Διαβάσε το αναλυτικό review εδώ!
Ο χρόνος που πέρασα με το Riders Republic ήταν ευχάριστος, όμως τίποτα παραπάνω. Το Riders Republic είναι μια εξέλιξη του Steep, καθώς προσθέτει παραπάνω αγωνίσματα και μέσα για να κάνετε κόλπα. Ο κόσμος του είναι τεράστιος με διαφορετικές περιοχές να εξερευνήσετε και μπόλικους αγώνες να συμμετάσχετε. Στο solo campaign τα αγωνίσματα τελειώνουν κάπως γρήγορα σε 10-12 ώρες και μετά χρειάζεται να κάνετε grind τα ίδια events για να ξεκλειδώσετε νέους αγώνες. Το Riders Republic μπορείτε να το απολαύσετε καλύτερα με παρέα και με αγνώστους online. Υπάρχουν 2-3 modes που μπορείτε να παίξετε online και να διασκεδάσετε φουλ. Το soundtrack του είναι ευχάριστο, καθώς περιλαμβάνει αρκετά γνωστά τραγούδια. Το Riders Republic δεν θα σας προσφέρει μια εξαιρετική ουάου εμπειρία και όποιος πάει με αυτές τις βλέψεις θα απογοητευτεί. Αν όμως θέλετε ένα game που να είναι ανταγωνιστικό, αλλά περισσότερο διασκεδαστικό και χαλαρωτικό, τότε το Riders Republic είναι η ιδανική επιλογή.

Read More...

Δωρεάν τα Antestream Epic Welcome Pack και theHunter: Call of the Wild. Read More

Το crossover μεταξύ gaming και κρυπτονομισμάτων είναι κάτι που πολλές εταιρείες σκέφτονται σοβαρά τον τελευταίο καιρό. Με εταιρείες όπως η Ubisoft να ασχολούνται με αυτό τον τομέα, φαίνεται πως τα κρυπτονομίσματα σύντομα θα γίνουν μέρος των games.

Ένας μεγάλος αριθμός από NFT games έχουν ήδη αναπτυχθεί και περιλαμβάνουν games όπως το Axie Infinity, το Sandbox και πολλά άλλα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ακόμα games που βρίσκονται στο στάδιο ανάπτυξης και δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Ένα NFT video game με θέμα την δημοφιλή σειρά του Netflix, Squid Game, βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Το Squidverse 3D θα κυκλοφορήσει στο BSC (Binance Smart Chain) και στο Ethereum.Δεν έχουν ανακοινωθεί και πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το Squidverse 3D, εκτός του ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος.

 

Read More...

Η Epic Games ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Read More

Notification