Pine Creek

Pine Creek

Pine Creek

Horror game που θα κυκλοφορήσει στο Game Boy Color.

Παρόλο που Nintendo σταμάτησε να κυκλοφορεί τίτλους για το Game Boy Color το 2003, η publisher εταιρεία Incube8 ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Pine Creek, ενός Horror game για την εν λόγω κονσόλα.

Εταιρεία ανάπτυξής του είναι η Carmello Electronics. Το Pine Creek έχει την αισθητική των Pokémon, όμως απευθύνεται σε ενηλίκους. Η περίληψή του που βρίσκεται στην πίσω μεριά της συσκευασίας του είναι η εξής: "Η εξαφάνιση ενός κοριτσιού στην ήσυχη πόλη Pine Creek, μεγαλώνει τις υποψίες του κόσμου ότι πίσω από το συγκεκριμένο έγκλημα και άλλες δολοφονίες βρίσκεται μία αίρεση. Ο καλύτερός της φίλος θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να λύσει το μυστήριο και να μάθει γιατί, πώς και ποιος ευθύνεται".

Το Pine Creek θα κυκλοφορήσει και σε retail έκδοση από την Spacebot Interactive. Επιπλέον θα υπάρξει και μία Collector’s Edition στον περιορισμένο αριθμό των 200 κομματιών και θα περιέχει τα εξής:

- Αυτοκόλλητα
- Game Soundtrack
- Pine Creek pin
- Αφίσα
- Πιστοποιητικό αυθεντικότητας

Διαβάστε επίσης για το WiiBoy Color και συζητήστε για το Pine Creek στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification