Παιδιά καλησπέρα. Επειδή σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο ps4, να πάω σε c chassis που μου αρέσει εμφανισιακά ή σε σλιμ. Το θέμα μου είναι ο θόρυβος. Το c chassis είναι σε ίδια επίπεδα πάνω κάτω με το σλιμ?

Read More...

Έχει παρατήσει κανείς στο switch του να μην είναι τελείως ίσια η κονσολα?Υπαρχει μια μικρή απόκλιση (στο χιλιοστό) από την μια πλευρά και φοβάμαι μην είναι ελαττωματικη η κονσόλα και γίνει χειρότερα.

Read More...

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις πήρα switch και έχω μια βασική απορία. Πρεπει να βάλω tempered glass/μεμβράνη στην οθόνη ή δεν έχει θέμα από γρατσουνιές?

Read More...

Ρε φίλε μου κατάλαβα τι λες εσύ αλλα δεν μπορείς να κάνεις κουβέντα και δεν καταλαβαινεις τι εννοώ εγώ.Οπότε τον κλείνω εδώ το θέμα γιατί άκρη δεν θα βγει μαζί σου.

Read More...

Δεν έχω κολλήσει ρε φίλε με το χβοχ vs ps4.Εσύ είσαι αυτός που μπαίνει σε φόρουμ του χβοχ και γράφει πόσο καλυτερο είναι το ps4.Τόση ώρα μιλούσες για χβοχ vs ps4 και ξαφνικά λες εμένα κολλημένο?

Read More...

Ναι αλλά να μιλάς ρεαλιστικά γενικά.Αυτό που είπες ισχύει μεν αλλά είναι άτοπο δε μιας και δεν ισχύουν τα νουμερα στην προκειμένη περίπτωση. Τέλος πάντων κουράστηκα φτάνει.

Read More...

Ρε φίλε μιλάμε τόση ώρα για one vs ps4 και μου πετας μετά για πωλήσεις 100 εκ vs 10 χιλιάδες που δεν ισχύει. Τι να το κάνω το υποθετικό. Εγώ λέω για το πως έχει η κατάσταση.

Read More...

Ναι άλλο 100 εκ vs 10 χιλιάδες και άλλο 60 εκ vs 30 εκ που ισχύει.

Read More...

Και στις 2 θα ήθελα να το βγάλω.Βασικά και στις 3 (βάζω και το pc μεσα).Περισσότερο κέρδος έχω από το να το βγάλω μόνο σε μια.Επίσης και οι πωλήσεις του one δεν είναι κακές απλά δεν είναι τόσο καλές όσο του ps4.

Read More...

Δικιο έχεις.Είμαι βλακας που πήρα χβοχ.Το παραδέχομαι

Read More...

Φίλε έχεις θέμα ηρέμησε δεν έβρισα την οικογένεια σου.Επειδή μιλάμε για προσωπικό γούστο πέρα από το Last of us 2 δεν είδα κάποιο άλλο παιχνίδι που να με αγγίξει. Αντιθέτως στο xbox ακόμα λιώνω halo 5 gears 4 και forza.Αλλά όπως σου είπα είναι θέμα γούστου. Και σημασία δεν έχει πόσα παραπάνω αποκλειστικα βγάζει η μία κονσόλα από την άλλη ΑΛΛΆ πόσα απ αυτά θα κάτσεις να παίξεις. Ολοι λενε για το ποσα αποκλειστικα βγαζει η σονυ αλλα στο τελος οι περισσότεροι δεν παιζουν ουτε τα μισά. Και αν θες να ξέρεις έχω και τις δύο κονσόλες οπότε εγώ είμαι καλυμμένος, απλά με έχει κουράσει όλον αυτό το hate που διαβάζω στο ίντερνετ για το xbox.Gamer είμαι, δεν με πληρώνει κάποια από τις 2 εταιρείες ούτε έχω μετοχές σε αυτές για να φανατιζομαι.

Read More...