Driveclub: Δείγμα από το dynamic lighting

Hot
Driveclub: Δείγμα από το dynamic lighting

Driveclub: Δείγμα από το dynamic lighting

Δείτε τα δύο μικρά βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Evolution.

Μέσα από δύο νέα σύντομα βίντεο από το αναμενόμενο Racing του PS4 Driveclub, μπορείτε να θαυμάσετε το next-gen dynamic lighting.

Τα μικρά αυτά δείγματα ελήφθησαν με την λειτουργία Share της νέας κονσόλας της Sony από την Evolution (οι developers του Driveclub) και στη συνέχεια ανέβηκαν στην σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook. Δείτε παρακάτω και εσείς τα όμορφα αυτά στιγμιότυπα:

Σύμφωνα με τα σχόλια που συνόδευαν τα βίντεο, "ο ουρανός είναι οργανικός και δυναμικός στο Driveclub, κανένας από τους φωτισμούς δεν είναι στατικός ή "ζωγραφιστός", έτσι αυτό το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι ένα και μοναδικό! Χάρης στο Share του PS4 κανείς δεν το χάσει!"

Θυμίζουμε πως ενώ αρχικά το Driveclub θα αποτελούσε launch τίτλο του PS4, τελικά θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014. Για τους συνδρομητές του PlayStation Plus θα υπάρχει διαθέσιμη και μια δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού, με περιορισμένο όμως περιεχόμενο.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 MiKe 95 (Level 13) 18/11/2013 19:13
Ωραιο φαινεται αλλα για την ωρα εκτος απο αυτο που γραφει παραπανω ο συντακτης,δεν ξεχωρισα καποιο αλλο στοιχειο που να με εντυπωσιασει γιατι μαλλον μας εδωσαν και λιγο υλικο για να δουμε!!! :cry: :-|
Σημερα,στην βιομηχανια των βιντεοπαιχνιδιω ν και συγκεκριμενα στην κατηγορια των Racing,κερδιζου ν αυτα που ειναι οσο το δυνατον περισσοτερο ρεαλιστικα και για την ωρα καμια εταιρεια δεν εχει αγγιξει το τελειο σε θεματα ηχητικης (δηλ. κινητηρες,επιβρ αδυνση φρενων κλπ) αλλα και σε θεμα απεικονισης γραφικων στο εσωτερικο των αυτοκινητων,ουτ ε ομως και στο εξωτερικο περιβαλλον!!!!! ! :roll:
Παντως,για εμενα κορυφαια παραμενει η codemasters και καλυτερη εταιρεια σε τετοιου ειδους παιχνιδια,τι κριμα να μην της εχει αναθεσει η FIA το project του WRC!!! :sigh: :lol:
#2 Adam_Pap (Level 18) 22/11/2013 00:28
Τα παιχνιδια ειναι σαν το φαι,στην εμφανιση ωραια.....αλλα ειναι η γευση που θα σου αφησουν! ! ! !
Notification