Voice actor Hogwarts Legacy: "Οι τρανς άντρες είναι άντρες και οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες"

Hot
Ερμής Δερβίσης
Voice actor Hogwarts Legacy: "Οι τρανς άντρες είναι άντρες και οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες"

Voice actor Hogwarts Legacy: "Οι τρανς άντρες είναι άντρες και οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες"

Απάντησε σε όσα λέγονται σχετικά με την J. K. Rowling.

Ο voice actor του Hogwarts Legacy, Sebastian Croft απάντησε στην κριτική που δέχθηκε επειδή δούλεψε στο παιχνίδι, υποστηρίζοντας τα δικαιώματα των τρανς.

Ο Croft θα είναι μία από τις επιλογές για φωνή του κεντρικού χαρακτήρα που θα ελέγχουμε στο Hogwarts Legacy και όταν αποκαλύφθηκε αυτό έλαβε κάποιες αρνητικές κριτικές στα social media. Ο ίδιος δήλωσε: "Ξεκίνησα να δουλεύω στο project πριν από 3 χρόνια, τότε που ο Harry Potter ήταν για μένα ο μαγικός κόσμος με τον οποίο μεγάλωσα. Αυτό ήταν πολύ πριν μάθω για τις απόψεις της J. K. Rowling. Πιστεύω πραγματικά ότι οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες και οι τρανς άντρες είναι άντρες. Τώρα ξέρω περισσότερα από όσα ήξερα 3 χρόνια πριν και ελπίζω να μάθω περισσότερα στα επόμενα 3. Λυπάμαι για όσους επηρεάστηκαν από αυτή την ανακοίνωση. Δεν υπάρχει LGB χωρίς το Τ." Ο Croft έλαβε ιδιαίτερα αρνητικές κριτικές online επειδή έχει πολύ στενή σχέση με την LGBTQ+ κοινότητα. Επιπλέον πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix Heartstopper, η οποία έχει δεχθεί πολύ θετικές απόψεις για το πώς παρουσιάζει τους LGBTQ+ χαρακτήρες της.

Πολλοί αποδέχθηκαν την απάντηση του Croft, ενώ άλλοι τονίζουν ότι εφόσον η J. K. Rowiling είναι τόσο ανοιχτά τρανσφοβική εδώ και χρόνια, ο ίδιος "θα έπρεπε να το ψάξει πριν πάρει την δουλειά". Ο Simon Pegg (Mission Impossible) έλαβε επίσης αρνητικές κριτικές όταν αποκαλύφθηκε ότι θα παίζει τον ρόλο του Phineas Nigellus Black, διευθυντή του Hogwarts.

Οι κριτικές αυτές είναι από λίγους ανθρώπους στα social media και όχι αντιπροσωπευτικοί αριθμοί της πραγματικότητας, καθώς το Hogwarts Legacy συνεχίζει να έχει μεγάλο hype και παραμένει Νο1 στο wishlist του Steam. Επιπλέον η J. K. Rowling δεν δούλεψε στην ανάπτυξή του και η Warner Bros προσπάθησε να μην την αναφέρει καθόλου στο marketing του τίτλου.

Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Hogwarts Legacy και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification