• Ειδήσεις
  • Retro
  • Μεγάλο απόθεμα των κονσολών Evercade EXP κλάπηκε κατά την μεταφορά τους

Μεγάλο απόθεμα των κονσολών Evercade EXP κλάπηκε κατά την μεταφορά τους

Μεγάλο απόθεμα των κονσολών Evercade EXP κλάπηκε κατά την μεταφορά τους

Μεγάλο απόθεμα των κονσολών Evercade EXP κλάπηκε κατά την μεταφορά τους

Προκαλώντας μεγάλες καθυστερήσεις των παραγγελιών.

Ένα μεγάλο απόθεμα του ύψους των 500.000 δολαρίων αναφέρθηκε ως κλεμμένο από το stock της κονσόλας Evercade EXP Limited Edition και όπως είπε η Blaze Entertainment “ αισχρή και πιθανώς οργανωμένη κίνηση”.

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για την κλοπή, παρόλα αυτά αναφέρθηκε πως έγινε κατά την διάρκεια μεταφοράς των αποθεμάτων σε αποθήκη. Κανείς δεν τραυματίστηκε, αλλά όλο το stock κλάπηκε. Η μεταφορά της handheld κονσόλας των 130 δολαρίων αποσκοπούσε στο πελατολόγιο της Αμερικής, ακόμη και έξω από την Ευρώπη. Ένα μεγάλο ποσοστό που προοριζόταν για την κεντρική Ευρώπη δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Η Blaze μίλησε δημόσια σχετικά με την κλοπή- και δήλωσε πως επέστρεψε πίσω στην παραγωγή για να αντικαταστήσει τις ελλείψεις προς τους καταναλωτές. Όπως είπε ο Andrew Byatt: "Είναι μια πρωτάκουστη κατάσταση για την ιστορία της Blaze και πραγματικά λυπούμαστε που οι fans θα μείνουν χωρίς απόθεμα. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την παραγωγή νέων αποθεμάτων και πιστεύουμε πως θα βρεθούν σύντομα στα χέρια σας".

Η Blaze, που αυτοχαρακτηρίζεται ως μικρή εταιρεία, επικοινωνεί με πελάτες για περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την κλοπή. “ Οι πελάτες της εταιρείας μας είναι θύματα της κλοπής αυτής και ζητούμε συγνώμη για τα αποτελέσματά της, ειδικά αν λάβουμε υπόψη πόσες από αυτές τις παραγγελίες προορίζονταν για χριστουγεννιάτικα δώρα. Ελπίζουμε πως όλοι οι πελάτες μας θα καταδικάσουν τις πράξεις αυτές και εμείς με την σειρά μας δεν θα επιτρέψουμε να ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο και να εμποδιστεί η κλασική gaming εμπειρία της Evercade”.

H Evercade EXP αποτελεί την handheld version της προηγούμενης κονσόλας Evercade VS. Και οι δύο υποστηρίζουν την προσθήκη κάρτας και έχουν βιβλιοθήκη με 380 κλασσικούς τίτλους, πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Σήμερα, υπάρχουν πάνω από 30 συλλογές games και η κάθε μια είναι επιμελημένη με retro games ενός συγκεκριμένου developer. Με την συμπαράσταση των Atari, Data East, Intellvision, The Bitmap Brothers, Gremlin, The Oliver Twins και Interplay, όλες οι συλλογές αποτελούν πραγματικές ευκαιρίες.

Δείτε την κονσόλα Evercade VS και για περαιτέρω συζήτηση για την Evercade EXP επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification