• Ειδήσεις
  • Retro
  • Σπάνια Hulk έκδοση του αρχικού Xbox (φτιάχτηκαν μόλις 50) δόθηκε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα

Σπάνια Hulk έκδοση του αρχικού Xbox (φτιάχτηκαν μόλις 50) δόθηκε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα

Σπάνια Hulk έκδοση του αρχικού Xbox (φτιάχτηκαν μόλις 50) δόθηκε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα

Σπάνια Hulk έκδοση του αρχικού Xbox (φτιάχτηκαν μόλις 50) δόθηκε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα

Η τιμή της έχει ξεπεράσει τα 7.600 σε δημοπρασία.

Μία πολύ σπάνια Hulk έκδοση του αρχικού Xbox έγινε δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα και έχει ξεπεράσει τα 7.600 δολάρια σε δημοπρασία.

Η συγκεκριμένη έκδοση κυκλοφόρησε το 2003 για να συνοδέψει την ταινία Hulk της ίδιας χρονιάς με τον Eric Bana. Συνολικά φτιάχτηκαν 50 κομμάτια, εκ των οποίων 36 κερδήθηκαν σε διαγωνισμούς και 16 θεωρούνται χαμένα ή κατεστραμμένα.

Ο tester Paul Smith δήλωσε στο BBC: "Το συγκεκριμένο πραγματικά μου τράβηξε την προσοχή. Μου αρέσουν τα games, αλλά το σπάνιο πράσινο χρώμα σε συνδυασμό με τον Hulk και το λογότυπο της Pepsi ξεχώρισαν". Η δημοπρασία θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Ιουνίου και αναμένεται να φτάσει μέχρι και 9.000 δολάρια. Η κονσόλα έρχεται μαζί με όλα της τα καλώδια, το χειριστήριο και πέντε games, συμπεριλαμβανομένων των Tony Hawk's Underground, Tony Hawk's Underground 2 και Marvel vs. Capcom 2.

Η περιγραφή στην δημοπρασία είναι η εξής: "Αυτό το πράσινο Hulk/Pepsi Xbox είναι ένα ξεχωριστό διαφημιστικό Xbox το οποίο δημιουργήθηκε για να συνοδέψει την ταινία Hulk της Universal Pictures το 2003 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η κονσόλα πέρα από το έντονο λαχανί χρώμα είχε πάνω της το πρόσωπο του Hulk και το λογότυπο της Pepsi. Για να αποκτήσει κάποιος μία από αυτές τις κονσόλες έπρεπε να κερδίσει μία ξυστή κάρτα με την αγορά ενός popcorn και γεύματος Pepsi στου κινηματογράφους Multiplex. Πιστεύουμε ότι μόλις 36 από τις κονσόλες κερδήθηκαν και βρέθηκαν μόνο 20. Πιστεύουμε ότι συνολικά φτιάχτηκαν 50. Στις ΗΠΑ ένα αντίστοιχο πράσινο Xbox φτιάχτηκε για την Mountain Dew και από αυτά υπήρξαν 5000, τα οποία επίσης ψάχνει αρκετός κόσμος."

Στην δημοπρασία επίσης τονίζεται ότι καμία από τις συγκεκριμένες κονσόλες δεν έχει πωληθεί στο eBay στο παρελθόν, οπότε η πιθανότητα να βρεθεί άλλη είναι πολύ μικρή, πράγμα που κάνει αυτή την ευκαιρία μοναδική. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο British Heart Foundation.

Δείτε επίσης το dev kit του αρχικού Xbox και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification