Παναγιώτης Πολυδεύκης

Παναγιώτης Πολυδεύκης (Shikabane_Hime7)
Experience: 13983 (2381 points to next level)

 
600

Είχα δει τις προάλλες και το Alien: Covenant. Καλούτσικο ήταν, αλλά είχε κάποια θεματάκια στη πλοκή, κυρίως προς το τέλος. Fassbender και Waterson ήταν και οι δυο τους εξαιρετικοί!

Read More...

Mr.Dododi wrote: Ολοκλήρωσα τη 2η σεζόν, αναμένω με αγωνία τη 3η για να μου απαντηθούν όλες οι απορίες. Δεν ήταν τόσο σοκαριστική όσο η πρώτη αλλά και πάλι είχε αρκετό ενδιαφέρον.


Μην περιμένεις να απαντηθούν πολλά πράγματα. Θα δώσει κάποιες λίγες απαντήσεις αλλά θα δημιουργήσει περισσότερο μυστήριο. Στο manga που έχει προχωρήσει πολύ έχουν ξεδιαλύνει κάπως τα πράγματα αλλά και πάλι μένουν κάποια θέματα που είναι αναπάντητα. Όπως και να έχει είναι εξαιρετικό σαν ιστορία μέχρι στιγμής.

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'State of Decay' in the forum. 4 weeks ago

Παιχνιδάρα από όσα έχω διαβάσει και δει, κρατάει κάποια πράγματα από το 1ο και προσθέτει και καινούργια για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Read More...

Κάπου διάβασα μια έρευνα ότι το χαμηλό εισόδημα μειώνει/κρατάει χαμηλά το νοητικό επίπεδο. Περίεργο αν ισχύει.

Read More...

Αν και δεν είναι η original version, η οποία δεν γίνεται να τη βρεις στο youtube(το ξέρω γιατί έχω το album) είναι αρκετά κοντά.
www.youtube.com/watch?v=WMYC4XSMxyg

Read More...

Είδα χθες το Deadpool 2. Πολύ δράση και ξύλο, αιματοκύλισμα και πολλά γέλια, με αστεία και ένα σωρό references στην ποπ κουλτούρα και easter eggs. Πολύ ευχάριστη, το διασκέδασα, άξιζε τα λεφτά της. Ryan Reynolds θεός, Josh Brolin εκπληκτικός ως Cable, μπήκε για τα καλά στον κόσμο των κομικοταινιών και τέλος η Domino θεάρα και η ηθοποιός και ο χαρακτήρας! Το μόνο κακό που βρήκα ήταν...οι υπότιτλοι! Τραγικοί! Σε Odeon ήταν και πολλά είτε τα μετέφραζαν λάθος είτε καθόλου, οπότε να έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά για να "πιάνετε" τα αστεία και τα references. Σκηνές μετά τα γράμματα έχει αλλά πολύ νωρίς, μόλις λίγα λεπτά μετά αφού κυλήσουν, οπότε μην περιμένετε μέχρι after credits, δεν έχει κάτι. Εγγυημένη διασκέδαση, αρκεί να ξέρετε τι πάτε να δείτε!

Ελπίζω σε τρίτη ταινία!

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'Cinema: Νέες ταινίες' in the forum. 1 month ago

Τρελό κράψιμο στον Lars Von Tr-ash-ier για τη νέα του ταινία The House That Jack Built. Κούρασε ο τύπος, πολύ δηθενιά και προκλητικότητα χωρίς ουσία. Όταν τα κάνει βέβαια αυτό το σκουπίδι είναι τέχνη...Όταν τα κάνουν τα Saw και ο Tarantino θεωρούνται από διάφορους υπερβολικά και κακό σινεμά. Βρε ουστ! Φτάνει πια με την ψευτοκουλτούρα!

Εδώ το trailer της νέας πατάτας
www.youtube.com/watch?v=-TOBHa71SXw

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'Days Gone' in the forum. 1 month ago

Αν και λατρεύω το Zombie genre νομίζω έχει αρχίσει να φαίνεται ένας μικρός κορεσμός στα παιχνίδια αυτού του είδους. Δεν ξέρω κατά πόσο θα προσφέρει κάτι νέο. Το State of Decay πάντως δεν απογοήτευσε.

Read More...

Notification