Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Hot
Μάνος Μαρίνος
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
1
Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Νεό Tactical RPG για το 3DS.

Ένα νέο Fire Emblem ανακοινώθηκε για το 3DS.

Η Nintendo ανακοίνωσε κατά την διάρκεια του Fire Emblem Direct την ανάπτυξη ενός νέου μέρους της σειράς με την ονομασία Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia. Για την ακρίβεια πρόκειται για μια επανέκδοση του Fire Emblem Gaiden που είχε κυκλοφορήσει το 1992 στο NES αποκλειστικά στην Ιαπωνία. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν δύο νέα amiibo που θα βασίζονται στους πρωταγωνιστες του νέου Tactical RPG. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Στο Fire Emblem Echoes πρωταγωνιστούν δύο αδέρφια, ο Alm και η Celica. Οι δύο βασικοί ήρωες θα βρεθούν στην μέση ενός τραγικού πολέμου που ξεσπάει στην ήπειρο της Valentia. Το νέο μέρος της σειράς θα έχει free-roaming, dungeons και ευέλικτο character progression σύμφωνα με την Nintendo.

Το Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia θα κυκλοφορήσει για 3DS στις 19 Μαΐου του ’17.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Fire Emblem του Nintendo Switch και συζητήστε για το Fire Emblem Echoes στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Zaratoth (Level 28) 19/01/2017 02:12
Αυτά είναι πάρα πολύ ευχάριστα νέα!
Notification