Sonic Mania: Αρνητικά reviews στο Steam λόγω του Denuvo DRM

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
2
Sonic Mania: Αρνητικά reviews στο Steam λόγω του Denuvo DRM

Sonic Mania: Αρνητικά reviews στο Steam λόγω του Denuvo DRM

Μη υποστήριξη offline play και third-party χειριστηρίων.

Το Sonic Mania στα PC κυκλοφόρησε με δύο εβδομάδες καθυστέρηση, έτσι ώστε η Sega να προσθέσει το Denuvo DRM, δίχως όμως να ενημερώσει τους χρήστες για την απόφασή της.

Το νεότερο μέρος της θρυλικής σειράς δέχθηκε αρνητικά reviews στο Steam λόγω του Denuvo DRM, το οποίο πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται ουσιαστικά για ενός είδους malware, αφού σε πολλές περιπτώσεις δημιουργεί προβλήματα τόσο στα games, όσο και στις επιδόσεις των PC. Η Sega δέχθηκε κριτική για την απόφασή της, αφού πέρα από το γεγονός ότι δεν αναφέρει πουθενά πως το Sonic Mania στα PC περιλαμβάνει το εν λόγο DRM, η παρουσία του σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παίξετε offline, ενώ δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και third-party χειριστήρια.

Μετά την... κατακραυγή των χρηστών και τα αρνητικά reviews, η Sega εξέδωσε μια ανακοίνωση μέσω του Steam, στην οποία αναφέρει ότι η μη αναφορά του Denuvo DRM στις πληροφορίες του παιχνιδιού ήταν λάθος, το οποίο θα διορθωθεί. Ταυτόχρονα, έκανε γνωστό ότι θα αφαιρεθεί το always online, επιτρέποντάς σας να παίξετε offline το single-player του Sonic Mania. Ταυτόχρονα, θα προστεθεί υποστήριξη για περισσότερα χειριστήρια.

Δείτε το βινύλιο Sonic Mania και την Collector’s Edition. Πείτε μας την άποψή σας για την εισαγωγή του Denuvo DRM στο Sonic Mania στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification