Remake που σέβεται
- Καλό remake με επανασχεδιασμένο gameplay. Πιο σύγχρονοι μηχανισμοί μάχης. Ειναι νομιζω λιγο πιο δύσκολο απο το αρχικο και βεβαια πιο γρηγορο.Πιο δικαιο συστημα αποκρουσης και counter και αν θυμαμαι καλα παλι αφαιρεθηκαν και κατι χαζα quick time eventsΤο προτεινω για αγορα για την ατμοσφαιρα του. Οι εχθροι επισης ειναι απροβλεπτοι. Και εχει και νεες περιοχες και νεες αποστολες. Α… Read More

Σπύρος Τζανετάτος απάντησε στο θέμα 'Best Of - Ψηφοφορία Top 10' στο φόρουμ. 2 years ago

Για μένα το GTA San Andreas ηταν οτι καλυτερο ειχαμε παιξει τότε και με διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα...

Παρουσιαση Wifi router εεε PS5 τι λεω .

Διαβάστε περισσότερα...

Call of Duty. Τα έβγαλε τα λεφτάκια του

Διαβάστε περισσότερα...

Καλημέρα. Ashbringer και από μένα.

Διαβάστε περισσότερα...

Σπύρος Τζανετάτος απάντησε στο θέμα 'Call of Duty: Black Ops Cold War' στο φόρουμ. 4 years ago

Χαίρομαι για την επιλογή περιόδου ψυχρού πολέμου.Αλλά ανησυχω μην τυχει και τα κανει παλι η Activision μονοπλευρα.Μην εχει δηλαδη καμια φουλ προπαγάνδα κατά της Ρωσίας οπως παλιοτερα.Με βαση τα story τρειλερ ρωσος πρακτορας δεν παιζει?Καπου εκει παει η δουλεια μακαρι να διαψευστω και να ειναι μοιρασμενα τα πραγματα.

Διαβάστε περισσότερα...

Σπύρος Τζανετάτος απάντησε στο θέμα 'Super Mario Bros. 35' στο φόρουμ. 4 years ago

Battle Royale και η Nintendo λοιποοον...εστω εμμεσα!Χαχα.

Διαβάστε περισσότερα...

Σπύρος Τζανετάτος απάντησε στο θέμα 'Fall Guys: Ultimate Knockout' στο φόρουμ. 4 years ago

Η Ana Valens, δημοσιογράφος του Dailydot (πρεπει να ειναι τρανς) επαιξε το Fall Guys και χρησιμοποίησε ένα δονητη απο το Buttplug.io που τον εβαλε αναμεσα στο στηθος.
www.manyvids.com/Video/2189669/buttplugio-fall-guys-x-iot-sex-toys/

Εντάξει όπως την βρίσκει ο καθένας.

Διαβάστε περισσότερα...

Φυσικά και το κάνει από την μία για να βοηθήσει και από την άλλη για να γίνει ξανά η ταναπού των likes και των shares! Οπως κανει παντα αλλωστε.

Αν ενδιαφερόταν να βοηθήσει ας εκανε κοινοποιηση τους λογαριασμους οπως κανει ο κόσμος στο Facebook. Τώρα θελει απλα να κερδισει ακολουθους γιατι πονταρει στο οτι την ωρα του live θα το κανει κοινοποιηση ολη η αυλη του και θα τον μαθει περισσοτερος κοσμος! Απλα τα πραγματα. Για αυτον δεν ειναι τιποτα να ανοιξει μια καμερα και να δειξει στο βιντεο "Να τους εκανα την καταθεση".Αλλα το θεμα ειναι οτι κερδιζει προβολη εκμεταλλευομενος νεκρο κοσμο.Οποιος ενδιαφερεται πραγματικα τι διαφορα εχει να καταθεσει στους κρατικους λογαριασμους η των γιατρων απο το να του τα βαλει ενω θα παιζει?Ενα και το αυτο.

Διαβάστε περισσότερα...

Παρακολουθώ την συζήτηση εδώ και μέρες αλλά είπα να παρέμβω.

Μου κάνει εντύπωση πως κανείς δεν σχολίασε ότι γνωστός μαιντανός του youtube που εχει και το παρατσουκλι "Η ταναπου των likes και των shares" (γιατι παρακαλαει σε καθε post του και τα παιδακια δημοτικου και γυμνασιου τρεχουνε) θα κανει ακουσον-ακουσον LIVESTREAM ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ!

Βρε καρ*γκι*ζη, βρε γαμ****ε, έχουν ανακοινώσει όλα τα sites στην Ελλάδα "Καταθέστε χρήματα στους λογαριασμους υπουργειου οικονομικων, ερυθρου σταυρου, ραφηνας κλπ" κι εσύ ανακοινωνεις live για να τα καταθεσουμε σε σενα?ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ 100 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ LIKES ΚΑΙ SHARES?

Μιλαμε για ΤΟΝ μαλακα ετσι?Και για να μην παρεξηγηθω ειναι τελειως διαφορετικο να δινονται εσοδα απο ποδοσφαιρικο αγωνα ή θεατρικες παραστασεις οι οποιες ηταν ΗΔΗ προγραμματισμενες να γινουν και τελειως διαφορετικο να κανεις live για τους πληγέντες! Για να κανει share το army σου το live και να παρεις δημοσιοτητα και να αυξησεις τους συνδρομητες. Ρε αντε και...τραβα απο εδω. Εκμεταλλευεται ακομα και τους πεθαμενους. Ειναι οτι χειροτερο εχει βγαλει το ελληνικο youtube το σιχαμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification