaffy στους έμπορους του Dragon Bash για βραβεία και λιχουδιές ή ανταλλάξτε 1.000 κομμάτια με ένα jorbreaker.
Τα Jorbreakers χρησιμοποιούνται για να αγοράσουν πολύτιμες ανταμοιβές, όπως holographic όπλα και πανοπλίες, μινιατούρες και άλλα.

Mount Race

Πηγαίνετε στο Trade Commons για να κάνετε με το αγαπημένο σας mount έναν αγώνα στην πόλη.

Moa Racing

Τα Moas δεν είναι φτιαγμένα για ιππασία, αλλά αγαπούν έναν καλό αγώνα. Τοποθετήστε ένα στοίχημα με τον Tigg στο Hall of Legends λίγο πριν ξεκινήσει ένας αγώνας και επιλέξτε το αγαπημένο σας moa! Μιλήστε με την Kappa για να δείτε τη δράση.

Dragon Arena

Επισκεφθείτε τη λίμνη Mourn και μιλήστε με τον Halstein για να σας προσκαλέσει στο Dragon Arena. Θα αγωνιστείτε με άλλους παίκτες για να επιβιώσετε από τα κύματα των ολογραφικών δράκων και όλο και πιο δύσκολων εχθρών των Boss. Εάν εσείς και οι φίλοι σας ψάχνετε για έναν μεγαλύτερο αγώνα, κάντε ένα πάρτι και αντιμετωπίστε την πρόκληση του Dragon Arena Survival.

Hologram Stampede

Αυτή η μαχητική δραστηριότητα λαμβάνει χώρα στους χάρτες που περιβάλλουν το Hoelbrak. Κάντε κλικ στην ειδοποίηση Dragon Bash στη δεξιά πλευρά της οθόνης σας για να δείτε το χρονόμετρο να μετράει στο επόμενο event. Κάντε κλικ στο όνομα του χάρτη για να μάθετε σε ποιο σημείο πρέπει να ταξιδέψετε.

Όταν ξεκινά η εκδήλωση, τα hologram projectors θα εμφανίζονται σε ολόκληρο τον χάρτη. Αυτά καλούν holographic dragon minions όταν ενεργοποιούνται! Συνεργαστείτε με άλλους παίκτες για να καθαρίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα και προχωρήστε στον επόμενο γύρο. Όσο περισσότερα minions σκοτώνετε, τόσο καλύτερες είναι οι ανταμοιβές!

Achievements!

Ανοίξτε τον πίνακα Hero και ελέγξτε τις κατηγορίες Daily και Festival στην καρτέλα Achievements.
Τα achievements του Dragon Bash, τα καθημερινά achievements και τα βραβεία των Dragon Coffers, zhaitaffy και special rewards δεν μπορούν να ληφθούν από πουθενά αλλού κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Απολαύστε το πάρτι - και μην ξεχάσετε να σταματήσετε από το Great Lodge για να τραγουδήσετε έναν γοητευτικό γύρο του
" Bash the Dragon "!

Μετάφραση – Επιμέλεια – Προσαρμογή: Η Ομάδα του   Guild Wars 2 Greece

 


 

Διαβάστε περισσότερα...

Notification