Διέρρευσαν τα προσωπικά δεδομένα χρηστών του FIFA 20

Hot
Διέρρευσαν τα προσωπικά δεδομένα χρηστών του FIFA 20

Διέρρευσαν τα προσωπικά δεδομένα χρηστών του FIFA 20

Η EA τρέχει και δεν φτάνει.

 

Τα στοιχεία διάφορων fans του FIFA 20 εμφανίστηκαν μπροστά σε τρίτους, κατά την εγγραφή τους στο FIFA 20 Global Series.

Νέα γκάφα από πλευράς η EA που αφορά για ακόμα μία φορά το πρόσφατο FIFA 20. Συγκεκριμένα, αρκετοί παίκτες που θέλησαν να εγγραφούν στην διοργάνωση Global Series κλήθηκαν να καταγράψουν τα στοιχεία τους ώστε να υποβάλουν το σχετικό τους αίτημα. Το αλλόκοτο της υπόθεσης είναι πως όταν πήγαν να ξεκινήσουν αυτή την διαδικασία βρήκαν ονόματα άλλων χρηστών, μαζί με τα προσωπικά τους στοιχεία, να εμφανίζονται στην οθόνη τους έχοντας καλύψει τα brackets προς συμπλήρωση.

 

 

Κάπως έτσι, στοιχεία του τύπου email, ID, ημερομηνία γέννησης και χώρα διαμονής έγιναν ορατά σε τρίτους χωρίς καμία εξήγηση. Η EA προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, κάνοντας ένα post στο Twitter, βάσει του οποίου αναγνωρίζει “προβλήματα με το registration διαφόρων παικτών” και υποσχόμενη να το επιδιορθώσει άμεσα. Μετά τα προβλήματα με glitches στο Ultimate Team και τα bugs του Career mode, σκάει και αυτή η δυσλειτουργία, δείχνοντας και με την βούλα πλέον πως το λανσάρισμα του FIFA 20 δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά.

 

 

Διαβάστε το review του FIFA 20 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification